Reel kralj brezplačno vrti blaznost


Veseli vladarji v Reel King™ Brezplačno Spin Frenzy se počuti dobrodelno in pripravljeno za distribucijo svojih Twist bogastvo. Vse, kar želijo v zameno, je red v svojem kraljestvu kolutov: Poravnajte simbole na kolutih ravno prav, in vrata do kraljevih zakladov se bodo odprla. Zberite 3 'BONUS' simbole in Reel Kings vam bodo predali svoje Twistove!
Vaš cilj je uskladiti enake simbole 5 vzdolž ene od zmagovalnih linij 20, ki potekajo od skrajnega levega koluta do najbolj desnega. Zmagovalne kombinacije ne smejo prekiniti nobeni drugi simboli.
'Cap and Bells' je divji simbol igre, ki lahko nadomesti vse druge simbole v igri in tako poveča njihove zmagovalne možnosti. Simbol "BONUS" je Scatter igre: če pade na kolute 1, 3 in 5, bo aktiviral 10 brezplačne igre ob sprožitvi stav in linij.
Brezplačne igre z brezplačnim bonusom Spin Frenzy
Vodili vas bodo v brezplačne igre z brezplačnim bonusom za spin Frenzy, s simboli 3 "BONUS" na prvem, srednjem in zadnjem kolutu: če kralji koles pristanejo na srednji položaj koluta, bodo zavrteli svoje kolute - vsako vrtenje zmaga Reel King! 2 ali več monarhov vam bo podarilo še več brezplačnih iger, 5 Reel Kings na pravih položajih pa vam prinesejo tudi 250 krat vašo stavo!

 

Naključne BREZPLAČNE Casino igre:

 

Reel kralj brezplačno vrti blaznost Posodobljeno: Januar 24, 2019 Avtor: Aamir Berrey

vsebina