Faraonov prstan


Prstan Faraonov je bil nekoč znak moči in bogastva - v reži Pharaoh's Ring ™ je vaš ključ do urejenega dobička! Ta skrivnostna igralna točka, v kateri raziskujete starodavne piramide, ki iščejo zaklad, temelji na priljubljeni klasični knjigi Ra ™, vendar ima za vas nove in zanimive funkcije! Čaka vas 5 kolutov in do 20 zmagovalnih linij! Funkcija Extra Bet vam pomaga, da izkoristite dodatne dobitke!
Land 5 ujemajoči simboli ob zmagovalni liniji na Pharaohovem Ring ™ in velikem dobitku bodo vaši! Bodite pozorni na zmagovalne linije, ki potekajo od leve proti desni vzdolž kolutov. Zmagate, če se na isti zmagovalni liniji zaporedoma z leve proti desni izteče več ujemajočih simbolov. Vaša kombinacija simbolov se mora začeti na prvem kolutu in je ni mogoče prekiniti.
Funkcija Faraonovega zvonjenja
3 ali več Scatter simboli (Book) v katerem koli položaju sprožijo 10 Free Games. Bonusne igre samodejno uporabljajo vašo stavo od zadnje redne igre. Na začetku se simbol za bonus določi naključno. To plača za vse aktivne zmagovalne vrstice kot na izplačilni tabeli, tudi če ni priložene zmagovalne kombinacije.
Dodatna stava
Če je aktivirana 'Extra Bet', se lahko na kolutih 2 in 4 pojavi simbol Ring. Prstan faraonov nadomesti vse simbole, vključno s simbolom Scatter (Book).

 

Naključne BREZPLAČNE Casino igre:

 

Faraonov prstan Posodobljeno: Januar 24, 2019 Avtor: Aamir Berrey

vsebina