Najboljših 10 spletnih spletnih igralnic

Slovenija je morda majhna država, vendar so velike, ko gre za spletne igralnice. Pravzaprav imajo v Evropi eno največ igralnic na prebivalca! Kaj je torej naredilo spletne igralnice v Sloveniji tako priljubljene? Tukaj bomo govorili o vsem, kar morate vedeti o spletnih igrah na srečo v tej srednjeevropski državi, vključno z najboljšimi spletnimi igralnicami v Sloveniji in najbolj priljubljenimi igrami, ki so na voljo. Če se želite naučiti vsega tega in še veliko več, samo preberite.

Najboljših 10 spletnih spletnih igralnic s SVEŽIMI bonusi!

Pridobite 1600 € dodatka

Izplačilo 97.89%
Skupni bonus €1600

100% do 3000 € ali več.

Izplačilo 99.98%
Skupni bonus €3000

SVETOVNI Spletni program lojalnosti v casinu!

Izplačilo 98.07%
Skupni bonus €5000

100% do 500 € Bonus dobrodošlice

Izplačilo 98.70%
Skupni bonus $500

Do 200 € / 100 + XNUMX vrtljajev

Izplačilo 98.24%
Skupni bonus € / $ 200

100% bonus do $ 200

Izplačilo 98.17%
Skupni bonus $200

300 € + 150 brezplačnih vrtljajev

Izplačilo 97.80%
Skupni bonus €300

200% do 350 € dobrodošlice

Izplačilo 97.93%
Skupni bonus €350
bu!ocena

250% bonusa + 125 brezplačnih vrtljajev

Izplačilo 97.73%
Skupni bonus $250

100% do 100 £ Slots

Izplačilo 99.12%
Skupni bonus £100

1000 € BONUS + 50 BREZPLAČNIH SPINOV

Izplačilo 97.55%
Skupni bonus €1000O najboljših 10 spletnih spletnih igralnicah z ogromnimi bonusi!

Nova izkušnja: Slovenija

Ni veliko ljudi, ki bi obiskali Slovenijo. A vsekakor bi morali. Nahaja se na južni strani Srednje Evrope, Slovenija je gneča z gorami in gozdovi. Včasih je bilo s Socialistično federativno republiko Jugoslavijo. Od leta 2004 je del EU, od leta 2007 pa del evro območja. Jugoslavija ni sodelovala pri Varšavskem paktu, zato je spodbudila obiske tujcev. Kot način, da privabite več njih, ste videli veliko igralnic, ki se odprejo. To je bilo v šestdesetih in sedemdesetih letih prejšnjega stoletja. S turisti so imeli velik uspeh in so bili zelo potreben način za privabljanje tujih dohodkov v državo. Edino vprašanje; večina igralnic ni bila v lasti domačinov, zato je valuta odšla nazaj iz države. Resort Portorož je najstarejša igralnica v Sloveniji. Ta je luč ugledala leta 1960 in nosi ime Grand Casino Portorož. To je bila prva slovenska igralnica, ki je pridobila slovensko licenco za ustanovitev spletne igralnice.

Pravila v zvezi s spletnimi igrami na srečo

Tako kot mnoge druge države EU je tudi v Sloveniji zakon o spletnih igrah na srečo nekoliko zamajal, saj se zdi, da te države ne podpirajo načela proste trgovine. Ti zakoni so sicer spremenjeni. Te revizije so omogočile konkurenco in vemo, da prihaja še več, saj jih Evropska komisija še pregleduje. Trenutno bi našli veliko spletnih igralnic, ki delujejo pod slovensko licenco. Te igralnice imamo zelo radi in pri njih smo opazili neke vzorce - večina jih ima Novomatic kot ponudnik programske opreme. Edino vprašanje, za katerega mislimo, da se boste srečali ponoči, je vedeti, katera igralnica pravzaprav rodi Slovenijo. Druga stvar, ki smo jo opazili, je absolutno pomanjkanje trženja teh spletnih igralnic. Podatki, ki jih najdete, so napačni ali zastareli. Veliko spletnih strani in blogov z recenzijami predstavlja Slovenijo kot dom številnih spletnih igralnic. To sploh ne gre. Ni lahko vedeti, koliko igralnic je slovenskih. In na vladno spletno stran ne morete računati, da bi to izvedeli. To je dolg in zapleten postopek.

Najboljše spletne igralnice v Sloveniji

Nekoč del razpadle Jugoslavije je Slovenija od 1. maja 2004 članica Evropske unije. Igranje na srečo je bilo vse do leta 1989 nezakonito in industrija je odtlej rasla in uspevala. Izvajanje zakona o igrah na srečo, ki je začel veljati leta 1995, je spremenilo stvari na bolje.

V zadnjih 30 letih so opečne in malte igralnice, ki jih upravljajo hoteli, izkoristili bližino Slovenije do nekaterih drugih priljubljenih turističnih destinacij. To je reklo; v obmejnih regijah je veliko igralnic in igralci bodo verjetno našli najljubše igre na teh območjih.

Turisti se v Slovenijo mudijo zaradi vznemirjenja, obilo možnosti, ki so jim na voljo prek hotelov in samostojnih igralnic. Ne glede na to, ali ste punter, ki išče zabaven konec tedna ali pa ste visok igralec, ki rad stavi visoko, je Slovenija odlična izbira.

Za zakonito igranje v Sloveniji morate biti stari več kot osemnajst let. Država jemlje predpise resno. Toliko, da delujejo baze podatkov za zajem identitet tistih, ki jim ni dovoljeno igrati.

Spletne igre na srečo so bile do leta 2013. sivo območje. Pred tem niso bile ne zakonite ne nezakonite. Toda od leta 2013 je to zakonito in vlada se zelo trudi, da igralcem zagotovi varnejšo in bolje zaščiteno izkušnjo.

V pripravi je posodobljeni zakon o igrah na srečo, vendar je napredek pri celoviti ureditvi tega trga počasen. Kljub temu lahko tisti, ki želijo sodelovati pri spletnih stavah, to storijo, vendar to pride po ceni. Igralci naj bi pričakovali, da bodo plačali 15-odstotni davek na dobitke v višini 300 evrov ali več.

Ali je spletna igra na srečo zakonita v Sloveniji?

Preden je vlada sprejela ukrepe za določitev zakonov o spletnih igrah na srečo v Sloveniji, je postavila velike omejitve. Leta 2006 so igralcem preprečili dostop do številnih spletnih strani. Še več, dokler novi zakon o igrah ni začel veljati leta 2013, je lokalna vlada zavrnila izdajo dovoljenj - tudi slovenskim spletnim spletnim spletnim spletnim igram na srečo.

Stvari so se precej premaknile naprej, in kot že omenjeno, je v Sloveniji zakonito igrati spletne igre, ko ste starejši od osemnajst let. Veljajo enaka pravila, ki veljajo za vse države članice Evropske unije.

Pošteno je reči, da Slovenija dohiteva druge napredne države EU in vlada se zdaj osredotoča na posodobitev zakona o igrah na srečo.

Ko bodo spremembe začele veljati, bo prijava za dovoljenje za poslovanje v Sloveniji obvezna. Tisti, ki ne bodo v skladu z novimi pravili, bodo imeli znatne globe in tvegajo, da jim bodo prepovedali igranje.

Najboljših 10 spletnih spletnih igralnic Posodobljeno: Junij 9, 2020 Avtor: Damon

Sorodni bonusi:

jackmillion