Najboljših 10 spletnih mest v Keniji

Po temeljitem preizkusu vseh možnosti, ki so na voljo igralcem, je nekaj jasnih zmagovalcev. To so mesta, ki presegajo normo v smislu, kaj se ponuja njihovim igralcem. Če boste nadaljevali z branjem navzdol, boste našli podrobnosti, kako so bili opravljeni testi, v tej tabeli pa si lahko ogledate zgornja mesta kenijskih igralnic s podrobnostmi o njihovih bonus ponudbah za nove igralce.
Čeprav seveda obstajajo razlike, obstaja tudi nekaj stvari skupnega vsakemu od teh operaterjev. Vsi imajo različno dovoljenje regulatornih organov po vsem svetu, kar kaže na to, da imajo v najemu poštene igre in uspešne v okviru strogih omejitev in zakonodaje. Začetek pri kateri koli od teh zgornjih možnosti je izredno enostaven

Najboljših 10 spletnih mest v Keniji s svežimi bonusi!

Pridobite 1600 € dodatka

Izplačilo 97.89%
Skupni bonus €1600

100% do 3000 € ali več.

Izplačilo 99.98%
Skupni bonus €3000

Položite 10 € in igrajte s 70 €

Izplačilo 97.74%
Skupni bonus €10

€ 2400 Dobrodošli Bonus

Izplačilo 97.81%
Skupni bonus €2400

Vaše darilo do 100 € brezplačno!

Izplačilo 97.80%
Skupni bonus €100

300 € + 150 brezplačnih vrtljajev

Izplačilo 97.80%
Skupni bonus €300

1000 $ dobrodošlice paket + 100 vrtljajev!

Izplačilo 97.90%
Skupni bonus $1000

€ 250 / $ plus 50 brezplačnih vrtljajev

Izplačilo 97.97%
Skupni bonus € / $ 250

$ 1000 Bonus + 300 brezplačnih vrtljajev!

Izplačilo 97.34%
Skupni bonus $1000

100% bonus za do 250 £

Izplačilo 98.21%
Skupni bonus £250O najboljših 10 kenijskih spletnih spletnih igralnicah z ogromnimi bonusi!

Ali so spletne igralnice zakonite v Keniji?

Igre na srečo so v Keniji zakonite, vse oblike iger na srečo pa urejajo zakoni o zakonih o stavah, loterijah in igrah iz leta 1966 in jih nadzira Odbor za nadzor stav in licenciranje (BCLB). Zakon o igrah na srečo pooblašča licenčni odbor za izdajo in odvzem licenc operaterjem iger na srečo, vsa dovoljenja pa prenehajo veljati 30. junija prihodnje leto, s čimer so prodajalci na tekočem s spremembami pravil in predpisov v panogi. V Keniji je zakonito staviti na državne loterije, šport, bingo in v katero od kopenskih igralnic po državi.

Zakoni o spletnih igralnicah v Keniji
Igre na srečo so v Keniji zakonite

Kot številne druge države, tudi Kenijski zakon o igrah na srečo ni bil ustrezno posodobljen, da bi vključeval tudi pojav interneta. Spletna igralnica v državni lasti BetKenya je pred tem licenco odobrila licenčna komisija, vendar ne deluje več. Kot del zakona o igrah na srečo so spletne igralnice tehnično zakonite, pod pogojem, da jih je licenciral nadzorni odbor za stave in licenčni odbor, a ker ne obstajajo kenijske licenčne igralnice, se mnogi Kenijci namesto tega obračajo na obalna mesta igralnic.

Igre na srečo v zunanji ali nelicencirani igralnici se v Keniji štejejo za nezakonite, a ker se zakoni ohlapno izvajajo in vlada ne blokira tujih igralniških mest, na stotine zunanjih igralnic sprejema igralce iz Kenije in ni nobenega zapisa o tem, da bi bil igralec igralcev kaznovan zaradi igranja v tuji spletni igralnici.

Spletne igralniške igre v Keniji

V Keniji spletne stave na športne trge prevzamejo torto v smislu priljubljenosti, a igralniške igre postajajo čedalje bolj priljubljene, ko se povečuje dostopnost do interneta. Kenijski igralci imajo dostop do celotnega paketa spletnih igralnic, vključno z igralnimi avtomati, Blackjack, ruleta, video poker, Baccarat, craps, namizni poker, Keno, loto, bingo, praske in nišne igre, ki so edinstvene za spletne igralnice.

Spletni igralni avtomati za Kenijo

zvezdnimi izbruhi je priljubljena spletna igralnica za Kenijo - oglejte si nekaj najbolj priljubljenih spletnih slotov za Kenijo.
Odlična funkcija, ki jo ponujajo spletne igralnice, je, da so igre na voljo za brezplačno vzorčenje v praksi, tako da tudi če še nikoli niste igrali igre v igralnicah, lahko preizkusite igre, da se seznanite s pravili, ne da bi morali tvegati nobeno svoje. denarja. Igre so na voljo za takojšnjo igro neposredno prek vašega spletnega brskalnika, brez prenosov, tako da lahko igrate igre brez tveganja in brez obveznosti.

Igranje spletnih igralnic v Keniji precej hitro raste. Povsem jasno je, da igralci iz te države ljubijo igralne avtomate, namizne igre in športne stave. Na spletnem trgu je več deset zaupanja vrednih spletnih igralnic, ki sprejemajo igralce iz Kenije, kar pomeni, da so vaše izbire praktično neomejene.

Ta stran vam bo dala seznam najboljših kenijskih spletnih igralnic. Govorili bomo tudi o najbolj priljubljenih plačilnih sredstvih, pravnem statusu iger na srečo v državi, bonus ponudbah in še več!

Oglejte si naš spisek priporočenih igralnic spodaj, če želite začeti takoj. Igralnico 1XBet si lahko ogledate kot spletno mesto, ki sprejema kenijski šiling.

Pregled iger na srečo v Keniji

Igre na srečo so v Keniji zakonita in regulirana panoga, z uvedbo zakona o stavah, loterijah in igrah iz leta 1966, ki ureja vse oblike iger na srečo v državi. Za razliko od številnih afriških sosed je Kenija jasno opredelila zakone o igrah na srečo in omogoča kopenske igralnice, eno državno spletno igralnico, dve državni loteriji (ki so na voljo tudi na spletu), športne stave in konjske dirke. Industrija iger na srečo je velik posel, ker je kenijska vlada vsako leto od dejavnosti, povezanih z igrami na srečo, zbrala 3 milijone dolarjev prihodka.

Ali je zakonito igrati v spletni igralnici v Keniji?

Kenija je ena redkih afriških držav, ki svojo zakonodajo o igrah na srečo posodablja, da bi vključevala širitev interneta, po kenijskem zakonu pa je zakonito delovanje spletnih igralnic. Ulov je spletna igralnica, ki lahko zakonito deluje le, če je prejela odobritev kenijske vlade in je bilo izdano samo eno dovoljenje, ki daje eno državno igralnico polni monopol nad spletnimi igralnimi igrami, kot so blackjack, ruleta, igralne igre in poker.

Kot ponavadi velja za kateri koli monopol, se ljudje dolgočasijo in si želijo več izbire, zato se večina kenijskih igralcev napoti v spletne igralnice, ki se namesto tega izvajajo na morju. Čeprav je tehnično nezakonito igrati v obalnih igralnicah, v kenijskih zakonih o igrah na srečo ni ničesar, kar bi kaznovalo igralce, da to storijo, zato industrija iger na morju še naprej uspeva. Medtem ko ta zakonodajna siva območja omogočajo Kenijcem dostop do spletnih igralnic z licenco mednarodnih jurisdikcij z zelo majhnim tveganjem, se zavedajte, da je vaša odgovornost, da razumete zakone o spletnih igrah, ki veljajo za vas, in vedno pazite, ko v spletu igrate za dejanski denar. Priporočamo uporabo zaupanja vrednega VPN-ja (virtualno zasebno omrežje) za dodatno plast varnosti.

Najboljših 10 spletnih mest v Keniji Posodobljeno: Maj 31, 2020 Avtor: Damon

Sorodni bonusi:

casino srebro oaks brez bonusov