Poker 888 Poker screenshot
Shranite RSS

888 Poker

Z več kot milijon registriranih članov 10-a po vsem svetu, je 888poker najhitreje rastoča poker soba z novim igralcem, ki se prijavlja vsak 12 sekunde.

888poker je za igralce, ki uspevajo na zabavo in navdušenje igre. Če gostite največje število gotovinskih iger in turnirjev na spletu, boste vedno našli tabelo, ki je prava za vas, ne glede na višino igralca ali proračun.

Za nas je poker več kot samo igra, to je življenjski slog. In zato si prizadevamo, da vso navdušenje pripelje do vašega pragu na naših znanih živahnih poker dogodkih v živo 5. Od luksuznih pokernih počitnic v top destinacijah do lokalnih turnirjev v vaši soseščini, imamo pokrite vse poker sanje.

To, združeno z našimi nagrajenimi promocijami, velikimi progresivnimi jackpotami in najprijaznejšim poker skupnostjo na spletu, naredi 888poker idealno mesto za igranje.

Ekipa 888poker

Ekipa Ambassadors ekipe 888poker vključuje zmagovalca WSOPE zapestnice Jackie Glazier, nemško zvezno zvezdo Dominik Nitsche, ki je na WSOP 3 dogodku osvojila 2015rd in 2014 WSOP November Niner Bruno 'Foster' Politano.

EU je licencirana in regulirana

888poker upravlja 888 Holdings, javno podjetje, s katerim se trguje na Londonski borzi od 2005-a in popolnoma urejeno spletno igralnico, od 1997-a.

Naša vodilna igralna programska oprema je potrdila McAfee, GameCare in ICRA.

Odgovorno igranje

888poker preprečuje kompulzivno uporabo in prepoveduje dostop do vseh, ki so mlajši od 18-a, spremljajo potencialno zasvojene člane in ustanovijo neprofitno organizacijo eCOGRA. Obiščite 888holdings.com za več informacij o podjetju.

Nagrade

  • Poker operater leta
  • Poker tržna kampanja leta
  • Najboljša poker programska oprema
  • Socialno odgovoren operater leta

Igraj zdajhttps://www.888poker.com

Aktivni bonusi

Skupaj: 3

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

Letošnja švedska turnirska serija Serija Poker-SM se je vrnila na 1. April in ponovno je 888poker ponosen, da je ekskluzivni sponzor dogodka. Lahko bi bil naslednji šampion! Glavni dogodek wi ... 👁️ več >>

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

📁 Kategorija:

Ustvarjeno:

Poteče:

Nezanesljivi bonusi

Skupaj: 0

Oprostite, nobenega casino bonusa ni bilo mogoče najti