Divji les


Kot že ime pove, Divji les režo Novomatic je v gozdu. To je bolj tradicionalno gozdno zemljišče, ki se zdi, da je nekje v Evropi. Mirna lega omogoča igralcem, da stopijo v stik z naravo, medtem ko igrajo za nekaj visokih nagrad. Wild Wood je pet kolutna reža s samo desetimi linijami. Nastavitev je miren gozd, poln zvončkov, lisic, jazbec in druge evropske flore in favne, zanimivo pa je, da na vidiku ni čudnih mitskih bitij; nekaj nenavadnega v svetu video slotov. Simboli v igri sledijo temi in vključujejo gobe, rože, kokoši, jazbeci in lisice. Dve živali sta simbola z najvišjim izplačilom, pri čemer je stava do 750 krat. Nižje vrednosti predstavljajo vrednosti kartice od devetih do asov. Ti so preprosto zasnovani z utišanimi, a svetlimi barvami. Logotip Wild Wood je divja ikona, na njem pa je razpršeno nebo. Obe funkciji kasneje v bonus delu igre.
Pregled revije Wild Wood
Kako igrati divji les
Kot igralci glavo v gozd, da imajo nekaj zabave, morajo razumeti nekaj odtenkov, ki bodo pomagali, da to igro prijetno. Na stavo je najmanj 40 kovancev in največ 100. An
95.17% zaokroži podrobnosti in igralcem zagotavlja dobre zmagovalne priložnosti med igranjem. Kot pri mnogih igralnih avtomatih Novomatic, je ta varianca srednje do visoke ravni. To pomeni, da lahko igralci odidejo na obdobja brez zmag, a vedno je velika zmaga tik za vogalom.
Tabela Wild Wild
UsBonus Značilnosti divjega lesa
Glavna funkcija bonusov je razdelek Free Spins. Če želite aktivirati ta del igre, morajo igralci pristati dva do pet scatter simbolov na kolutih. To lahko ponudi izplačilo 2, 5, 200 ali celo 5000-krat prvotne stave. S tremi ali več raztresenimi igralci bodo igralci aktivirali funkcijo Free Spins in prejeli do 16 brezplačnih vrtljajev. Ta razdelek pa je še več. Pred prvim izplačilom se vsaka od razpršilnih ikon spremeni v divjino, nato pa se upošteva drugo izplačilo. To se imenuje bonus za divjo transformacijo in bo tudi podvojilo vsako zmago na plačilni liniji, v kateri se pojavi.
Medtem ko grafika in zvočni učinki niso nič drugega, da bi pisali domov, ker sta tako risanka kot generična, funkcije še vedno to igrajo igro. Scatters, ki se pretvarjajo divje, so ena najboljših značilnosti te igre. Kljub temu, da je Wild Wood igra z visoko varianco, je še vedno veliko priložnosti za veliko zmago, še posebej v zabavnih bonusnih rubrikah. Prosti zavrtljaji so tisti, kjer se vse dejanje resnično zgodi.

 

Naključne BREZPLAČNE Casino igre:

 

Divji les Posodobljeno: Januar 24, 2019 Avtor: Aamir Berrey

vsebina