Top 10 gruzijskih spletnih igralnic

Gruzija prebivalcem ponuja državno regulirano loterijo, dobrodelne igre na srečo in igralniške križarke za kopenske igre, ki so za prebivalce zelo malo izbire za igre na srečo. Brez dvoma lahko rečemo, da večina prebivalcev Gruzije potuje v druge države, da bi zadovoljila svoje potrebe po igrah na srečo ali kockala na internetu.

Preden se udeležijo internetnih iger na srečo, se morajo prebivalci Gruzije seznaniti z državnimi zakoni o igrah na srečo in zaupanja vrednimi spletnimi mesti. Ta stran vam prinaša najboljše na spletnih straneh spletnih iger na srečo in pregled državnih zakonov o igrah na srečo. Na tej spletni strani ne trdimo, da smo odvetniki, in zakoni se nenehno spreminjajo, zato se obrnite na odvetnika glede kakršnega koli, kar zadeva zakone o spletnih igrah na srečo, o katerih niste prepričani.

Top 10 gruzijskih spletnih igralnic s SVEŽNIMI bonusi!

Pridobite 1600 € dodatka

Izplačilo 97.89%
Skupni bonus €1600

100% do $ 400 + 200 Brezplačni vrtljaji

Izplačilo 97.88%
Skupni bonus $400

500 $ bonusa na prvi depozit + 225 brezplačnih vrtljajev

Izplačilo 97.61%
Skupni bonus $500

DOBITE BONUS 200 freespinov + 2000 €

Izplačilo 97.60%
Skupni bonus €2000

Bonus do 2000 € + 200 brezplačnih vrtljajev

Izplačilo 97.39%
Skupni bonus €2000
bu!ocena

250% bonusa + 125 brezplačnih vrtljajev

Izplačilo 97.73%
Skupni bonus $250

200 € / 200 + XNUMX brezplačnih vrtljajev

Izplačilo 97.81%
Skupni bonus $ / € 200

100% do 500 € + 200 brezplačnih vrtljajev!

Izplačilo 98.14%
Skupni bonus €500

100% do 200 € + 50 Bonus spin

Izplačilo 98.19%
Skupni bonus €200

1500 € + 100 bonusov

Izplačilo 97.80%
Skupni bonus €1500O najboljših 10 gruzijskih spletnih igralnicah z ogromnimi bonusi!

Georgia kazinoji in igre na srečo

Kratek povzetek: Glede svojih zakonov o igrah je Gruzija zlahka ena najbolj restriktivnih držav. Edine oblike iger na srečo, ki so legalizirane in urejene, so dobrodelne igre (bingo in loparji) ter državna loterija. Medtem ko Gruzija ni legalizirala internetnih iger na srečo, bi morali igralci, ki to želijo, skrbeti.

Prvo vprašanje je naslednje: Kakšne igralnice Georgia?

Edine države, ki se jim zdijo bolj restriktivne, ko gre za igre na srečo kot Gruzija, so Aljaska, Havaji in Utah. Jasno je, da zadnji dve od teh držav nimata nikakršne legalizirane oblike iger na srečo, Gruzija pa je pri igrah na srečo le nekoliko bolj liberalna.

Dolgo in kratko to stanje je, da imajo loterijo in omogočajo nekaj dobrodelnih dobrodelnih iger na srečo.

Za dovoljenje za vodenje Binga je treba zaprositi pri direktorju gruzijskega preiskovalnega urada, zato vas že tam gledajo, če želite voditi dobrodelni bingo. Osebno bi si mislil, da bo vse v redu brez dobrodelnega bingoja, ker čeprav nimam česa skrivati, resnično nočem povabiti nobene agencije, ki se konča v "preiskovalnem uradu", da bi me natančneje pregledala. Te licence stanejo tudi 100 dolarjev, kar je precej visoko za uporabnino.

Dovoljenja za izvedbo loparjev je treba predložiti okrožnemu šerifu ne glede na to, v katerem okrožju naj bi se imeli žrebanja, za prijavo pa stane tudi 100 dolarjev. Velika večina držav dovoljuje neprofitnim organizacijam "četrtinske lote" ali "50/50 žrebanje", brez težav, če želijo imeti koristi od neke vrste neprofitne organizacije. Ne okoli teh delov tukaj, vsi. (Žal mi je, ne bi se smela.)

Zdi se, da je gruzijska loterija potegnila več kot 18 milijarde prihodkov pred razdelitvijo v letu 2017, tako da predvidevam, da je to vsako pristanišče v nevihti za tiste, ki želijo igrati igre na srečo v državi. Ko že govorimo o pristaniščih, država ima eno igralniško ladjo za križarjenje, ki gre nekaj milj v mednarodne vode in nato upravlja igralnico ... tako da mislim, da je to nekaj.

Zakoni o spletnih igralnicah v Gruziji

V skladu z zakonom Gruzije o organiziranju loterij, iger na srečo in drugih nagradnih igrah lahko upravljavci, ki vodijo kopensko igralnico, zaprosijo za dovoljenje za organizacijo spletnih igralnic, ki ga podeli služba za prihodke. Kot rezultat tega je v Gruziji že nekaj specializiranih spletnih spletnih igralnic.

Toda zakon dovoljuje tudi mednarodnim platformam, da delujejo v državi, če imajo licenco drugje. Na ta način gruzijski na srečo lahko izbirajo med široko paleto spletnih mest, ki jim pomagajo do dostopa do več igralniških iger in boljših priložnosti, kot so bonusi za gruzijske spletne igralnice in promocije spletnih igralnic v Gruziji.

Načini spletnega plačila v igralnicah v Gruziji

Ob vplačilu in dvigu dobitkov je na voljo več načinov plačila. Seveda, da bi operaterji igralcem na srečo zagotavljali varno in pošteno okolje, mora biti vsaka denarna transakcija popolnoma pregledna. V skladu s tem so kreditne in debetne kartice VISA in MasterCard običajno sprejete. Obstajajo pa tudi najučinkovitejše alternative, kot so Skrill, Neteller, adjaraPay, ecoPayz ali Qiwi. Če želite več informacij, glejte spletni imenik pregledov igralnic v Gruziji.

Top 10 gruzijskih spletnih igralnic Posodobljeno: Junij 4, 2020 Avtor: Damon

Sorodni bonusi:

brezplačen denar v igralnicah brez pologa