Bingo Ballroom screenshot
Shranite RSS

Bingo Ballroom

Vedno je veliko ritma in navdušenja v novem Bingo Ballroom, kjer sladki utripi Rumba in Tango oživijo vsako igro! Torej, pri prvem nakazilu igrajte s £ 30 Welcome Bonusom. Vložite samo £ 10 in igrajte z £ 40! Uporabljajo se tudi dodatni stroški

V Bingo Ballroom imamo nekaj za vse. Začetniki do najbolj izkušenih igralcev se počutijo kot doma z veliko izbiro 75-ball in 90-ball bingo iger. Obstaja tudi velik izbor trenutnih iger, kot so praske in reže z velikimi jackpoti!

Vse, kar morate storiti, da začnete igrati, se prijavite samo s svojim imenom in e-poštnim naslovom. Naredite svoj prvi depozit £ 10 in ste pripravljeni na ples z £ 40! Klepetajte z Fox-trotting prostorih v klepetalnicah, se pripravite na šimmy in uživajte v temnem tempu vse okoli vas! Vsak dan podeljujemo bingo bonuse!


Bingo Ballroom upravlja 888 Holdings, vodilno, javno prodajano spletno igralniško podjetje. Kot UK pooblaščeno in regulirano podjetje, lahko z zaupanjem 100% položite in dvignete. Sprejemamo široko paleto načinov plačil, vključno s PayPal, Ukash, Neteller in še veliko več.

Igraj zdajhttps://www.bingoballroom.com

Aktivni bonusi

Skupaj: 1
Zato pripravite plesne čevlje in se igrajte s bonusom dobrodošlice £ 30 na prvi polog. Vpišite le £ 10 in se igrajte z 200% Bingo bonusom in 100% bonus igro! Prijavite se v svoj račun in s ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

Nezanesljivi bonusi

Skupaj: 0

Oprostite, nobenega casino bonusa ni bilo mogoče najti