Pandamanija

0 Komentarji
Pandamanija

Pandamanija


Pandamanija slota je ena od NextGen Spletne igralne spletne igre, ki se igrajo na živalih. Igralci se bodo pridružili Pandi in njegovim prijateljem v najbolj kaotičnem živalskem vrtu na svetu, kjer živali živijo v nemirih na pogonskih vozovih in je zookeeper vezan in nikjer ni viden; Vendar pa lahko ta kaos vodi samo do dodatnih bonusnih funkcij in boljših nagrad.
Mobilna reža Pandamania je igra s petimi koluti, ki ima tri vrstice, in standardno petindvajset linij. Sama koluta je v živalski vrt, kjer si lahko ogledate slapove, kletke in seveda opozorilni znak, da ne nahranite nobene živali. Med vrtenjem boste uživali tudi v čudovitih in zabavnih zvočnih efektih, ki spremljajo vsako vrtenje, vendar ne toliko, kot boste cenili preprosto igranje. Vaša izkušnja z režami se dodatno izboljša, saj vam omogoča, da izberete svojo stavo na vrtljaj, in to je lahko od tako majhnega, kot je 1p na spin do £ 50 na vrtljaj.
Simbol Wild
Kot večina slotov imate na kolutih standardne simbole. V tem primeru so vsi živo obarvani in vključujejo voziček na pedalni pogon, nekaj vstopnic za živalske vrtove, vrečko sladkarij, zvezane zookepe in seveda standardne simbole igralnih kartic 9, 10, J, Q, K in A. imajo edinstvene simbole, ki vključujejo divji simbol. Gospod Panda sam je divji simbol na igralnem avtomatu Pandamania, in ko ga vidite, boste srečni, saj bo morda pomagal dokončati zmagovalno kombinacijo, če bo lahko, tako da zamenja manjkajoče simbole.
Raztreseni Symbol
Poleg posebnega Panda divjega simbola na spletni reži Pandamania imate tudi razpršeni simbol. Ta razpršeni simbol je znak živalskega vrta Pandamania. Ta simbol ne bo pomagal samo pri dokončanju zmagovalnih kombinacij, ampak bo tudi sprožil bonus za brezplačne vrtljaje.
Bonus Features
Pick Me Bonus - Pick Me Bonus je prva bonus funkcija na reži Pandamania, ki jo lahko sprožite s simbolom ključavnice, ki se pojavi samo na kolutih, dva, tri in štiri. Položite tri na kolute in boste lahko izbrali eno. Za ključavnico bo zmagovalna denarna nagrada, denarna nagrada in priložnost, da ponovno izberete ali vse tri nagrade.
Pobegnil Panda bonus
Pobegli panda bonus je druga bonusna igra na igralni avtomati Pandamania in je povsem naključno generirana funkcija. V naključnih časih bo panda kolesaril po zaslonu in dodal divje kolute in upajmo, da bo s tem ustvaril zmago.
Brezplačne runde
Tretji in zadnji bonus na igralnem mestu Pandamania je bonus za brezplačne vrtljaje. To lahko sprožite s pristankom treh ali več znakov za razpoznavanje znakov Pandamania po kolutih. Na ta način boste podelili deset brezplačnih vrtljajev, vsi zmagi pa se bodo podvojili zaradi množitelja 2x. Prav tako lahko ponovno aktivirate funkcijo tako, da pristanete še tri razpršilce.

Naključne brezplačne igre:

Pingvin splash
Pingvin splash
Penguin Splash igralni avtomat. ... V tej igri Rabcat, 5 ples pingvini, ki sedijo na levi strani ...
Igraj Slot!
Divji ulov
Divji ulov
Ljubitelji ribolova bodo zagotovo uživali v igri Wild Catch, igralni avtomat Microgaming, ki je namenjen ribolovu v oceanu ...
Igraj Slot!
Vesoljski koralji
Vesoljski koralji
Vesolje, končna meja. Prostor vesolja je nepretrgan vir čudežev za ljudi in igra ...
Igraj Slot!
Invaders iz planeta moolah
Invaders iz planeta moolah
Končno so krave naletele na planet Zemljo in so pripravljene deliti svoje bogastvo z vsemi nami. Krave iz ...
Igraj Slot!
Adventures in wonderland deluxe
Adventures in wonderland deluxe
Možnosti, da niste seznanjeni z Aliceinimi pustolovščinami v čudežni deželi, so izjemno nizki, saj se je ta roman prodal čez 100 ...
Igraj Slot!
Ogre imperij
Ogre imperij
Obiščite deželo čarobnega očaranja, kjer so kraljestva dom kraljem in kraljicam, šaljivcem in… ogrom ?! V ...
Igraj Slot!
Nacho libre
Nacho libre
Igralni avtomat Nacho Libre. Na začetnem zaslonu je jasno, da ima ta reža takojšnjo komedijsko vrednost. ... To režo ...
Igraj Slot!
Piggy sreče
Piggy sreče
Skupaj s plemeni 3 ima slot z znakom, ki je med ikonami iz igre. Fairy ...
Igraj Slot!
Pandamanija Posodobljeno: Januar 24, 2019 Avtor: Aamir Berrey