Faraonova grobnica


Odprite vrata faraonovega pokopališča! Na Faraonovem Grobu ™ ste Raider Lost Ark in bo raziskoval vsak temen kotiček naše reže! Zberemo skrivnostne relikvije na kolutih 5 in 10 zmagovalne linije in napolnimo žepke s Twist: zlato sarkofag vam bo pomagal dokončati uganke. Če lahko odprete sarkofag v igrici, vas čakajo edinstvene zmagovalne možnosti in neskončne zaloge Twist!
Ali lahko postavite 5 ujemajočih se simbolov vzdolž zmagovalne črte? Potem ste eden tistih, ki se lahko veselite velike zmage. Bodite pozorni na zmagovalne črte, ki potekajo od leve proti desni vzdolž kolutov - vaš cilj je postaviti več ujemajočih se simbolov vzdolž zmagovalne črte. Vaše zmagovalne kombinacije se morajo začeti na prvem kolutu na levi strani in potekati vzdolž zmagovalne črte v desno, ne da bi vas motile.
Faraonova funkcija Tomb ™
3 ali več Scatter simbolov (z napisom Pharaoh's Tomb ™) v katerem koli položaju sproži 12 brezplačnih iger, ki bodo samodejno uporabile nastavitve iz vaše zadnje običajne igre. Simbol 'WILD' v igrani igri odpre sarkofag in najdragocenejši slikovni simboli igre (krilo, voda, kača, ptica in Ank) bodo prikazani razporejeni glede na njihovo vrednost. Simbol z najnižjo vrednostjo bo zamenjal simbol z naslednjo višjo vrednostjo. To se bo ponovilo vsakič, ko boste pristavili simbol "DIV".
1 do 3 simboli 'WILD' ali 3 ali več Scatter simbolov med brezplačnim vrtljajem vam bodo prinesli tudi več brezplačnih iger.

 

Naključne BREZPLAČNE Casino igre:

 

Faraonova grobnica Posodobljeno: Januar 24, 2019 Avtor: Aamir Berrey

vsebina