Najboljših 10 tajskih spletnih igralnic

Tajska je čudovita dežela, ki domuje nad čudovitimi plažami, intrigantno zgodovino, prazničnimi praznovanji in veličastnimi pokrajinami. Z leti je postal magnet za izseljence, ki želijo živeti v državi Jugovzhodne Azije z nizkimi stroški in visokim življenjskim standardom.

Bolj kot lepa kulisa in vznemirljive dogodivščine, ki jih lahko doživimo na Tajskem, je država priljubljena tudi med tistimi, ki želijo poskusiti srečo v igralnicah.

Najboljših 10 tajskih spletnih igralnic s svežimi bonusi!

Pridobite 1600 € dodatka

Izplačilo 97.89%
Skupni bonus €1600

100% do $ 400 + 200 Brezplačni vrtljaji

Izplačilo 97.88%
Skupni bonus $400

Položite 10 € in igrajte s 70 €

Izplačilo 97.74%
Skupni bonus €10

300 € + 150 brezplačnih vrtljajev

Izplačilo 97.80%
Skupni bonus €300

Bonus do 2000 € + 200 brezplačnih vrtljajev

Izplačilo 97.39%
Skupni bonus €2000

77 brezplačnih vrtljajev + 100% do 200 USD

Izplačilo 98.09%
Skupni bonus $200

100% do 100 £ Slots

Izplačilo 99.12%
Skupni bonus £100

Bonus 300 USD za nove stranke

Izplačilo 98.14%
Skupni bonus $300

Pridobite do 1000 $ in 100 dodatnih vrtljajev

Izplačilo 97.65%
Skupni bonus $1000

100% bonus do 500 € + 200 dodatnih vrtljajev!

Izplačilo 97.80%
Skupni bonus €500

1500 € + 100 bonusov

Izplačilo 97.80%
Skupni bonus €1500

500 € / 140 € Bonus in XNUMX brezplačnih vrtljajev!

Izplačilo 98.06%
Skupni bonus $ / € 500O najboljših 10 tajskih spletnih igralnicah z ogromnimi bonusi!

Ali na Tajskem obstajajo igralnice?

V Bangkoku ni igralnic in pravzaprav celotna država nima kopenskih igralnic, ker je na Tajskem nezakonito igrati igre. Do prepovedi kopenskih igralnic je prišlo po sprejetju zakona o igrah na srečo v BE 2478 (1935). V skladu z omenjenim zakonom sta dovoljena oblika iger na srečo samo stave na konjske dirke in državna loterija. Lokalna policija lahko igra igralne igre tudi brez menjave denarja.

Zakon tudi določa, da lahko tiste, ki so ujeti v kakršno koli nezakonito obliko iger na srečo, kaznujejo z denarno kaznijo in zaporom. Resnici na ljubo, podzemne igralnice še vedno obratujejo. Ob obisku države bodo turisti videli velik odstotek domačinov, ki igrajo igre v igralnicah, od omejitev zasebnih pisarn do pogrebov.

So igralnice zakonite na Tajskem?

Kot rečeno, so na Tajskem igralnice nezakonite. Še vedno pa obstajajo spletne igralnice, na katerih lahko domačini igrajo. Medtem ko je veliko tajskih domačinov igralcev na srečo, igralne igre, ki jih igrajo, niso običajne igre s kartami in namizami, ki jih Evropejci poznajo. Pravzaprav, Baccarat, ruletain craps niso priljubljene med lokalnimi stavniki.

Na Tajskem je splošno znano, da se podzemne igralnice širijo, saj mnogi domačini pokroviteljsko opravljajo svoje nezakonite dejavnosti. Stave v nezakonitih igralnicah so tvegane. Tajske stavnice so znane po tem, da so igralcem odvzele velike dobitke. Ker je bila transakcija na začetku nezakonita, ti igralci nimajo druge možnosti, kot da sprejmejo svojo izgubo in nadaljujejo. Te zavajajoče stavnice ne morejo prijaviti oblastem, ker tvegajo, da bodo obtoženi, kaznovani in zaprti.

Država nalaga tudi Tajski civilni in trgovinski zakonik (oddelka 853 in 855), ki navaja, da je kakršen koli dolg, ki izhaja iz iger na srečo, nesprejemljiv.

Kazino v živo Tajska vprašanja:

Ali lahko prebivalci Tajskih držav igrajo v spletnih igralnicah v živo?

Kot številne druge južnoazijske države, tudi Tajska uradno prepoveduje večino iger na srečo. Tako kot v mnogih drugih državah s strogimi zakoni o igrah na srečo tudi praksa presega odločitve zakonodajnih organov. Tajski zakoni dovoljujejo samo stave na konjske dirke in uradno državno loterijo, vsako nadomestno igranje na srečo je nezakonito.
Kljub zakonskim prepovedim se ocenjuje, da približno 70% odraslih državljanov sodeluje v kakšnih igrah na srečo. Stave na petelinske borbe in bikoborbe so del nacionalne tradicije, priljubljene pa so tudi številne druge oblike.

Ko govorimo o spletnih igrah na srečo, lahko Tajci uporabljajo tuje igralnice, ki sprejemajo igralce s Tajske. Čeprav je to uradno nezakonito, se spletne igre na srečo soočajo z veliko manj težavami z oblastmi, saj je njihov glavni poudarek na fizičnih igralnicah.

Kateri so prednostni načini plačila za tajske igralce?

Prednostne plačilne metode za igralce, ki prebivajo v državah, ki prepovedujejo spletne igre na srečo, so običajno e-denarnice. E-denarnice so hitre, varne in ne puščajo preveč informacij o identiteti uporabnika. Najbolj priljubljene e-denarnice po vsem svetu so PayPal, Neteller, Skrill, na Tajskem pa so tudi True Money (vodilni na trgu), Unitry (specializirani za plačevanje iger na srečo) in PaysBuy.

Ali spletna mesta za igre na srečo običajno sprejemajo igralce s Tajske?

Resnično je veliko spletnih igralnic, ki z veseljem gostijo tajske igralce. Vendar pa jih zelo malo zagotavlja tajski jezik ali sprejema svojo valuto - tajski baht. Tuje spletne igralnice so veliko boljša izbira kot nacionalne, saj lahko slednje ustavijo oblasti. Pred izbiro spletnega mesta, na katerega se boste registrirali, preverite ocene igralnic.

Ali lahko takoj odvzamem svoje zmage v spletni igralnici?

Izplačila so odvisna od vaših plačilnih sredstev, vendar niso tako hitra kot nakazila. Ko se registrirate v določeni igralnici, lahko svoj trenutek nakažete denar in začnete igrati. Ko se odločite, da boste denar vzeli nazaj, običajno traja nekaj dni, da dokončate operacijo. To vas ne bi smelo skrbeti, saj gre za običajen postopek in vaš denar bo varen.

Najboljših 10 tajskih spletnih igralnic Posodobljeno: Junij 9, 2020 Avtor: Damon

Sorodni bonusi:

reže vegas brez vrtljajev