Najboljših 10 spletnih spletnih strani igralnic v ZDA

Število in kakovost ameriških spletnih igralnic še vedno nista na ravni, kot sta bila leta 2006 in prej, vendar so se trendi spremenili in vsak mesec več Američanov uživa v zakonitih igralnicah na srečo. Nevada, New Jersey in Delaware zdaj podpirajo licenčna, zakonita spletna mesta za igralništvo na srečo z resničnim denarjem, medtem ko do leta 10 do 2020 drugih ameriških zveznih držav razmišlja o novih zakonih o spletnih igrah na srečo.
Če ste zdaj pripravljeni igrati na spletnem mestu ameriških igralnic, si oglejte spodnji seznam naših najbolj zaupanja vrednih ameriških spletnih igralnic. Vzeli smo si čas za izčrpne raziskave na vsakem od teh mest in se prepričali, ali so najboljši med najboljšimi. Vsako od teh priporočenih mest je doseglo dobro oceno, ko je šlo za pomembna merila, kot so raznolikost, zanesljivost in kakovost njihove storitve za stranke. Vsaka od teh igralnic vam lahko ponudi zaupanja vredno izhodišče za ameriško spletno igralnico.

Top 10 spletnih spletnih igralnic v ZDA s svežimi bonusi!
O najboljših 10 spletnih spletnih igralnicah v ZDA z ogromnimi bonusi!

Naš izbor namiznih in mobilnih igralnic ZDA

Naš izbor spletnih igralnic v ZDA vključuje tiste, ki so združljive z namiznimi in mobilnimi napravami. Večina spletnih igralnic v zakonitih državah ima mobilne različice s programsko opremo za naprave Android in iOS, kot sta iPad, različne tablice in mobilni telefoni. Vendar, tako kot pri igranju na namizju, bodo enake geografske omejitve veljale tudi za vaš mobilni telefon. Vašo lokacijo bo najverjetneje zahtevala večina mobilnih igralnic, saj morate biti potrjeni, da ste v zakonitih državah delovanja mobilnih igralnic. Podobno, če igrate igre na spletu, ki jih običajno pustite teči, to ne bo mogoče na mobilniku, ki je izklopljen, saj mora biti geografsko sledenje aktivirano, da lahko igrate. Glede na to lahko izbirate med številnimi mobilnimi igralnicami – le imejte svojo lokacijo vklopljeno in v hipu boste sprejeti.

Pravna hemisfera za spletne igralnice ZDA

Pred letom 2006 ni bilo zakonskih omejitev za spletne igre na srečo; vendar je leta 2006 takratni predsednik George Bush sprejel zakon o varnih pristaniščih, ki je vključeval tudi omejitve za spletne igre na srečo Združene države Amerike. Zakon o igrah na srečo, naslov VII Zakona o pristaniščih SAFE, je znan kot „nezakonit zakon o izvajanju spletnih iger na srečo iz leta 2006“, bolj imenovan UIGEA.

Casino kritike strokovnih recenzentov.

Preden se prijavite v katero koli od naših priporočenih spletnih igralnic, vas prosimo, da preberete naša poštena in podrobna mnenja o igralnicah. To je zelo pomembno, saj vam lahko pomaga prepoznati spletno igralnico, ki najbolje ustreza vašim zahtevam.

Priporočili smo in pregledali spletne igralnice, naštete na tem spletnem mestu, ob upoštevanju številnih dejavnikov, kot sledi:

Znamka in lastništvo - Priporočamo samo najboljše blagovne znamke spletnih igralnic v industriji. Vse naše priporočene spletne igralnice pripadajo široko uveljavljenim operaterjem, ki imajo dovoljenje za ponudbo spletnih iger na srečo v priznanih igralništvu. Te igralnice pripadajo finančno trdnim podjetjem, ki se odpravljajo na poti k ohranjanju najboljših industrijskih standardov.

Ogromen portfelj iger - Naše priporočene spletne igralnice delujejo na naprednih programskih platformah, kot je igranje v realnem času (RTG) in Rival Gaming. Medtem ko prvi ponuja široko paleto progresivnih igralnih avtomatov in video pokra, je drugi specializiran za interaktivne slote. Drugi ponudniki programske opreme, ki skrbijo za ameriški trg, so WGS Technology in Top Game.

Ameriške spletne igralnice ponujajo impresivne knjižnice iger, ki so na voljo v različici za prenos in takojšnjo predvajanje. Večina spletnih igralnic, ki jih priporočamo, je združljivih s pametnimi telefoni in tabličnimi računalniki iOS in Android. Ker so večinoma spletne aplikacije, igralcem za dostop do iger in bonusov sploh ni treba prenesti nobene domače aplikacije. Obiskati morajo le igralnico na svojem brskalniku pametnih telefonov ali tabličnih računalnikov, se prijaviti z obstoječimi podrobnostmi in naložiti igre na svoj brskalnik. Dobra novica je, da vse ameriške spletne igralnice igralcem omogočajo igranje iger za zabavo ali pravi denar.

Prebivalci New Jerseyja in Delawarea imajo večjo izbiro spletnih igralnic. Dostopajo do najboljših iger, ki jih izdajo omenjeni ponudniki, kot so WMS, Net Entertainment in IGT. Na drugi strani morajo biti igralci nameščeni v Delawareu ali New Jerseyju, da dostopajo do spletnih igralnic, ki imajo licenco na teh trgih.

Bonusi, promocije in nagrade - Naše priporočene spletne igralnice v ZDA ponujajo široko paleto bonusov, promocij in nagrad. Igralce nagrajujejo z brezplačnimi točkami za zapravljanje resničnega denarja na njihovih igrah, na podlagi števila brezplačnih točk, ki so jih zaslužili na mesec, pa bodo igralci določili raven v VIP programu. Glede na raven VIP jih bodo razvajali z ekskluzivnimi darili, večjimi bonusi, hitrejšimi izplačili, upravljavci osebnih računov, rojstnodnevnimi in jubilejnimi boni in vpisi v ekskluzivne promocije.

Naše priporočene spletne igralnice imajo navado tudi redno podeljevati brezplačne denarne bonuse, brezplačne vrtljaje in posebne bonuse za polog. Ameriške spletne igralnice radi igrajo brezplačne turnirje in zajamčene nagradne turnirje z ogromnimi denarnimi nagradami.

Pomoč strankam - Spletne igralnice, ki jih priporočamo, so prijazne igralcem in nudijo 24-urno podporo strankam. Igralci po vsem svetu se lahko obrnejo na agenta za podporo strankam prek klepeta v živo, brezplačnega telefona in e-pošte. Priporočamo samo spletne igralnice, ki se hitro odzovejo na vprašanja igralcev.

Bančništvo - Banka je v spletnih igralnicah, ki jih priporočamo, varna, varna in brez težav. Te spletne igralnice igralcem omogočajo, da naložijo svoje račune s kreditnimi / debetnimi karticami, tradicionalnimi bančnimi metodami, kot so čeki in bančni nakazili, in elektronskimi denarnicami. Izplačila se hitro obdelajo in igralcem ni treba dolgo čakati, da dobijo svoj dobitek.

Varno in varno - Poskrbeli smo, da smo izbrali samo najvarnejše in najbolj varne spletne igralnice. Ker naše priporočene spletne igralnice izvajajo stroge politike zasebnosti, so igralci lahko prepričani, da njihove osebne in finančne podrobnosti ne bodo posredovane tretjim podjetjem. Poleg tega spletne igralnice izvajajo najnovejšo šifriranje, odkrivanje goljufij in požarni zid, da zaščitijo igralce pred internetnimi goljufijami.

Pošteno igranje na srečo - Naše priporočene spletne igralnice dajejo največjo prednost poštenemu igranju. Generatorji naključnih števil redno preverjajo poštenost, naključnost in natančnost s strani tretjih revizorjev. Rezultati so nato objavljeni na spletni strani igralnice, tako da lahko igralci sami prepričajo, da je igralska izkušnja res poštena.

Odgovorno igranje iger na srečo - Priporočamo spletne igralnice, ki dajejo velik pomen odgovornemu igranju na srečo. V teh spletnih igralnicah lahko za pravi denar igrate le, če ste starost do iger na srečo, in to se od države do ZDA razlikuje. Te spletne spletne igralnice v ZDA pozivajo igralce, naj uporabijo vsa odgovorna orodja za igre na srečo, ki jih ponujajo, da zagotovijo, da se njihovi bančniki nikoli ne izpraznijo.

Najboljših 10 spletnih spletnih strani igralnic v ZDA Posodobljeno: Maj 24, 2020 Avtor: Damon

Sorodni bonusi:

platinasti koluti brez nagradnih kod 2020