Posnetek zaslona Vegas Luck
Shranite RSS

Vegas Luck

Pogoji so pravno zavezujoči sporazum. Z dostopom do spletnih strani se strinjate, da vas zavezujejo določila in pogoji ter pravila za vsak izdelek, ki ga ponujamo. Če se ne strinjate z določili določil in pogojev, morate takoj prenehati uporabljati spletne strani.

Preberite tudi našo politiko zasebnosti, do katere lahko dostopate tukaj

Ti pogoji in določila so bili nazadnje posodobljeni na 31 December 2018.

1. INFORMACIJE O NAS

1.1 Smo Bgo Entertainment Limited iz Inchalla, Le Val, Alderney, GY9 3UL, podjetje, registrirano v Alderneyu pod registrsko številko 1839 (“we"Ali"us"Ali"naši").

1.2 V teh pogojih in pogojih “jo"Ali"vaš"Pomeni vas, osebo, ki uporablja spletne strani in / ali storitve iger na srečo, ki so vam na voljo na ali prek spletnih strani ("storitve").

1.3 Če imate kakršna koli vprašanja, pritožbe ali pripombe v zvezi s spletnimi stranmi ali pogoji in določili, se lahko obrnete na nas po e-pošti support@bgo.com, support@powerspins.com or support@vegasluck.com.

2. UREDITEV IN SKLADNOST. \ T

2.1 Za licenciranje iger na srečo strankam v Veliki Britaniji (licenčna številka 2005) imamo licenco in jo ureja Komisija za igre na srečo Velike Britanije v skladu z določbami Zakona o igralništvu Združenega kraljestva 39533. Nadaljnje podrobnosti naše licence so na voljo tukaj.

2.2 Storitve iger na srečo, ki jih ponujamo strankam zunaj Velike Britanije, ureja naša licenca pri Komisiji za nadzor iger na srečo Alderney (»AGCC“), Kot je izdano v oddelku 7 Odlok o Alderneyjevem eGamblingu 2009. Licenca je bila podeljena družbi Bgo Entertainment Limited na 24 februarju 2012.

3.YOUR RAČUN

Zahteve za upravičenost

3.1 Če želite odpreti račun in uporabljati storitve, morate:

3.1.1 vsaj osemnajst let (18) ali, kadar ozemlje, v katerem prebivate, določa višjo starostno mejo, kot je ta, tako višja starost (Minimalna starost”);

3.1.2 živite na ozemlju, na katerem sprejemamo uporabnike, in v katerih uporaba spletnih mest in storitev ni nezakonita;

3.1.3 registrirajte se v svojem imenu, za lastno korist in se ne registrirate ali igrate v imenu drugega;

3.1.4 imeti veljaven bančni račun ali način plačila, ki je na voljo na naši spletni strani in je registriran na naslov na ozemlju, kjer sprejemamo uporabnike;

3.1.5 popolno in pošteno izpolnite obrazec za registracijo;

3.1.6 niso bili izključeni iz iger na srečo;

3.1.7 imajo niso izključene iz iger na srečo; vam ne sme dati nobenega obvestila, vi Pravila in pogoji. Če je kakršna koli sprememba za vas nesprejemljiva, še nismo imeli računa, ki smo ga zaprli v skladu z odstavkom 7.2 (prepovedana dejavnost) ali odstavkom 9.3 (zloraba za promocijo), in nismo sami izključili iz igranja na srečo (glejte odstavek 10 'Odgovorno igranje ').

3.1.8 ne bodite eden od naših zaposlenih ali kateri koli zaposleni v katerem koli od naših pridobiteljev licenc, distributerjev, trgovcev na debelo, hčerinskih družb ali drugih agencij, dobaviteljev, trgovcev na drobno ali v ožji družini takega posameznika; in

3.1.9 vedno upoštevate te pogoje in pogoje ter vse druge pogoje, ki veljajo za naše zagotavljanje storitev za vas (vključno z licenčno pogodbo za končnega uporabnika Playtech, ki jo najdete v dodatku 1 k tem splošnim pogojem).

3.2 Trenutno ne sprejemamo uporabnikov iz naslednjih držav: ZDA, US / GB Deviški otoki, manjše ameriške ozemlje, Severna Koreja, Kitajska, Sirija, Jemen, Španija, Italija, Francija in čezmorske regije, Afganistan, Libija, Sierra Leone , Iran, Irak, Nigerija, Zimbabve, Mali, Sudan, Belgija, Grčija, Izrael, Nemčija, Turčija, Švica, Hongkong, Danska, Estonija, Bolgarija, Ciper, Macau, Filipini, Singapur, Madžarska, Združeni arabski emirati, Romunija, Portugalska, Nizozemska, Rusija, Poljska, Ukrajina, Češka republika, Guadeloupe, Martinik, Malezija, Avstralija, Kolumbija in Švedska.

3.3 Tudi če sprejmemo vašo prijavo za račun, odvisno od ozemlja, v katerem prebivate, morda ne boste imeli dostopa do vseh storitev, ki jih nudimo.

3.4 Na enem spletnem mestu ste upravičeni samo do enega računa, vaš račun pa je namenjen izključno vaši osebni uporabi in se ne sme uporabljati za kakršen koli poklicni ali komercialni namen ali za katero koli tretjo osebo. Vaš račun mora biti registriran v svojem, pravilnem, imenu in osebnih podatkih in ne smete podvajati računa prek imena, osebe, družine, gospodinjstva, naslova (poštnega ali IP), e-poštnega naslova ali naprave.

3.5 Vse druge račune, ki jih odprete z nami in ki so podvojeni računi, lahko zaprete. Če zapremo dvojnik računa:

3.5.1 vsi bonusi, brezplačni vrtljaji in dobitki, ki izhajajo iz takih bonusov in brezplačnih vrtljajev, bodo razveljavljeni in izgubljeni;

3.5.2 lahko izničimo vse dobitke in vrnemo vse vloge (manj zneskov v zvezi z neveljavnimi dobitki), ki so nastali v zvezi s tem dvojnikom računa, in v obsegu, v katerem niso izterjani od zadevnega dvojnega računa, vse zapadle zneske Vračilo, ki nam ga boste vrnili v zvezi z dvojnim računom, lahko izterjamo neposredno iz katerega koli drugega računa (vključno z vsemi drugimi podvojenimi računi).

3.6 Tudi če izpolnjujete zgoraj navedena merila za upravičenost, se lahko odločimo, da kadar koli in iz kakršnega koli razloga zavrnemo vašo prijavo za račun.

Podrobnosti o računu in varnost

3.7 Če želite registrirati račun, boste morali podati določene osebne podatke in ustvariti geslo.

3.8 Poskrbite, da bodo vaši osebni podatki posodobljeni, saj vam lahko posredujemo obvestilo po e-pošti, telefonu, besedilnem sporočilu ali pošti. Poleg tega vam priporočamo, da se vedno odjavite vsakič, ko končate igranje na naši spletni strani. To velja za vse naprave, vključno z mobilnimi telefoni in namiznimi računalniki.

3.9 Odgovorni ste za ohranjanje zaupnosti uporabniškega imena in gesla ter ste odgovorni za vse dejavnosti, ki se izvajajo prek vašega računa. Strinjate se, da nas boste takoj obvestili o kakršni koli nepooblaščeni uporabi vašega računa, za katerega ste izvedeli.

3.10 Razen v primeru naše malomarnosti, ne prevzemamo nobene odgovornosti za dostop tretjih oseb do vašega računa in ne odgovarjamo za kakršne koli izgube, ki jih imate zaradi zlorabe vašega računa s strani katerekoli osebe. Vse transakcije, pri katerih je bilo vaše uporabniško ime in geslo pravilno vneseno s strani tretje osebe, bodo veljale, razen v zvezi z našo malomarnostjo.

3.11 Če ste starš ali ste odgovorni za kogar koli, ki ni iz minimalne starosti, morate sprejeti potrebne varnostne ukrepe, da takšnim osebam preprečite dostop do vašega računa. Posebno previdnost je treba nameniti mobilnim napravam, zlasti če pustite vaš račun prijavljen med sejami.

Preverjanje identitete in starosti

3.12 Uporaba spletnih strani ali storitev, če niste minimalna starost, je protizakonita.

3.13 Da bi preverili vašo identiteto in da ste minimalna starost pri obravnavi vaše vloge za račun, lahko opravimo kakršne koli preveritvene preglede, kot jih morda zahtevamo, ali kot jih lahko zahtevamo pri tretjih osebah (vključno z regulativnimi organi). .

3.14 Če ne moremo preveriti vaše identitete in ste zadovoljni z minimalno starostjo, vas lahko prosimo, da priskrbite dodatno dokumentacijo, da bomo lahko to storili. To lahko vključuje (vendar ni omejeno na) naslednjo dokumentacijo:

3.14.1 veljaven, posodobljen osebni dokument (kot je potni list, vozniško dovoljenje, nacionalna osebna izkaznica, delovna osebna izkaznica ali katera koli druga oblika uradne izkaznice, ki ste jo podpisali). Vsi dokumenti morajo biti veljavni v času preverjanja, kadar se uporablja datum poteka veljavnosti; in

3.14.2 dokazilo o naslovu (na primer račun za porabo, zdravniško obvestilo, dopis odvetnikov ali bančni izpisek na vaš registriran naslov). Vsa taka dokumentacija ne sme biti starejša od 3 mesecev v času preverjanja in mora vsebovati vaše ime in priimek, sedež, datum izdaje in naslov podjetja in / ali izdajatelja.

3.15 Mi lahko zamrznemo vaš račun in vam preprečimo dvig sredstev, dokler ne boste zadovoljivo zaključili teh pregledov.

3.16 Morda bomo morali občasno ponovno izvesti preverjanje zaradi regulativnih, poslovnih ali varnostnih razlogov.

3.17 Če nismo mogli potrditi, da ste minimalna starost v 72 urah, ko ste odprli račun in položili sredstva, bo vaš račun zamrznjen in nobeno nadaljnje igranje ni dovoljeno, dokler ne preverimo, da ste minimalna starost. Če ugotovimo, da niste minimalna starost, vam bodo vrnjene vse vloge, ki ste jih izvedli, vsi dobitki, ki ste jih pridobili, bodo zaseženi (in se lahko odštejejo od zneska vseh vrnjenih depozitov) in na zahtevo nam vrnite vsa takšna sredstva, ki so bila umaknjena z vašega računa.

Preprečevanje pranja denarja Pregledi

3.18 Nezakonito je, da na vaš račun deponirate sredstva, pridobljena iz kaznivih, nezakonitih ali goljufivih dejavnosti (ali poskusite to storiti). Poleg zgoraj navedenih preverjanj preverjanja identitete in starosti smo po zakonu dolžni sprejeti nekatere preglede proti pranju denarja, da bi preprečili takšno ravnanje.

3.19 Spremljamo nenavadne ali sumljive transakcije in lahko zahtevamo, da v vsakem trenutku zagotovite dodatno identifikacijsko dokumentacijo ali dokazilo o viru premoženja ali vira sredstev, če izpolnjujete določene kriterije, če nas skrbi vaša raven porabe ali če sumite, da lahko deponirate sredstva, pridobljena iz kaznivih, nezakonitih ali goljufivih dejavnosti. Dokler ne boste zadovoljivo opravili takega preverjanja, bomo lahko zamrznili vaš račun in omejili dvig sredstev (vključno z dobitki in vlogami).

3.20 Kadar upravičeno sumimo na kazniva, nezakonita ali goljufiva dejanja, lahko takšno dejavnost prijavimo ustreznemu regulatorju ali organu, zapremo vaš račun in obdržimo vsa sredstva na vašem računu (vključno z vlogami in dobitki).

Zapiranje računa

3.21 Račun lahko kadarkoli zaprete tako, da nam sporočite najmanj 24-urno obvestilo in se obrnete na nas na support@bgo.com, support@powerspins.com or support@vegasluck.com.

3.22 Ko zahtevate zaprtje vašega računa v skladu z odstavkom 3.21, vam bomo v skladu z odstavkom 3.23 vrnili vse neporavnane zneske na vašem računu, zmanjšani za pristojbino za umik, ki velja (kot je opisano v odstavkih 4.17 in 4.18). Pri poplačilu neporavnanega zneska bomo uporabili najnovejši način plačila na vašem računu ali kakršenkoli drug način plačila, ki ga lahko razumno izberemo.

3.23 Po zaprtju na vašo zahtevo bomo (ne da bi omejili naše pravice iz odstavkov 3.19 in 3.25) upravičeni zadržati kakršno koli vračilo neporavnanega stanja na vašem računu, vsa denarna sredstva v skladu z odstavki 7.2 in 9.3.

3.24 Prav tako se lahko odločite, da svoj račun izključite ali začasno ustavite svoj račun z uporabo funkcije »time-out«. Samoizključitev in ukinitev sta učinkovita takoj. Podrobnosti o obeh orodjih so podrobneje opisane v oddelku za odgovorne igre na srečo na spletnih straneh.

3.25 Poleg naših drugih pravic v teh pogojih in pogojih, da zaprete vaš račun iz določenih razlogov, lahko tudi kadar koli zapremo vaš račun iz kakršnega koli razloga na podlagi pisnega obvestila. Če to storimo v skladu z odstavkom 3.27, vam bomo izdali vsa denarna sredstva, ki so ostala na vašem računu ob zaključku.

3.26 Če se odločimo zapreti vaš račun, razen v primerih, ko veljajo odstavki 3.24 in 3.27, če ste se kvalificirali za ali prejeli kateri od aktivnih bonusov, vam bomo dovolili, da prejmete bonus ali uporabite preostanek bonusa in izpolnite vse zahteve za vložke. povezane z bonusom. V primeru, da se uporablja ta odstavek, bomo vrnili stanje na vašem računu takoj, ko je to razumno izvedljivo, po uporabi vsakega bonusa ali na vašo zahtevo.

3.27 Če zapremo vaš račun v skladu z odstavkom 7.2 (prepovedana dejavnost) ali odstavkom 9.3 (zloraba za promocijo), bo stanje vašega računa nepovratno in se vam bo zdelo, da ste ga izgubili v obsegu kakršne koli terjatve, ki jo lahko imamo na datum vsakega zaprtja (ne glede na vaš račun, dvojni račun ali kako drugače).

Zamrznitev računa

3.28 Imamo pravico, da zamrznemo vaš račun v kateri koli okoliščini, določeni v teh pogojih. V primerih, ko zamrznemo vaš račun:

3.28.1 nobena dejavnost ni dovoljena (vključno z vlogami, dvigi ali igranjem) do datuma, ko ga ponovno aktiviramo;

3.28.2 nobeni bonusi ali nagrade ne bodo knjiženi na račun ali unovčljivi; in

3.28.3 obravnavali bomo vprašanje, ki je povzročilo začasno prekinitev, in ga poskušati rešiti takoj, ko je to mogoče, da se lahko račun ponovno aktivira ali zapre.

4. SREDSTVA ZA IZPOSTAVLJANJE IN PREKLIC

Vlaganje sredstev

4.1 Sredstva lahko dodate na svoj račun z različnimi načini plačila, vključno z (vendar ne omejeno na) Visa, Mastercard, PayPal, Maestro, Skrill in Neteller. Razpoložljive metode se lahko razlikujejo glede na to, kje se nahajate in to se bo odražalo v možnostih, ki so vam predstavljene v naši intuitivni blagajni. Za polaganje sredstev lahko uporabite samo način plačila, ki je registriran na vaše ime. Če depozit uporabljate z načinom plačila, za katerega niste imetnik računa, si pridržujemo pravico, da za vse vloge obravnavamo kot neveljavne in vse dobitke, ki izhajajo iz takega pologa kot neveljavne, do zadovoljivega zaključka vseh ustreznih pregledov.

4.2 Izberete lahko več načinov plačila. Ko dodate nov način plačila, morate opraviti depozit s tem načinom plačila, preden se lahko ta način plačila obdela.

4.3 Najmanjši znesek, ki ga lahko položite v svoj račun v eni transakciji, je £ 10 (ali protivrednost v vaši izbrani valuti). V računu lahko kadar koli nastavite omejitev pologa, tako da obiščete razdelek »Odgovorno igranje« na spletnih mestih. Vse omejitve depozitov, ki jih nastavite, ni mogoče povečati, ne da bi nam sporočili 24 ur za vašo željo po zvišanju omejitve pologa in samo, ko boste ponovno zahtevali povečanje po izteku 24 ur, se bo povečanje povečalo.

Pristojbine za vloge

4.4 Ne odgovarjamo za kakršne koli stroške, ki bi jih izdajatelj, banka ali finančna institucija, ki jih je izdal vašo kartico, zaračunali zaradi vaših vplačil na račun.

4.5 Za vsak depozit, ki ga vpišete v račun pod £ 500, bomo zaračunali pristojbino za pobotanje davka v višini 2.5% od deponiranega zneska (odvisno od minimalnega zneska 50p (ali protivrednosti v izbrani valuti)). To pomeni, da če deponirate £ 100, bomo na vaš način plačila zaračunali £ 102.50 in bo 100 £ nakazan na vaš račun ali če deponirate £ 10, bomo na vaši način plačila zaračunali £ 10.50 in bo 10 nakazal na vaš račun račun.

Vaša deponirana sredstva

4.6 Za sredstva v vašem računu vam ne bodo plačane obresti. Da bi se izognili dvomom, svojega računa ne smete uporabljati za noben drug namen, razen za uporabo spletnih mest in storitev (na primer kot bančni račun) in če bomo izvedeli za depozite in dvige brez primerne igralne dejavnosti, si pridržujemo pravico do odbitka upravne takse.

4.7 Ne ponujamo kreditnih storitev.

4.8 Vaša sredstva se hranijo na ločenem bančnem računu iz naših poslovnih računov. Račun se imenuje »Račun stranke«, da ga ločimo od drugih poslovnih računov, ki jih imamo. V skladu s sistemom bonitetne ocene strank za britanske igre na srečo to izpolnjuje zahteve za ločevanje sredstev strank na ravni: Osnovni. Skladno s tem se šteje, da so sredstva v primeru plačilne nesposobnosti nezaščitena. Kot taki upoštevamo zahteve Komisije za igre na srečo Velike Britanije in komisije za nadzor iger na srečo Alderney.

4.9 Naše matično podjetje BGO Limited, Suite 5 Valley Towers, Valley Road, Birkirkara, Malta, BKR9022 je zagotovilo svoje namere, da zagotovi finančno podporo, ki nam bo omogočila izpolnjevanje naših obveznosti v primeru plačilne nesposobnosti, vključno s skladi igralcev. Če bomo prenehali delovati, bodo naša razumna prizadevanja, ki vam bodo vrnjena, plačana od naših staršev. V primeru, da matična oseba ne more stopiti v stik z vami, boste imeli obdobje, ki ni daljše od 120 dni od datuma, ko smo prenehali delovati, da bi stopili v stik z nadrejenim in zahtevali sredstva. Ta sredstva ne bodo povrnjena po poteku 120 dneva.

4.10 V kolikor ste to dolžni storiti vaši lokalni, davčni ali drugi organi, ste odgovorni za poročanje o vaših dobitkih in izgubah, ki izhajajo iz vaše uporabe spletnih strani.

Umik sredstev

4.11 Vi ste odgovorni, da nam posredujete pravilne podatke o bančnem računu za dvig sredstev. Sredstev, plačanih na napačen račun, ne bomo vrnili, če je to posledica vaše napake.

4.12 Izberete lahko prednostni način preklica, če ste že shranili s to metodo. Če je bilo na enem računu uporabljenih več načinov plačila, lahko umik dodelite načinu plačila po lastni izbiri. Izplačila lahko obdelamo za več kot £ 10,000 z bančnim nakazilom.

4.13 Ko zahtevate umik, boste imeli največ 24 ur za preklic umika, odvisno od vaše ravni igre. Razpoložljivost razveljavitve vam bo jasno razvidna na spletnih straneh. Če v tem času vložite zahtevo za razveljavitev, sredstva ne bodo preklicana in se bodo vrnila nazaj na vaš račun.

4.14 Ne smete opravljati nobenih plačil in / ali zavračati plačil, ki ste jih naredili, in se strinjate, da nam boste povrnili morebitne odškodnine, zavrnitev ali razveljavitev plačil, ki ste jih naredili, in kakršno koli izgubo, ki je nastala zaradi nas.

4.15 Povabilo lahko zahtevate kadar koli. S svojega računa ne boste mogli dvigniti nobenih sredstev in ne bomo dolžni vrniti sredstev iz vašega računa, dokler ne bomo zadovoljivo preverili:

4.15.1 vašo identiteto, prebivališče in da ste minimalna starost v skladu s preverjanjem identitete in preverjanja starosti iz odstavka 3 nad;

4.15.2 da niste deponirali sredstev iz kaznivih, nezakonitih ali goljufivih dejavnosti v skladu s preverjanji proti pranju denarja, določenimi v odstavku 3 nad; in

4.15.3 da niste opravili ali poskusili vračati, zavrniti ali odpovedati plačil.

Odstopnine

4.16 Ne odgovarjamo za kakršne koli stroške, ki jih izdajatelj vaše kartice, banka ali finančna ustanova zaračuna, ker ste zahtevali umik.

4.17 Za vse dvige sredstev zaračunamo 2.50 £ (ali protivrednost v izbrani valuti). To pomeni, da bo, če boste zahtevali dvig £ 100, vaš bančni račun knjižen v višini £ 97.50.

4.18 Če zahtevate mednarodno bančno nakazilo, lahko zaračunamo tudi dodatno pristojbino v višini £ 15 (ali protivrednost v izbrani valuti).

5. VAROVANJE IN ZMAGOVANJE

vložke

5.1 Stavo ali stavo lahko vložite le do vrednosti odobrenih sredstev, ki jih imate na svojem računu. Pridržujemo si pravico, da razveljavimo vsako stavo ali stavo, ki smo jo po pomoti sprejeli, če vaš račun ni imel dovolj sredstev.

5.2 Vsako stavo lahko razglasimo za nično, če imamo razloge za sum, da ste opravili katero koli prepovedano dejavnost, v tem primeru vam ne bo izplačan noben dobitek.

5.3 Najmanjša in največja velikost stave je odvisna od igre do igre na spletnih straneh in je prikazana na zaslonu. Za več informacij si oglejte posamezno igro.

5.4 Ko potrdite podrobnosti svoje stave in začnete igro, običajno z ukrepanjem, kot je "spin", "bet" ali "play", se bo vaša stava štela za sprejeto in ne boste mogli spremeniti ali spreminja.

Dobitki

5.5 Zaslužki, ki so posledica vas, bodo knjiženi v dobro vašega računa. To ni dokaz o zmagi in glede na vaše pravice iz odstavkov 12 in 16 (kot je primerno) teh pogojev in določil se strinjate, da bodo naše evidence (ali kakršne koli evidence naših ponudnikov iger) končni organ pri določanju kakršnih koli dobički.

5.6 Vse igralne avtomate, video poker, miza, kartice in arkadne igre, prikazane na spletnih straneh (razen progresivnih jackpotov), ​​so omejene na maksimalno izplačilo £ 250,000 (ali protivrednosti v vaši izbrani valuti) kateremu koli posameznemu uporabniku v katerem koli krogu. V večini primerov je to s pomočjo omejitev vložkov, ki veljajo v ustreznih igrah. Da bi se izognili dvomom, je to ne glede na velikost vložka ali število danih stav. Če boste zmagali v višini tega zneska v katerem koli stavnem krogu zaradi napak v limitih vložka, boste osvojili £ 250,000 (ali protivrednost v vaši izbrani valuti) in vsak znesek, ki je nad njim, bo razveljavljen.

5.7 Trudimo se, da se napake ali napake ne pojavijo v nobeni igri ali s katero koli transakcijo, povezano z vašim računom. Razen zaradi naše malomarnosti lahko razveljavimo vse dobitke ali denarne nagrade, ki jih omogočajo zmage, ki izhajajo iz napak ali napak ali tehničnih napak (vključno z, vendar ne omejeno na, nepravilne izplačila igre ali napake pri igri) s katero koli od igre ali ponujene storitve. Strinjate se, da boste izgubili vse dobitke, ki izhajajo iz takšnih napak, napak ali tehničnih napak, in se strinjate, da lahko v nekaterih primerih zahtevke za umik pridržite za odobritev, da zagotovite, da takšne napake, napake ali tehnične napake niso nastale.

Progresivni jackpoti

5.8 Največja izplačila ne veljajo za progresivne dobitke jackpota. V skladu z odstavkoma 5.7 zgoraj in spodaj 5.9, če boste osvojili progresivni jackpot, boste prejeli znesek, ki je prikazan v progresivni igri, ki jo igrate v času vaše zmage.

5.9 Vse zmage progresivnega jackpota morajo preveriti in potrditi dobavitelj igre. Zmagovalni zneski progresivnega jackpota lahko nihajo kot rezultat preverjanja in potrjevanja, zato se strinjate in razumete, da mora preverjeni znesek progresivnega jackpota v uradnem obvestilu, ki ste ga prejeli od dobavitelja igre, določiti točen znesek morebitne zmage progresivnega jackpota.

5.10 Če osvojite progresivni jackpot, si bomo prizadevali, da vam bomo v 31 dneh od zmage plačali celoten znesek, ki ste ga dobili, dokler ne bo preverjen znesek jackpota s strani katerega koli ponudnika igre in pod točko 4.15 zgoraj. Pridržujemo si pravico do plačila progresivnih dobitkov v valuti, v kateri nam jo plača dobavitelj igre.

5.11 Mi lahko razgradimo progresivni jackpot kadar koli iz kakršnega koli razloga.

Obdavčitev

5.12 Vi ste izključno odgovorni za beleženje, plačevanje in obračun vseh pristojnih organov za kakršne koli davke ali druge dajatve, ki se lahko plačajo za vse dobitke, ki jih prejmete.

6. NEAKTIVNI ALI ZAMRZNJENI RAČUNI IN PRISTOJNE PRISTOJBINE

6.1 Če se niste prijavili v račun ali kako drugače niste dostopali do njega ali ga uporabljali neprekinjeno obdobje 12 mesecev, ali če je bil vaš račun zamrznjen do potrditve, kot je opisano v odstavku 3.19, za neprekinjeno obdobje 12 mesecev, bo vaš račun štejejo za neaktivne. Če vaš račun postane neaktiven, si bomo še naprej prizadevali, da bomo zadovoljivo dokončali preverjanje ali uporabili vsa razumna prizadevanja, da vas kontaktiramo, da ugotovimo vaše želje v zvezi z neuporabljenimi denarnimi sredstvi.

6.2 Če vaš račun ostane neaktiven nadaljnje obdobje 12 mesecev ali če je še vedno zamrznjen, se šteje, da je mirujoč. Če se vaš račun šteje za mirujočo, bomo uporabili vse razumne napore, da vas opomnimo na zadovoljivo dokončanje preverjanja ali da vas kontaktiramo, da ugotovimo vaše želje v zvezi z neuporabljenimi denarnimi sredstvi. Če po nadaljnjih 6 mesecih še nismo mogli stopiti v stik z vami in ugotoviti vaše želje, bo vaš račun zaprt.

6.3 Če nas kontaktirate po 30-mesečnem obdobju in poznejšem zaprtju računa, ki zahteva vračilo stanja na vašem računu, bomo to nadomestilo obdelali v skladu z odstavki 7.2 in 9.3, če boste zadovoljivo opravili preverjanje v skladu z odstavkom 3.19, če je to potrebno, in naše pravne in regulativne obveznosti.

7. PREPOVEDANA DEJAVNOST

7.1 Strinjate se, da ne boste:

7.1.1 uporabljati spletne strani ali storitve za komercialne namene ali za promocijo svojih izdelkov ali storitev tretjih oseb ali storitev;

7.1.2 uporablja spletne strani ali storitve na kakršen koli način, ki lahko vodi do spodbujanja, nabave ali izvajanja kakršne koli goljufive prakse ali kaznivega dejanja;

7.1.3 prenos datotek, ki vsebujejo viruse, trojance ali druge škodljive programe;

7.1.4 dostop ali poskus dostopa do računov drugih uporabnikov ali za prodor ali poskus prodiranja v varnostne ukrepe spletnih strani;

7.1.5 pri uporabi spletnih mest in storitev (vključno z izbiro uporabniškega imena ali zaslonskega imena, ki je neprimerno ali žaljivo ali z uporabo neprimernega ali žaljivega jezika v naši funkciji za podporo klepetu) uporabiti kakršenkoli zlorabni ali žaljivi jezik;

7.1.6 izkoristiti vsako tehnično napako, vrzel, napako ali napačno konfiguracijo katere koli igre, ki je na voljo na spletnih straneh, v vašo korist ali v škodo nas ali drugih;

7.1.7 uporabljati spletne strani ali storitve na ozemlju, kjer je to nezakonito;

7.1.8 izvaja kakršno koli zlorabo za spodbujanje (kot je določeno v odstavku 9 spodaj); ali

7.1.9 na kakršen koli drug način kršite katerega koli od teh pogojev.

7.2 Dejavnosti v odstavku 7.1 so vsaka oblika „Prepovedana dejavnost". Mi lahko začasno ustavimo, omejimo ali zapremo vaš račun kadar koli brez obvestila, če imamo utemeljene razloge, da verjamemo, da ste izvedli kakršno koli prepovedano dejavnost in / ali iz vašega računa izterjate znesek morebitnih vlog, izplačil, bonusov ali dobitkov, ki so bili ki so jih prizadele ali so na kakršen koli način pripisane prepovedani dejavnosti. Pravice, določene v tem odstavku, ne vplivajo na nobene druge pravice (vključno s pravicami splošnega prava), ki jih imamo proti vam v skladu s temi pogoji in pogoji.

7.3 Pri uresničevanju naših pravic iz odstavka 7.2 se bomo potrudili, da bomo te pravice uresničevali na pošten način.

7.4 V tem odstavku 7:

7.4.1 "Prevarantska praksa"Pomeni kakršno koli goljufivo dejavnost, ki ste jo storili vi ali katera koli oseba, ki deluje v vašem imenu ali v dogovoru z vami, in vključuje, vendar brez omejitev: (a) goljufive obtožnice in dejavnost rake-back; (b) katero koli osebo na vašem računu uporabi kakršno koli ukradeno, klonirano ali nepooblaščeno kreditno ali debetno kartico kot vir sredstev; (c) vsak poskus registriranja napačnih ali zavajajočih podatkov o računu; in (d) kakršno koli dejanje ali poskus dejanja, za katerega se upravičeno šteje, da je nezakonit, ki nam je namenjen za goljufijo, ki je namenjen izogibanju kakršnim koli pravnim omejitvam, ali je storjen v slabi veri, ne glede na to, ali nam takšno dejanje povzroči škodo ali škodo;

7.4.2 "Kriminalna dejavnost“Brez omejitev vključuje pranje denarja in vsakršno kaznivo dejanje po Zakonu o igrah na srečo 2005.

8. PROMOCIJE, NAGRADE IN PROGRAMI VELJAVNOSTI

8.1 Od časa do časa lahko ponujamo promocije za nagrade, kot so brezplačne vrtljaje in bonusi ali programi zvestobe (“Nagrade").

8.2 Za vse promocije, nagrade in sheme zvestobe veljajo pogoji iz tega odstavka 8 kot tudi vsi drugi posebni pogoji, ki se nanašajo na ustrezno promocijsko, nagradno ali lojalno shemo, ki jo objavljamo na spletnih straneh, zlasti na "Promocije". stran (»Pogoji za promocijo“). V primeru kakršnega koli neskladja med pogoji promocije in pogoji, določenimi v tem odstavku 8, bodo veljali pogoji promocije.

8.3 Razen vstopa v sheme zvestobe, promocije (in nagrade, ki izhajajo iz tega) ne morejo biti uporabljene skupaj ali v kombinaciji z drugimi promocijami / nagradami.

8.4 Samodejno se vpišete v našo shemo zvestobe Casino in Bingo, ko igrate z realnim denarjem na spletni strani.

8.5 Če promocijski program ali shema zvestobe zahteva, da položite depozit, da bi prejeli nagrado, se razveljavljeni umik v skladu z odstavkom 4.13 ne šteje za depozit za te namene.

8.6 Če se zaradi tehnične napačne konfiguracije na vaš račun doda napačna nagrada, lahko to napako odpravimo tako, da odstranimo vse prejete dobitke in ponovno dodamo nagrado s pravilno konfiguracijo.

8.7 Če je vaš račun zaprt na vašo zahtevo ali v okoliščinah, ko odstavki 7.2 ali 9.3 veljajo, bodo vse nagrade preklicane.

8.8 Promocijo ali shemo zvestobe lahko kadarkoli prekličemo ali umaknemo po svoji presoji. Vsaka taka odpoved ne bo vplivala na nobeno nagrado, ki ste jo že prejeli ali odkupili.

9. ZMANJŠANJE PROMOCIJE

Promocije in nagrade 9.1 so na voljo za vaše uživanje na spletnih straneh in za nagrajevanje naših strank. Ne smeš:

9.1.1 uporabite več računov za uveljavljanje nagrade ali več kot enkrat vnesite promocijo;

9.1.2 pri igranju z bonusnimi sredstvi, za katere veljajo omejitve stavljanja, ki se izdajo kot del promocije ali kot nagrada za zagotavljanje dobička ne glede na izid, sodelujejo pri nepravilnih igrah. Zagotovili vam bomo, da ste obveščeni, ko se igrate z omejenimi bonusnimi sredstvi, vas opomni, kakšne so omejitve in opišite posledice neskladnosti;

9.1.3 izkoristiti vsako tehnično napako, vrzel, napako ali napačno konfiguracijo katere koli promocije ali nagrade, ponujene na spletnih straneh, v vašo korist ali v škodo nas ali drugih;

9.1.4 dogovarjati se z drugimi, da bi izkoristili prednosti nagrad ali promocij; ali

9.1.5 uporabite VPN ali prikrijte svoj naslov IP, če želite vnesti promocijo ali pridobiti nagrado, do katere sicer ne bi bili upravičeni.

9.2 Za namene odstavka 9.1 menimo, da "nepravilna igra" vključuje:

9.2.1 na ruleti: ena ali več od: (a) ki zajemajo 24 ali več razpoložljivih številk 37; (b) stave na rdečo in črno; (c) stave na kvote in kvote; (d) stave na 1-18 (vključno) in 19-36 (vključno); (e) stave na vse tri stolpce postavitve tabele; (f) stave na vse tri desetine;

9.2.2 na stave za baccarat na bankirja in igralca na isti udar;

9.2.3 premikanje iz igre z nizko utežjo (25% ali manj) v igro z visoko utežjo (100%) po velikih zmagah za namen brisanja zahtev za stavljanje; in

9.2.4 uporaba več računov (bodisi s seboj ali z drugimi, ki jih imate in / ali v sodelovanju z drugimi) za kritje vseh ali večine, če pride do možnosti.

9.3 Dejavnosti v odstavku 9.1 so vsaka oblika „Zloraba promocije". Mi lahko začasno ustavimo, omejimo ali zapremo vaš račun, prekličemo vsa nagrada, ki vam je bila dodeljena, in zahtevamo vračilo vseh dobitkov, ki ste jih prejeli kot zlorabo za promocijo (vključno z odbitkom zneskov v vašem računu) takoj in brez obvestila, če smo razumno menite, da ste sprejeli zlorabo za napredovanje.

10. ODGOVORNA GAMBLING

10.1 Odgovorno igranje na srečo vzamemo zelo resno. Ponujamo vam možnost, da se sami izločite iz računa pri nas, si vzamete čas z uporabo računa in določite posebne kontrole za omejitev sredstev ali časa, ki ga porabite za igre na srečo. Za več informacij o orodjih za odgovorno igranje na srečo, ki jih nudimo, ali če imate kakršnekoli pomisleke v zvezi z vašimi igrami na srečo, obiščite razdelek »Odgovorno igranje« na spletnih mestih ali se obrnite na našo službo za pomoč strankam in odgovorno igralno skupino.

10.2 Uporabili bomo vsa razumna prizadevanja za zagotovitev skladnosti s samoizključitvijo. Izvajali bomo razumna preverjanja in zaščitne ukrepe, s katerimi bomo zagotovili, da vas, medtem ko ste sami izključeni, ne pošljete marketinškega gradiva o igrah na srečo in da ne morete dostopati do storitev. Vendar pa samoizključitev zahteva skupno zavezo vas in nas. Med obdobjem samoizključitve ne smete poskušati odpreti novih ali podvojenih računov in se strinjate, da nimamo nobene odgovornosti ali odgovornosti, če nadaljujete z igrami na srečo in / ali skušate uporabiti spletne strani in ne prepoznavamo ali ugotavljamo, da ste ste sami izključili v okoliščinah, ki so izven našega razumnega nadzora, še posebej, če ste spremenili kateri koli registracijski podatek, ki ste ga predhodno predložili (tudi če odprete drug račun z bistveno enakimi podatki, čeprav ste ga vnesli v prijavnico na drugačen način).

10.3 Če sumimo, da imate problem z igrami na srečo, lahko zamrznemo vaš račun, medtem ko izvajamo dodatne preglede, da ugotovimo, ali ste zadovoljni z vašo porabo. Če ugotovimo, da ne nadzirate svojih iger na srečo, lahko zaključimo vaš račun in vam izdamo vsa denarna sredstva, ki so ostala na vašem računu v času zaprtja.

10.4 Nacionalno združenje za izobraževalne vire in usposabljanje o igrah na srečo (GAMCARE) (www.gamcare.org.uk) zagotavlja informacije, nasvete in svetovanje posameznikom, njihovi družini in prijateljem, ki imajo pomisleke glede problematičnega igranja na srečo. Številka brezplačne telefonske številke za GAMCARE (na voljo 8am - polnoč, dnevi 7 v tednu) je 0808 8020 133).

11. STORITEV ZA STRANKE

11.1 Nudimo storitve za podporo strankam za vse naše igralce. Našo službo za pomoč strankam in odgovorno igralno ekipo lahko kontaktirate preko e-pošte, telefona in podpore v živo. Naše ure delovanja in kontaktne podatke najdete na spletnem mestu pomaga stran.

11.2 Ko se obrnete na našo službo za stranke in odgovorno igralno ekipo, bodo izvedli preverjanje identitete, da zagotovite, da ste imetnik računa.

11.3 Prosimo, upoštevajte, da se lahko vse interakcije z našo službo za stranke in odgovorno igralno ekipo in VIP ekipami (vključno s telefonskimi klici) zabeležijo za namene usposabljanja, spremljanja in zagotavljanja kakovosti.

12. PRITOŽBE IN SPORI

12.1 Upamo, da ste popolnoma zadovoljni s spletnimi stranmi in storitvami. Če imate pritožbo, ta razdelek pojasnjuje, kako narediti takšno pritožbo in postopek, ki ga bomo uporabili, ko to storite.

12.2 Kadarkoli lahko vložite pritožbo pri nas tako, da se obrnete na našo službo za pomoč strankam in ekipo za odgovorno igranje po e-pošti support@bgo.com, support@powerspins.com or support@vegasluck.com ali obisku pomaga stran. Prosimo, navedite svoje uporabniško ime, polno ime, čim več podrobnosti o pritožbi in po potrebi vključite vse ustrezne priloge.

12.3 Vse pritožbe morajo biti registrirane pri naši službi za pomoč strankam in odgovorni igralni skupini v 6 mesecih po dogodku, na katerega se pritožba nanaša. Ne bomo mogli obravnavati nobene pritožbe v zvezi z dogodkom, ki je potekel pred tem časovnim obdobjem.

12.4 Prejeli bomo večino pritožb v 24 urah. V nekaterih redkih primerih se lahko naše priznanje odloži (na primer, če je vsebina sporočila ali dejstva o pritožbi nejasna).

12.5 V nekaterih primerih bo vaša pritožba enostavna (na primer nesporazum ali priznana sistemska napaka). Te pritožbe lahko hitro rešimo s pomočjo naše službe za stranke in odgovorne igralne skupine in brez dolgotrajne obravnave v skladu z našim celotnim postopkom za pritožbe. V tem primeru si pridržujemo pravico do tega.

12.6 Vse druge pritožbe bodo prešle na našo obravnavo na stopnji 1, ko bo član naše službe za pomoč strankam in vodstvo odgovorne igralne skupine zadolžen za preiskavo vaše pritožbe in odzivanje nanj. Ob zaključku takšne preiskave (običajno v 5 delovnih dneh) vam bomo sporočili našo odločitev v zvezi s pritožbo.

12.7 Če ste na tej stopnji nezadovoljni z našo odločitvijo in odgovorom na vašo pritožbo, potem, če vas nismo obvestili, da je taka odločitev naša končna odločitev, lahko zahtevate, da vaša pritožba nadaljuje z našo obravnavo na stopnji 2. Na tej stopnji bi bilo koristno, če bi lahko opisali, zakaj ste še vedno nezadovoljni z odločitvijo Stage 1.

Pritožbe 12.8 Stage 2 razišče višje vodstvo. Informacije, ki se obravnavajo na stopnji 1, bodo pregledane skupaj z odločitvijo in vsemi dodatnimi informacijami, ki so bile posredovane. Ob zaključku preiskave vam bomo sporočili našo odločitev v zvezi s pritožbo in opisali, katere možnosti so vam na voljo, če ostanete nezadovoljni z izidom.

12.9 Vse pritožbe želimo rešiti v najkrajšem možnem času in si bomo po najboljših močeh prizadevali skleniti pritožbeni postopek v 8 tednih našega prvega priznanja. To 8-tedensko obdobje bomo podaljšali, če ne boste pravočasno sodelovali pri pritožbenem postopku, pri čemer upoštevate kakršno koli zamudo, ki je posledica takega neuspeha. Če se vam bo zdelo, da bo trajalo dlje kot 8 tednov, vam bomo pisali in vam svetovali glede popravljenega časovnega okvira.

12.10 Pridržujemo si pravico do končne odločitve v zvezi s katero koli pritožbo v kateri koli fazi tega postopka, zlasti če menimo, da je vaša pritožba neutemeljena, neresna, zlonamerna ali enostavno rešena. Če to storimo, vam bomo to pojasnili in imeli boste možnost, da sprejmete odločitev ali nadaljujete z ADR (če je primerno - glej odstavek 12.11).

12.11 Če se ne strinjate z našo končno odločitvijo, se pritožba nanaša na storitve iger na srečo, ki jih ponujamo, in če imate stalno prebivališče v Veliki Britaniji, imate pravico zahtevati rešitev pritožbe prek postopka alternativnega reševanja sporov (ADR). Za ponudnika storitev ADR smo imenovali eCOGRA. Če je vrednost spora manjša od £ 10,000, bomo ugotovitve kakršnega koli postopka ADR spoštovali, če ponudnik ADR ni imel materialne ali očitne napake. Lahko se obrnete na eCOGRA preko njihove spletne strani, ki jo lahko najdete tukaj.

12.12 Prosimo, upoštevajte, da pritožbe, ki se ne nanašajo na storitve iger na srečo, ki jih nudimo (na primer slaba storitev za stranke, vrste izdelkov, ki so na voljo), niso primerne za napotitev do našega ponudnika ADR in bodo obravnavane interno.

12.13 Če se ne strinjate z odločitvijo naše višje vodstvene ekipe in ste rezidenti v državi, ki ni Velika Britanija, se obrnite na AGCC preko njihove spletne strani, ki jo lahko najdete tukaj. Upoštevali bomo vsako odločitev AGCC in jim pomagali pri preiskavi, ki jo opravijo. Upoštevajte, da AGCC ne bo obravnaval sporov, ki se nanašajo na igre, ki jih zagotavlja SG Digital.

12.14 Prav tako imate pravico, da vložite pritožbo na platformo evropskega spletnega reševanja sporov (ODR), ki je na voljo tukaj. Vendar upoštevajte, da lahko to poveča čas, potreben za rešitev pritožbe.

12.15 Pričakujemo, da bodo vsa dejstva in vsebina pritožb med nami ostala zaupna med pritožbenim postopkom in vsakim postopkom ADR. To ne velja, če želite poiskati zaupne nasvete ali če zakonodaja ali pravni postopek zahtevajo javno razkritje. Nič v tem postopku ne vpliva na vaše pravne ali zakonske pravice v zvezi s tem.

13. ZASEBNOST

13.1 Poskrbite, da boste prebrali našo politiko zasebnosti, ki vsebuje pomembne informacije o uporabi vaših osebnih podatkov in drugih informacij v zvezi z vašo zasebnostjo. Dostop do pravilnika o zasebnosti je možen tukaj.

13.2 Sodelovali bomo z vsemi organi kazenskega pregona ali regulatorji ali sodnimi odločbami, ki nas zahtevajo ali nas usmerjajo k razkritju identitete ali lociranju kogarkoli za preprečevanje ali odkrivanje kaznivih dejanj ali prijetje ali pregon storilcev. Morda obstajajo druge okoliščine, v katerih lahko po zakonu zahtevamo razkritje informacij o vas ali vaši uporabi spletnih mest ali storitev.

14. INTELEKTUALNA LASTNINA

14.1 Spletne strani in vsa vsebina in programska oprema, ki je na voljo na njem (vključno z, vendar ne omejeno na igre), so v lasti ali licencirani za nas. “Bgo”, “bgo.com”, “powerspins”, “powerspins.com”, “bgo Live”, “bgo Bingo”, “Candy Club”, “vegasluck” in “vegasluck.com” so blagovne znamke, storitvene znamke, in trgovska imena, ki so v lasti nas.

14.2 Vaša uporaba spletnih strani in njenih vsebin vam ne daje nobenih pravic v zvezi z našimi pravicami do intelektualne lastnine, vključno, brez omejitev, z blagovnimi znamkami, logotipi, grafikami, fotografijami, animacijami, videoposnetki in besedilom ali intelektualno lastnino tretjih oseb na spletnih straneh in vsebino (vključno z, vendar ne omejeno na katero koli igro).

14.3 Ne smete kopirati, reproducirati, ponovno objavljati, prenašati, objavljati, oddajati, snemati, prenašati, komercialno izkoriščati, urejati, posredovati javnosti ali na kakršen koli način distribuirati Storitev, spletnih strani ali gradiv na spletnih straneh ali računalniških kodah elementov vsebujejo spletne strani, razen za vašo osebno uporabo.

14.4 Na voljo vam je lahko programska oprema, ki jo lahko prenesete in namestite na vaš računalnik, mobilno napravo in / ali katero koli drugo napravo. V skladu s temi pogoji in določili vam podeljujemo preklicljivo, neizključno, neprenosljivo, neprenosljivo licenco za uporabo te programske opreme v osebnem računalniku, na mobilnih napravah in / ali drugih napravah, ki so v vaši lasti ali upravljanju. za namen uporabe vašega računa in naših storitev.

14.5 Vsaka uporaba, razen tiste, ki je dovoljena pod temi pogoji, se lahko izvede samo z našim predhodnim izrecnim dovoljenjem.

15. POVEZAVE Z DRUGIMI SPLETNIMI STRANMI

15.1 Od časa do časa lahko prek povezav do drugih spletnih strani (prek oglaševanja ali drugače) zagotovimo povezave. Te povezave so na voljo samo za lažje iskanje in udobje. Ne nadzorujemo takšnih spletnih mest tretjih oseb in nismo odgovorni za njihovo vsebino. Naše vključevanje povezav ne pomeni nobene odobritve gradiva, vsebovanega na teh spletnih straneh, ali kakršnega koli povezovanja z njihovimi operaterji.

15.2 Potrjujete, da ne bomo sodelovali pri nobeni transakciji ali pogodbi s tretjo stranko, ki bi jo lahko sklenili, in vam ne odgovarjamo za kakršno koli izgubo ali škodo, ki bi jo utrpeli zaradi uporabe teh spletnih strani. Strinjate se, da nas ne boste vključili v spor med vami in tretjo osebo.

16. NAŠA ODGOVORNOST DO VAS

16.1 Nič v teh izrazih ni namenjeno:

16.1.1 izključiti ali omejiti našo odgovornost za goljufivo lažno prikazovanje ali za smrt ali osebno poškodbo, ki je posledica naše malomarnosti ali malomarnosti s strani nas, naših zaposlenih ali zastopnikov;

16.1.2 omejite svoje zakonske pravice (zakonske pravice vključujejo, na primer, da bomo storitve opravljali razumno in skrbno ter v razumnem času). Za več informacij o obisku zakonskih pravic www.citizensadvice.org.uk.

16.2 Imate določena pravna sredstva, če kršimo vaše pravice, ki se lahko uporabljajo ne glede na te pogoje. Namen teh pogojev ni vplivati ​​na te zakonske pravice ali druge pravice, do katerih ste upravičeni.

16.3 Razen kot je navedeno zgoraj in razen v zvezi z vsemi zakonitimi dobitki v skladu z odstavki 5.5 - 5.10, je naša največja odgovornost do vas v skladu s temi pogoji in določili omejena na večje:

16.3.1 kadar se taka odgovornost nanaša na določeno stavo ali stavo, vrednost te stave ali stavo, ki jo plačate vi;

16.3.2 kadar se taka odgovornost nanaša na napačno uporabo sredstev na vašem računu, znesek, ki smo ga zamegli;

16.3.3 v zvezi z vsako drugo obveznostjo, pet tisoč funtov funtov (£ 5,000).

16.4 Ob upoštevanju odstavkov 16.1 - 16.3 zgoraj nismo odgovorni za:

16.4.1 izgube, ki niso posledica naše kršitve pogojev;

16.4.2 posredne izgube, ki so stranski učinek glavne izgube ali škode in ki jih vi in ​​mi v času sprejemanja teh pogojev ni mogoče predvideti v razumni meri;

16.4.3 poslovne izgube in / ali izgube za ne-potrošnike;

16.4.4 izgube zaradi opreme in naprav, ki jih uporabljate za dostop do spletnih mest in / ali storitev;

16.4.5 izguba ali poškodovanje dobrega imena ali ugleda; in

16.4.6 neuspeh pri zagotavljanju storitev ali izpolnjevanju vseh naših obveznosti v skladu s temi pogoji, če je takšna napaka posledica dogodkov, ki so izven našega nadzora. “Dogodki zunaj našega nadzora"Pomeni vsakršen vzrok, ki je izven našega razumnega nadzora in ki nam preprečuje, da bi Storitve ali izpolnjevanje vseh naših obveznosti pod temi pogoji zagotovili in vključuje, vendar ni omejeno na požar, poplave, neurje, nemire, civilne nemire, vojne, jedrske nesreče, teroristične dejavnosti in Božja dejanja.

16.5 Čeprav si po najboljših močeh prizadevamo za odpravo napak, napak, opustitev ali napak na spletnih straneh in storitvah takoj, ko je to mogoče, ne obljubljamo, da bodo spletne strani in / ali storitve brez napak , napake, opustitve ali okvare.

16.6 Ne obljubljamo, da bodo spletne strani ali storitve na voljo neprekinjeno in v popolnoma delujočem stanju. Dostop do spletnih strani ali storitev se lahko začasno in brez predhodnega obvestila prekine v primeru okvare sistema, vzdrževanja ali popravila ali iz razlogov, ki so razumno izven našega nadzora.

16.7 Spletne strani in storitve so na voljo, kot je "na voljo" in "na voljo". Razen, kot je opisano v tem odstavku 16, ne podajamo nikakršne reprezentacije ali kakršne koli pogodbene obljube v zvezi s storitvami ali spletnimi stranmi, vključno, brez omejitev, z vsemi danimi nasveti (na osebni ali splošni podlagi).

17. SPREMEMBE TEH POGOJEV IN POGOJEV

17.1 Nenehno iščemo nove načine za izboljšanje spletnih strani in naših storitev. Zato lahko ta določila in pogoje od časa do časa spreminjamo iz več razlogov, vključno (brez omejitev) iz komercialnih razlogov, z upoštevanjem zakonov ali predpisov ali skladnosti s priporočili, navodili ali navodili upravnega organa.

17.2 Če bomo bistveno spremenili te pogoje in določila, vas bomo o takih spremembah obvestili na enega od načinov iz odstavka 17.3.

17.3 Če bomo bistveno spremenili te pogoje in določila, vas bomo o tem obvestili po načinu obveščanja, za katerega po naši presoji menimo, da je najprimernejši in ki lahko vključuje:

17.3.1 Obvestilo na spletnih straneh in po lastni presoji vas lahko povabimo, da sprejmete nove pogoje in določila s kakršno koli potrditvijo, kot se nam zdi primerno. Če nam boste posredovali kakršno koli takšno potrditev ali še naprej uporabljali spletne strani po obvestilu po tem odstavku 17.3, se bo od takrat štelo, da ste ga sprejeli in da vas zavezujejo novi Pravila in pogoji. Če je kakršna koli sprememba za vas nesprejemljiva, lahko prenehate uporabljati spletne strani in / ali zaprete svoj račun; ali

17.3.2 e-pošta (na e-poštni naslov, ki ste nam ga prej posredovali).

17.4 Za manjše ali nebistvene spremembe vam morda ne bomo dali nobenega obvestila, zato zagotovite, da redno preverjate spletne strani, da potrdite datum, ko so bili pogoji nazadnje posodobljeni.

18. splošno

18.1 Če sodišče ali zakonodajalec ugotovi, da je katera od določil teh pogojev in pogojev neveljavna ali neizvršljiva, se druge določbe še naprej uporabljajo.

18.2 Če kršite te pogoje in ne ukrepamo proti vam, bomo še vedno upravičeni do uporabe naših pravic in pravnih sredstev v vseh drugih primerih, ko kršite pogoje in določila.

18.3 Morda bomo želeli prenesti naše pravice ali obveznosti, ali da bomo svoje obveznosti po teh Pogojih in pogojih oddali v pogodbo z drugo pravno osebo. Strinjate se, da to lahko storimo pod pogojem, da to ne vpliva negativno na standard storitev, ki jih prejmete v skladu s temi pogoji in določili.

18.4 Nobenih vaših pravic ali obveznosti ne smete prenesti v celoti ali delno na nobeno od svojih obveznosti iz teh pogojev in pogojev.

18.5 Nič v teh splošnih pogojih se ne razlaga kot ustvarjanje kakršne koli agencije, partnerstva ali katere koli druge oblike skupnega podjetja med vami in nami.

18.6 Namen teh določil in pogojev ni dati pravice nikomur, razen vam in nam. To ne vpliva na našo pravico do prenosa iz odstavka 18.3.

18.7 Če imate stalno prebivališče v Združenem kraljestvu, se ti pogoji in razmerje med vami in nami urejajo in razlagajo v skladu z zakoni Anglije in Walesa. Sodišča Anglije in Walesa imajo neizključno pristojnost, kar pomeni, da lahko vložite zahtevek v Angliji in Walesu ali v državi EU, v kateri živite.

18.8 Če ste prebivališče v kateri koli jurisdikciji, ki ni Združeno kraljestvo, se ti pogoji in razmerje med vami in nami urejajo in razlagajo v skladu z zakoni družbe Alderney. Sodišča v Alderneyju imajo neizključno pristojnost, kar pomeni, da lahko vložite zahtevek pri Alderneyju ali v državi EU, v kateri živite.


PRILOGA 1

LICENČNI SPORAZUM O PLAČILU PLAYTECH

POMEMBNO

TA SPLETNA STRANI DELUJEJO NA PROGRAMSKI PLATFORMI ZA PLAČEVANJE PROGRAMSKE OPREME PLAYTECH LIMITED IN NJEGOVIH PODJETIJ V SKUPINI ("PONUDNIK") POD LICENCA IZ PRODAJALCA. POGOJI ZA VAŠ PRENOS ALI DRUGEGA UPORABE PROGRAMSKE OPREME (KOT JE DEFINIRANO spodaj) JE VNOS V NASLEDNJI ZAKONODAJNI SPORAZUM Z NAS, KI UPORABLJA VAŠO UPORABO PROGRAMSKE OPREME.

PROSIMO, PREBERITE TA SPORAZUM, DA PREPRIČATE, DA VSE BITI RAZUMETE VSEBINE. ČE IMATE ZAPOSLITVE O VAŠIH PRAVICAH IN OBVEZNOSTIH, KI SE NANAŠAJO NA SPREJEM TEGA SPORAZUMA, PROSIMO, POSVETUJTE ODVETNIKA ALI DRUGEGA PRAVNEGA SVETOVALCA V VAŠI PRISTOJNOSTI.

POMEMBNO: OSEBE V NEKATERIH OZEMELJIH, KI TOČNO VKLJUČUJEJO ZDRUŽENE DRŽAVE AMERIKE IN NJENE TERITORIJE, IZRAEL IN DRŽAVE, ZA KATERE JE ZAHTEVANO PREPOVED, IZKLJUČENO ALI PODOBNO KOT DOLOČENI POGOJI IN / ALI NA SPLETNI STRANI \ t OD ČASA DO ČASA ("PREPOVEDANE JURISDIKCIJE") NISO DOVOLJENE ZA UPORABO PROGRAMSKE OPREME V KAKRŠNEM NAČINU ALI NAČINU V POVEZAVI S KAKRŠNIMI REALNIMI PLAČILOM. ZA ODSTRANITEV KAKRŠNEGA SUMA TEGA OMEJITEV TUDI VELJA ZA REZIDENTE IN DRŽAVLJANE DRUGIH NARODOV, KI SE NANAŠAJO NA PREPOVEDANO JURISDIKCIJO. DEJSTVO, DA JE SPLETNA STRAN DOSTOPNA V PREPOVEDANI JURISDIKCIJI ALI, DA JE PROGRAMSKA OPREMA PREDVIDENA NA URADNEM JEZIKU PREPOVEDANE JURISDIKCIJE, SE NE LAHKO KONSTRUIJO KOT LICENCA ZA UPORABO PROGRAMSKE OPREME V TEM PREPOVEDANI JURISDIKCIJI. KAKRŠNEGA POMOČA ZA PREKINITEV OMEJITVE (ZA PRIMER, Z UPORABO VPN, PROXY ALI PODOBNE STORITVE, KI MASKI ALI MANIPULIRA IDENTIFIKACIJO VAŠEGA REALNEGA LOKACIJA, ALI Z DRUGIMI ZAGOTAVLJANJEM ALI MESTOM PREBIVANJA, ALI PO DODELITEV STAVI ALI VAGERI, KI UPORABLJAJO PROGRAMSKO OPREMO PREK TRETJEGA STRANKA ALI V TEKU TRETJE STRANKE, NA KATERI JE PREPOVEDANA JURISDIKCIJA) JE KRŠITEV TEGA SPORAZUMA IN LAHKO USTAVI KAZENSKO DELO. ČE SE POSTANE, ALI IMAMO RAZLIČNE RAZLOGE, ZA KATERE SE LAHKO OSEBUJEJO, KI SE NASTAVLJAMO V KAKRŠNIH PREPOVEDANIH JURISDIKCIJAH, LAHKO SE NAVEDI NASA ZAKLJUČEVANJE VAŠEGA PLAČALNEGA RAČUNA, BREZ OBVEZNOSTI, DA VAM PREDVIDITE NADALJNO OBVESTILO. VELJAVNI PODATKI ZA PRODAJALCA IN / ALI USTREZNE ORGANE, VSE V SKLADU Z VELJAVNIMI ZAKONOM IN SE NAVEDITE ZA NOBENO ŠKODO ALI IZGUBO NAVEDENO.

Z IGRA NA SPLETNI STRANI NA BILO KAKRŠNO IGRO, KI JIH PREDSTAVLJA PONUDNIK, KI SOGLAŠATE z določili tega sporazuma. Če se ne strinjate z določenimi pogoji iz tega sporazuma, ne bi smeli sprejeti pogojev in ne smete nadaljevati prenosa, nameščanja ali drugega uporabljanja programske opreme.

1. Opredelitve

Naslednje besede in izrazi, kadar se uporabljajo v tem sporazumu, imajo naslednji pomen, razen če kontekst jasno določa drugače:

1.1. "Programi pomoči"Pomeni vsako umetno inteligenco, vključno brez omejitev z" roboti "in / ali katerim koli drugim računalniško ustvarjenim programom, ki se uporablja za interakcijo s programsko opremo v pomoč ali namesto igralca.

1.2. "Pravice IP"Pomeni vse in vse pravice intelektualne lastnine vseh vrst ali narave, vključno brez omejitev s patenti, avtorskimi pravicami, pravicami do oblikovanja, blagovnimi znamkami, pravicami do podatkovne baze, aplikacijami za katero koli zgoraj navedeno, moralne pravice, znanje in izkušnje, poslovne skrivnosti. , imena domen, URL, trgovska imena ali katere koli druge pravice intelektualne ali industrijske lastnine (in kakršne koli licence v zvezi s katerim koli od njih), registrirane ali registrirane ali sposobne za registracijo, in ali obstajajo v kateri koli določeni državi ali državah ali kateri koli drugi del sveta.

1.3. "Spletne igre»Pomeni naš internetni sistem iger na srečo na spletnem mestu in s tem povezane storitve in igre na srečo (vključno z, vendar ne omejeno na, spletne igralne igre), ki so na voljo na spletni strani.

1.4. "Račun igralca"Pomeni osebni račun, ki ga je odprl posameznik in ga obdrži pri nas, da lahko ta oseba igra spletne igre.

1.5. "programska oprema"Pomeni programsko opremo, ki jo morate prenesti, dostopati ali kako drugače izkoristiti s spletne strani za namene sodelovanja v spletnih igrah, vključno s pripadajočo dokumentacijo in vključno s kakršnimi koli izboljšavami, spremembami, dodatki, prevodi ali posodobitvami takšne programske opreme.

1.6. "Us""We""našeIn podobni izrazi pomenijo BGO Entertainment Limited

1.7. "spletna stranPomeni www.bgo.com, www.powerspins.com or www.vegasluck.com in vseh povezanih straneh, na katerih so spletne igre dostopne prek povezav ali katerega koli drugega načina dostopa.

1.8. "Vi""Vaš"In podobni izrazi pomenijo uporabnika programske opreme, prenesene s spletne strani.

2. Predmet sporazuma

Pravila spletnih iger so na voljo na https://www.bgo.com/help/terms-and-conditions, https://www.powerspins.com/help/terms-and-conditions or https://www.vegasluck.com/help/terms-and-conditions na drugih delih programske opreme in spletne strani, vključno z (vendar ne omejeno na) pravili, ki opisujejo, kako igrati spletne igre, turnirje in vsa druga pravila, ki urejajo določeno igro, dogodek in turnir. Vsa takšna pravila so vključena in vključena v skladu z določili in pogoji, določenimi v tem dokumentu.

3. Licenca za uporabo programske opreme; Omejitve

3.1. Podeljujemo vam omejeno, osebno, neprenosljivo, neizključno, svetovno (razen kot je navedeno spodaj) licenco za prenos, dostopanje in drugačno uporabo programske opreme na vaši napravi, da bi lahko igrali spletne igre, v skladu z tega sporazuma.

3.2. Ta licenca velja samo za predmetno kodo programske opreme (tj. Prevedeno, sestavljeno ali strojno izvedljivo različico programske opreme) in vam ne daje nikakršnih pravic v zvezi z izvorno kodo programske opreme.

3.3. Ne glede na vse, kar je v nasprotju s tem, osebe, ki se nahajajo v prepovedanih jurisdikcijah, ne smejo uporabljati programske opreme na kakršenkoli način ali v povezavi z igro za pravi denar. Da bi odpravili vsak dvom, ta omejitev velja tudi za prebivalce in državljane drugih držav, medtem ko se nahajajo v prepovedani sodni pristojnosti. Ta licenca ne velja in vam ne dovoljuje uporabe programske opreme v ali iz prepovedanih jurisdikcij in dejstva, da je spletna stran dostopna v prepovedani sodni pristojnosti ali da je programska oprema na voljo v uradnem jeziku prepovedane sodne pristojnosti. , se ne razlaga kot licenca za uporabo programske opreme v takšni prepovedani sodni pristojnosti. Vsak poskus izogibanja tej omejitvi (na primer z uporabo navideznega zasebnega omrežja, posrednika ali podobne storitve, ki prikriva ali manipulira identifikacijo vaše dejanske lokacije ali drugače zagotavlja lažne ali zavajajoče informacije o vaši lokaciji, državljanstvu ali kraju prebivališča ali s tem, da stavo ali stavo, ki uporablja programsko opremo, uporablja prek tretje osebe ali v imenu tretje osebe, ki se nahaja v prepovedani sodni pristojnosti) je kršitev tega sporazuma in lahko pomeni kaznivo dejanje po veljavni zakonodaji. Če postane očitno, ali če imamo utemeljene razloge za sum, da se nahajate v kateri koli od prepovedanih jurisdikcij, lahko to povzroči, da Mi zapremo vaš predvajalniški račun, ne da bi vam morali zagotoviti predhodno obvestilo, zamrznitev sredstev in zagotavljanje ustrezne podrobnosti prodajalcu in / ali ustreznim organom, vse v skladu z veljavno zakonodajo, in vam odgovarjate za kakršno koli škodo ali izgubo, ki iz tega izhaja. VAŠA OBVEZNOST JE POSREDOVATI IN PREVERJATI NAŠO SPLETNO MESTO V ZVEZI S SEZNAMOM PREPOVEDANIH JURISDIKCIJ.

3.4. Pridržujemo si vse pravice, ki niso izrecno podeljene v razdelku 3.1 zgoraj. Poleg tega vam ni dovoljeno in se strinjate, da drugim osebam ne dovolite ali pomagajte pri:

3.4.1. uporabo, kopiranje, spreminjanje, ustvarjanje izvedenih del ali distribucijo programske opreme, njenega dela ali katerega koli njegovega izvoda, prilagoditve, prepisovanja ali združenega dela programske opreme;

3.4.2. dekodirati, obrniti inženiring, razstaviti, prevesti ali kako drugače prevesti ali pretvoriti programsko opremo ali kateri koli njen del;

3.4.3. prenos, izposojo, zakup, dodelitev, najem ali drugačno podlicenciranje programske opreme;

3.4.4. odstraniti vse avtorske pravice, lastninske pravice ali podobna obvestila iz programske opreme (ali katere koli njene kopije);

3.4.5. upravljati programsko opremo ali kateri koli njen del v korist ali v imenu katere koli tretje osebe, vključno z "oglasno desko", spletno storitvijo ali oddaljenim klicanjem, storitvami ponudnika aplikacijskih storitev, storitvami ponudnika internetnih storitev, ureditvami za časovno skupno rabo, storitve zunanjega izvajanja ali storitve uradov;

3.4.6. kopiranje ali prevajanje katere koli uporabniške dokumentacije, ki je na voljo na spletu ali v elektronski obliki;

3.4.7. vnašate, dostopate ali poskušate vstopiti ali dostopati do našega varnostnega sistema ali kako drugače premostiti ali posegati na kakršenkoli način (vključno z roboti in podobnimi napravami, vendar ne omejeno nanje) na spletno mesto ali poskušati narediti kakršne koli spremembe programske opreme in / ali funkcij ali njihovi sestavni deli; ali

3.4.8. uporabite programe pomoči v zvezi s programsko opremo in / ali spletnimi igrami. Prepovedano je kakršno koli interakcijo znotraj spletnih iger, ki ni neposredna posledica tega, da vi osebno uporabljate programsko opremo za namen, za katerega so bili namenjeni.

3.5. Potrjujete in se strinjate, da lahko sprejmemo ukrepe za odkrivanje in preprečevanje uporabe programov pomoči. Ti koraki lahko vključujejo, vendar niso omejeni na pregledovanje programov, ki se izvajajo hkrati s programsko opremo v vaši napravi. Strinjate se, da ne boste poskušali obiti, ovirati ali blokirati takšnih korakov, vključno z uporabo programske opreme tretjih oseb, ki obide, posega ali blokira takšne korake, brez omejitev. Vsak poskus omejitve nas v tej zadevi nam daje pravico, da takoj prekinemo razpoložljivost programske opreme za vas in takoj izgubite vse dobitke.

3.6. Potrjujete in se strinjate, da vse pravice intelektualne lastnine, lastništvo in interes za programsko opremo, vključno s spremembami, izboljšavami, prilagoditvami, prevajanjem ali drugo spremembo ali dopolnitvijo programske opreme pripadajo izključno prodajalcu, tudi če je razvito o idejah, predlogih ali predlogih s strani vas ali katere koli tretje osebe. S tem, ko sprejmete to pogodbo, Prodajalcu nepreklicno dodelite vse pravice, lastninske pravice in interese, ki jih imate ali lahko pridobite v vseh teh pravicah, vključno s patenti, avtorskimi pravicami, blagovno znamko, poslovno skrivnostjo ali znanjem soglašajo, da bodo prodajalcu podpisali in dostavili takšne dokumente, za katere prodajalec meni, da so zaželeni, da dokažejo ali izvršijo dodelitev vseh prej omenjenih pravic prodajalcu. Strinjate se, da ne boste posredno ali neposredno poskušali razveljaviti iz kakršnega koli razloga ali uveljavljati ali pomagati drugim, da pravice, lastništvo ali delež v programski opremi pripadajo tretji osebi, ki ni prodajalec, ali da kršijo pravice intelektualne lastnine drugih.

4. Vaša dolžnost, da preverite zakonitost uporabe

Potrjujete, da ste stari 18 let ali več, in v vsakem primeru starosti, kot je določeno v zakonodaji države, v kateri se nahajate. Prav tako potrjujete, da ste seznanjeni s pravnimi vprašanji, ki se nanašajo na delovanje spletnih mest za igre na srečo, in da razumete, da mi in prodajalec ne jamčimo na kakršen koli način ali način uporabe programske opreme za namene iger na srečo, kot Takšen izraz se v industriji običajno razume, je zakonit v kateri koli jurisdikciji.

Glede na spremembe pravnega statusa spletnih iger na srečo v različnih jurisdikcijah, se obvezujete, da boste preverili zakonitost vašega sodelovanja v spletnih igrah in uporabo programske opreme v vsaki jurisdikciji, ki velja za vas, in da to storite le v skladu z vsemi veljavne zakone in odredbe katerega koli pristojnega organa.

5. Zavrnitev jamstev

PROGRAMSKA OPREMA JE NA VOLJO, KI LAHKO ZAGOTAVLJAJO NA PODROČJU "KOT JE", BREZ KAKRŠNIH PODJETIJ, GARANCIJ ALI PREDSTAVITEV, IZREDNIH ALI IMPLICIRANIH, STATUSNIH ALI DRUGIH.

MI IN PRODAJALEC IN VSI NJIHOVI PODPORNIKI IN POVEZANE STRANE IZKLJUČUJEJO IN ODOBRITI BILO KATEREGA IN VSEJŠE POGOJI, POGOJI IN JAMSTVA (VKLJUČNO Z VSAKO GARNATO O TRGOVINI, ZADOVOLJNI KAKOVOSTI IN USTREZNOSTI ZA KAKRŠNO NAMENO); PRIPOMOČKOV, MI IN PONUDNIK NE JAMČAMO MED DRUGIMI STAVKI, DA (A) PROGRAMSKA OPREMA BODO NEPREKRIVLJENA, (B) UPRAVLJANJE PROGRAMSKE OPREME BREZ PREKINJENE ALI BREZ NAPAK, ALI KAKRŠNE NAPAKE V PROGRAMSKA OPREMA BO POPRAVILA, ALI SO PROGRAMSKA OPREMA BREZ VIRUSA; (C) PROGRAMSKA OPREMA JE ZADOVOLJNA KAKOVOST ALI PRILAGODLJENA ZA KAKROVNO NAMEN; ALI (D) UPORABLJAJTE VAS PROGRAMSKE OPREME S KAKRŠNIMI DRUGIMI PROGRAMSKI OPREMO ali z neustrezno strojno opremo, NE PREVZEMA NOBENE PROGRAMSKE OPREME ALI DRUGIH PROGRAMSKIH OPREMA.

V PRIMERU KOMUNIKACIJ ALI NAPAK SISTEMA V ZVEZI S PROGRAMSKO OPREMO, NISO NOBENI PONUDNIK IN NJIHOVI POVEZOVALCI IN POVEZANE STRANE ZA VSE ALI TRETJE STRANKE ZA STROŠKE, STROŠKE, IZGUBE ALI REŠITVE NAPAKE.

NI NI NAŠIH POVEZOVALCEV IN POVEZANIH STRANI ODGOVORNI ZA VAS ALI KAKRŠNJE TRETJE STRANKE ZA IZPLAČILA (ALI NE IZDELANE), ZA KATERE SO REFERENTNE ALI NAPAKE PROGRAMSKE OPREME ALI V POVEZAVI S KOLI PRODAJALEC ALI KAKRŠNO TRETJO STRANO ZA VRAČANJE TAKŠIH PLAČIL ALI DRUGIH V ZVEZI S TAKŠNIMI PLAČILI.

S tem potrjujete, da ni v našem nadzoru, kako uporabljate programsko opremo. Programsko opremo naložite in uporabljate na lastno odgovornost in v nobenem primeru vam ne odgovarjamo za kakršnokoli neposredno, posledično, naključno ali posebno škodo ali izgubo kakršne koli vrste (razen telesnih poškodb ali smrti zaradi naše malomarnosti).

6. Zaupnost

Programska oprema vključuje nejavne in zaupne informacije, ki so za nas ali prodajalca tajne in dragocene. Strinjate se, dokler uporabljate programsko opremo in nato (a) hranite vse zaupne informacije strogo zaupno; (b) da takšnih zaupnih informacij ne razkrijejo tretji osebi in da takšnih zaupnih podatkov ne uporablja za noben drug namen kot za sodelovanje v spletnih igrah. Poleg tega se strinjate, da boste v vsakem trenutku sprejeli vse ustrezne ukrepe za zaščito in ohranitev zaupnosti takšnih zaupnih informacij.

7. Vaša jamstva in izjave

Zagotavljate in nam predstavljate, da:

7.1. Niste rezident nobene od prepovedanih jurisdikcij;

7.2. Vi ste 18 let ali več in v vsakem primeru starosti, kot je določeno v zakonodaji države, v kateri se nahajate; in

7.3. Preverili ste zakonitost vašega sodelovanja v spletnih igrah in uporabo programske opreme v vsaki jurisdikciji, ki velja za vas, in ugotovili, da je to pravno v takih jurisdikcijah v skladu z vsemi veljavnimi zakoni in odredbami katerega koli pristojnega organa.

8. Spremembe tega sporazuma

8.1. Spremembe te pogodbe lahko kadar koli in po lastni presoji. Takšne spremembe bodo začele veljati od datuma, ki ga določimo na spletni strani, ne glede na to, ali smo vas posebej obvestili o takšnih spremembah. Zato je pomembno, da se od časa do časa prijavite na spletno stran, da preverite, ali obstaja obvestilo o spremembi.

8.2. Strinjate se, da ste izključno odgovorni za obveščanje o takih spremembah. Če še naprej uporabljate programsko opremo ali spletne igre po datumu začetka veljavnosti določenih sprememb (ne glede na to, kako smo prijavili takšne spremembe), se strinjate, da vas zavezujejo te spremembe, ne glede na to, ali ste se dejansko obvestili ali imate preberite ustrezne spremembe. Če se ne strinjate, da vas zavezujejo ustrezne spremembe, programske opreme ali spletnih iger ne smete še naprej uporabljati.

9. Trajanje in odpoved

9.1. Ta pogodba je veljavna in zavezujoča za vas od trenutka Vašega sprejema in ostane v veljavi, razen če je odpovedana v skladu z določbami tega sporazuma.

9.2. Ta sporazum lahko kadar koli prekinete s takojšnjim učinkom, ob upoštevanju pogojev iz razdelka 9.4. Prekinitev s strani vas se izvede tako, da nam pošljete pisno obvestilo o prenehanju vašega sodelovanja na spletni strani in spletnih igrah ter zaprtje vašega računa pri nas.

9.3. Ta sporazum lahko takoj prekinemo s pisnim obvestilom.

9.4. Ob vsakem prenehanju tega sporazuma, ne glede na to, ali smo ga sami ali vi, se strinjate in priznavate, da (i) se vaše pravice za uporabo programske opreme nemudoma prekinejo, in (ii) prenehali boste uporabljati in uporabljati programsko opremo in (iii) ) Programsko opremo boste odstranili iz računalnika, trdih diskov, omrežij in drugega materiala za shranjevanje.

10. Brez zahtevkov za prodajalca; Omejitev odgovornosti

10.1. Razumete in se strinjate, da vam bomo po tej pogodbi sami odgovarjali, in kljub temu, da so vaše obveznosti v skladu s tem sporazumom tudi v korist prodajalca, njegovih podružnic in povezanih strank (in jih zato tudi lahko uveljavljajo), prodajalec , njegove podružnice in povezane stranke niso pogodbenice tega sporazuma in ne bodo odgovorne za kakršno koli škodo, ki bi vam ali kateri koli tretji stranki povzročila kakršno koli škodo, ne glede na obliko dejanja, ne glede na to, ali gre za pogodbo, odškodnino (vključno z malomarnostjo), ali drugače.

10.2. Lahko se odločite, ali boste prenesli in uporabljali programsko opremo. Če to storite, se strinjate, da to storite s popolnim razumevanjem tega sporazuma, vključno z določbami tega oddelka 10, in na lastno odgovornost. V nobenem primeru ne (in zaradi izogibanja dvomom, tudi prodajalcu) ALI NJIHOVIH POVEZANIH IN POVEZANIH STRANK, V AGREGATU:

10.2.1. ODGOVORNO ZA VAS ZA KAKRŠNO POSREDNO, POSREDNO, NAKLJUČNO ALI POSEBNO ŠKODO ALI IZGUBO KAKRŠNEGA VRSTA; ALI IZGUBO POSLOVANJA, DOBIČKOV, PRIHODKOV, POGODB ALI PRIČAKOVANIH PRIHRANKOV; ALI IZGUBO ALI ŠKODO, KI IZHAJAJO IZ IZGUBE, ŠKODE ALI KORUPCIJE KAKRŠNIH PODATKOV; ali

10.2.2. ODGOVORNO ZA VAS V ZVEZI S KAKRŠNIMI IN VSEH ZAHTEVKAMI V KATERIH IN VSEH ČASIH, KI IZVAJAJO ALI V ZVEZI S TEGA SPORAZUMA, KATERI JE IZVAJANJE V POGODBI ALI KAKRŠNO TEORIJO PRAVA, \ t IN UPORABLJAJO VAS ZA NAMEN KVAROVANJA, ALI (B) € 1,000 (ENA TISOČ EUR).

11. Uporaba osebnih podatkov

Vaše osebne podatke bomo uporabljali le v skladu z našo politiko zasebnosti, ki je v celoti določena na spletni strani (»Varovanje zasebnosti“). Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo Pravilnik o zasebnosti. Vendar si pridržujemo pravico, da vas prosimo, da nam posredujete dodatne podrobnosti in da bodo kakršne koli dodatne informacije zaupne. Nadalje si pridržujemo pravico, da v določenih okoliščinah razkrije določene podrobnosti ustreznim organom, če to zahteva zakonodaja, država ali regulativni organ. Ob upoštevanju določb iz pravilnika o zasebnosti je pravica do razkritja osebnih podatkov organom ali organom, katerih namen je preiskava pranja denarja, goljufij in drugih kaznivih dejanj, v obsegu, ki ga zahteva zakon.

12. Vaše odgovornosti

Na noben način ne boste prenesli svojih pravic po tem sporazumu brez našega predhodnega pisnega soglasja.

13. Pridržanje pravic

13.1. Po naši lastni presoji si pridržujemo pravico do:

13.2. spremenite, začasno ustavite, odstranite, spremenite ali dodate katerokoli igro ali turnir na spletnih igrah.

13.3. Kadar koli lahko razkrijemo določene osebne podatke vašega računa tretjim osebam v skladu z našo politiko zasebnosti.

13.4. Mi lahko kadarkoli brez predhodnega obvestila prekinemo vašo uporabo spletnih iger in blokiramo vaš igralni račun, če menimo, da kršite katerega od pogojev in določb tega sporazuma ali da drugače delate nezakonito. V takšnih okoliščinah ne bomo pod nobeno obvezo povrnili ali drugače povrnili zneska na vašem računu igralca.

14. Splošne določbe

14.1. Pravo. Gradnja, veljavnost in izvajanje tega sporazuma bodo urejeni z zakoni Anglije.

14.2. Pristojna sodišča. Za vse sodne postopke, ki izhajajo iz ali v zvezi s tem sporazumom, bodo pristojna sodišča v Londonu, Anglija. Vendar nas to ne ovira, da na sodišču katere koli druge sodne pristojnosti vložimo tožbo za sodno odredbo ali podobno.

14.3. Ločljivost. Nezakonitost, neveljavnost ali izvršljivost katerega koli dela tega sporazuma ne bo vplivala na zakonitost, veljavnost ali izvršljivost preostalega.

14.4. Jezik. Angleška različica tega sporazuma bo prevladala nad katero koli drugo jezikovno različico, ki smo jo izdali.

14.5. Nobena naloga vas ni. Tej pogodbi ali pravicam ali obveznostim iz te pogodbe ne smete dodeliti nobene druge stranke.

14.6. Prednost. Ta sporazum prevlada v primeru kakršnega koli navzkrižja med določili in pogoji, navedenimi v tem dokumentu, in vsemi drugimi sporazumi ali dokumenti, ki so navedeni v tem dokumentu ali uporabljeni v povezavi s programsko opremo.

14.7. Obvestila. Strinjate se, da boste od nas prejeli sporočila v elektronski obliki. Elektronske komunikacije so lahko objavljene na straneh spletne strani ali v sporočilih / datotekah pomoči vaše uporabniške aplikacije ali dostavljene na vaš e-poštni naslov. Vsa sporočila v elektronski ali papirni obliki se štejejo za "pisna" in so bila prejeta najpozneje pet delovnih dni po objavi ali razširjanju, ne glede na to, ali ste prejeli ali pridobili takšno sporočilo. Pridržujemo si pravico do komunikacije v papirni obliki, vendar ne prevzemamo obveznosti. Vsa obvestila, ki jih je treba poslati v pisni obliki, ali vsa vprašanja v zvezi s tem sporazumom, je treba nasloviti na support@bgo.com, support@powerspins.com or support@vegasluck.com.

Igraj zdajhttps://www.vegasluck.com

Aktivni bonusi

Skupaj: 96
115 zvestih brezplačnih vrtljajev! v Vegasu Luck 30X Zahteve za stave £ 745000 Max CashOddodatni bonus: Eur 660 Brezplačni denar na nogometno igro blaznosti Rtg ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

€ 225 FREE CASINO CHIP v Vegasu Luck 50x Zahteve za stave € 312000 Največje izplačiloExtra Casino Bonus: EURO 310 Ne depozit na Transilvanijo Topgame Casino Slots ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

$ 705 turnir v Vegasu Luck 33x Igraj skozi casino $ 595000 Max CashOutspecial bonus: £ 835 brez bonus depozitne kode na igralnem avtomatu Valhalla Wazdan ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

EUR 2200 Ne Depozit v Vegasu Luck 45X WageringEUR 430000 Max gotovinski outspecial bonus: 265 BREZPLAČNO SPINOVI NA STAREM RIBARU Bally Wulff Igralni ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

EURO 510 Ne depozit v Vegasu Luck 33x Igrajte skoziEur 604000 Max gotovinski outExtra Bonus: 35 Brezplačni vrtljaji brez depozita na Elfstedenkoorts ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

$ 450 Mobile freeroll turnir na igralnih avtomatih v Vegasu Luck 66X Igrajte skozi Casino $ 663000 Max IzplačilniEkskluzivni Casino Bonus: € 395 Free Casino Chip na Arcade Wazdan Slot Game ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

490% bonus za casino tekme na Vegasu Luck 45x stava € 505000 Max CashOutextra bonus: 15 zvestoba Brezplačne vrtljaje! na Mermaid & Pear ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

195 Trial zavrti v Vegasu sreče 40x stave $ 135000 Max gotovinski outadditional bonus: 245 FREE SPINS na Crazy Thing ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

33 brezplačnih vrtljajev v Vegasu Luck 40x Wagering $ 522000 Max CashOutadditional bonus: € 2080 No deposit bonus casino na gradu Builder Ii Rabcat igra ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

85 brezplačnih vrtljajev brez depozita v Vegasu Luck 55x Igrajte skozi Casino $ 470000 Max IzplačiloExtra Casino Bonus: 985% Bonus za prvi depozit na Nouveau Riche ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

€ 580 Free Casino vstopnica v Vegasu Luck 30x Igrajte skozi Casino € 539000 Max bonus za gotovino: Eur 2930 No Deposit Bonus na razredu Booming Games Slot Game ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

55 brezplačnih vrtljajev brez depozita casino na Vegasu Luck 35x stave $ 343000 Maximum Withdrawalextra bonus: 50 Free Casino se vrti na denar Magic ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

30% Match Bonus Casino v Vegasu Luck 30x Wagering $ 306000 Največje odstopanjeExclusive Casino Bonus: 245 FREE SPINS na Michael Jackson King Of Pop Bally Slot ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

Eur 4010 No Deposit Bonus Casino v Vegasu Luck 33X Wagering € 652000 Max gotovina outExclusive Casino Bonus: $ 4025 NO DEPOSIT CASINO BONUS na Spring Break Microgaming Slot igra ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

225 brezplačnih vrtljajev brez depozita v Vegasu Luck 50x Igrajte skozi Casino € 520000 Max bonus za gotovino: Eur 165 Free Casino Chip na Michelangelo ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

£ 99 Free Casino vstopnica v Vegasu Luck 55X Igrajte skozi Casino $ 922000 Max gotovinski outAdditional Casino Bonus: 765% Najboljši casino za prijavo na Gemix Playn Go Slot igro ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

66 Free casino vrti na Vegasu Luck 55x Stave na zahteve € 920000 Max IzplačiloSpecialni bonus: Eur 4825 no deposit casino bonus na Fortunes Of The Amazons Amaya Casino Slots ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

770% Bonus za dobrodošlico v Vegasu Luck 44x Igrajte skozi Casino € 940000 Max Izplačilo dodaten bonus: 925% Match bonus na Black Bull Simbat ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

Eur 1900 NO DEPOSIT BONUS CASINO v Vegasu Srečno 33x Zahteve za stave $ 193000 Max IzplačiloExtra Casino Bonus: 740% Najboljši Casino Bonus Signup na Rags To Riches ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

EURO 540 turnir v Vegasu Luck 45x Igrajte skoziEUR 285000 Max denarni dodatki bonus: 105 Zveste brezplačne vrtljaje! na Vikings Glory Spinomenal Casino Slot ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

130 zvestobe brezplačnih vrtljajev! v Vegasu Luck 33X Wager € 54000 Največje izplačiloSpecialni bonus: $ 215 Casino Chip na Thunder Reels Playson Slot Game ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

450% bonus bonus casino na Vegasu Luck 55x Igrajte skoziEURO 62000 Max CashOutextra bonus: $ 55 Casino turnirji freeroll na Ghosts of Christmas ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

$ 820 Free Casino Turnir v Vegasu Luck 40X WagerEur 162000 Max CashOutExclusive Bonus: € 920 Online Casino turnir na In To To Win ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

$ 2195 brez depozita casino bonus na Vegasu Luck 60x Igrajte skozi Casino € 162000 Max Withdrawalextra bonus: £ 222 Free casino casino na Highway Kings Pro Playtech igralnem avtomatu ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

€ 65 Online Casino turnir v Vegasu Luck 40x Wagering £ 50000 Max Zmogljivost poseben bonus: EURO 3745 Ne depozit na Big Ben ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

205 Brezplačne vrtljaje brez depozita casino na Vegasu Luck 77X Igrajte skozi Casino € 779000 Največji umikExtra Casino Bonus: € 395 brez bonus na depozit Beach Party Wazdan ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

£ 635 Casino chip na Vegasu Luck 55x Igrajte skozi Casino € 347000 Max IzplačiloSpecialni bonus: £ 330 FREE CASINO CHIP na zlato Ahoy Nextgen Gaming Casino Slots ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

565% bonus za ujemanje v Vegasu Luck 77x Igrajte skozi Casino € 208000 Max IzplačiloEkskluzivni bonus: EUR 3955 No deposit casino bonus na Big Buck Bunny ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

225 Trial Spins v Vegasu Luck 40X Wagering £ 506000 Max gotovinski outspecial bonus: EUR 550 FREE CASINO CHIP na Fire Goddess Inspired Gaming Casino Slots ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

15 zvestih brezplačnih vrtljajev! v Vegasu Luck 65x Stave zahteve $ 804000 Max IzplačiloExtra Casino Bonus: 835% Casino bonus bonus na Fu Dao Le ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

$ 940 Casino turnir v Vegasu Luck 50X stavi € 715000 Maksimalno odstopanjeDodatni casino bonus: Eur 4080 Brez depozitne kode na Super Jackpot Party Wms Slot igri ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

€ 170 turnir v Vegasu Luck 77X Wagering £ 783000 Največje odstopanjeDodatni casino bonus: $ 4090 brez depozita na igralnih avtomatih Alkemičar Novomatic ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

EURO 1695 Ne depozit v Vegasu Luck 30x Stave € 148000 Max cash outExclusive Bonus: Eur 195 Mobile freeroll turnir na igralnih avtomatih Hot Factor Casino Kajot ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

265 FREE Chip Casino v Vegasu Luck 30X WagerEur 142000 Max Zmagovalni bonus: $ 3645 brez bonus depozita na mehiških igralnih avtomatih ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

850% bonus za casino tekme v Vegasu Luck 55x WagerEur 64000 Max gotovina outSpecial bonus: Eur 430 Free Casino turnir na Crazy Camel Cash Rival Casino Slots ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

$ 470 turnir v Vegasu Luck 44x WageringEur 420000 Max gotovina outAdditional Casino Bonus: 205 BREZPLAČNI SPINI NA SREČNO ROSE ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

$ 535 Free Casino turnir v Vegasu Luck 60X Igrajte skoziEUR 138000 Max gotovinski outAdditional Bonus: 180 Brezplačne zavrtljave zdaj na Rapunzels Tower Quickspin Casino Slots ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

200 brezplačnih vrtljajev brez depozita casino na Vegasu Luck 35X Zahteve za stave € 583000 Max CashOutExclusive Casino Bonus: EUR 2930 No deposit bonus casino na igralni avtomat Extreme Stake Logic ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

£ 880 Dnevni freeroll turnir na igralnih avtomatih v Vegasu Luck 30X Wager $ 35000 Max CashOutadditional bonus: 10 brezplačni vrtljaji brez depozita casino na Jungle Spirit Call o ... ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

170% bonus bonus casino na Vegasu Luck 55x Wager € 8000 Max CashOutAdded Bonus: $ 945 Mobile freeroll turnir na igralnih avtomatih na leto op ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

Eur 355 turnir v Vegasu Luck 30x Wagering $ 11000 Max IzplačiloExtra Bonus: 175 FREE se vrti na kolutu sreče ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

€ 55 BREZPLAČEN čip na Vegasu Luck 55x Wagering $ 387000 Max Izplačilododatni bonus: 275% Match Bonus Casino na Burning Heat Merkur Slot Game ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

$ 980 Casino turnirji freeroll na Vegasu Luck 65X Igrajte skozi CasinoEURO 508000 Max IzplačiloExtra Casino Bonus: 740% Match at casino na Magic Target Deluxe Wazdan Slot Game ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

Euro 285 Casino turnirji freeroll na Vegasu Luck 50X Igrajte skozi Casino £ 757000 Max Zmagovalni ekskluzivni bonus: € 2915 No Deposit Bonus Casino na Fenix ​​Igrajte 27 Wazdan Slot igro ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

€ 170 FREE CHIP CASINO v Vegasu Luck 45X Igrajte skozi CasinoEUR 913000 Max bonus v gotovini: £ 99 Dnevni freeroll turnir na igralnih avtomatih na Moonshine ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

$ 4845 Koda brez bonusnega depozita v Vegasu Luck 30X Stava € 536000 Max CashOutAdded Bonus: 590% Najboljši Casino Bonus Signup na 50 Dragons Aristocrat Slot Game ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

€ 570 Casino turnir v Vegasu Luck 65X WagerEur 640000 Max gotovina outExclusive Casino Bonus: £ 4540 No Deposit Bonus Casino na kockah in ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

£ 155 brezplačen casino čip na Vegasu Luck 55x Stave zahteveEUR 556000 Max CashOutExclusive Casino Bonus: 680% Match bonus na Hotter Than Hot Ainsworth Casino Slots ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

$ 345 FREE CHIP v Vegasu Srečno 65x Wagering € 853000 Največje dvigovanjeDodatni bonus: 105 BREZPLAČNO SPINI na Čudovit g. 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

195 brezplačne vrtljaje casino na Vegasu Luck 65X Wagering € 163000 Max IzplačiloDodatni bonus: $ 1310 No Deposit Bonus Casino on More Gold Diggin & ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

€785 Casino Tournament at Vegas Luck 60x Play through Casino$988000 Max cash outSpecial Bonus: EUR 640 Casino Tournament on Creepy Carnival Nolimit City Casino Slots ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

EUR 260 FREE Casino Chip at Vegas Luck 40X Play through$684000 Max WithdrawalExclusive Bonus: 115% Casino Welcome Bonus on Royal Spins Igt Slot Game ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

EUR 270 Free Money at Vegas Luck 45x Wager£642000 Maximum Withdrawaladditional bonus: $960 Mobile freeroll slot tournament on Vacation Station... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

44 Free Spins Casino at Vegas Luck 66X Wager requirementsEUR 724000 Max CashOutExtra Casino Bonus: 99 free spins casino on Sinterklaas Simbat ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

315% First deposit bonus at Vegas Luck 65x Wager$748000 Max cash outExclusive Bonus: 260 Free Spins on Beach Party... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

955% Deposit Match Bonus at Vegas Luck 55x Play through Casino€468000 Max cash outadditional bonus: €2810 No Deposit Bonus Casino on Savanna King Genesis Slot Game ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

Eur 115 Casino Chip at Vegas Luck 35x WageringEur 745000 Maximum Withdrawaladditional bonus: $4945 no deposit bonus code on Cleopatra Gameart Slot Machine ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

€735 No Deposit Bonus Casino at Vegas Luck 60X Wager requirements$782000 Max cash outexclusive bonus: €770 Casino tournaments freeroll on Turbo Play... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

105 Free Casino Spins at Vegas Luck 66X Play Through CasinoEUR 981000 Maximum WithdrawalSpecial Bonus: $22 Daily freeroll slot tournament on Wild Berry... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

Eur 4575 No Deposit Bonus at Vegas Luck 35X Play through$358000 Max CashOutexclusive bonus: 565% casino match bonus on Arcader ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

Stran 1 od 21 2

Nezanesljivi bonusi

Skupaj: 0

Oprostite, nobenega casino bonusa ni bilo mogoče najti