Več svežega sadja


Več svežega sadja slotna igra je reža, ki jo je razvil čudovit Endorphina. To je neverjetno režo za vsakogar, ki želi imeti dober čas in tudi priložnost, da dobi nekaj denarja. Šteje z 40 dobitnimi linijami in koluti 5. Tema in očitno je, da gre za sadje, zato so simboli v bistvu več sadja.
Lahko enostavno stavite na to režo. Samo odločiti se moraš o velikosti kovanca, ki gre 0, 01 v 1 in nato število kovancev, ki jih želite na vsaki plačilni liniji, ki se začne na 1 in se pomakne na 100. Imate možnost, da uživate v igralni avtomati More Fresh Fruit, saj je na voljo kot veliko drugih brezplačnih igralnih avtomatov.
Več igralnih avtomatov Fresh Fruits je zelo barvita, še posebej simboli. Prav tako je zelo svetel, zaradi česar je privlačen. Iz te reže lahko pričakujete resnično gladko igro, po tem pa boste morda želeli pojesti nekaj sadja. To daje igralcem “pop” svežih in lepih barvnih sadežev, pa tudi nekaj odličnih nagrad, ki jih lahko dobijo. Ozadje igralne igre More Fresh Fruits je vse podobno jeklu, zaradi česar so simboli izstopali tistim, ki jo igrajo.
V zvezi s simboli na reži, boste našli jabolka, limone, lubenice, kokos in zvonec. Simbol divjega se bo pojavil v srebrni in črni barvi, lahko pa se razširi kombinacija in zamenja nekaj simbolov, tako da lahko dobite nagrado. Scatter lahko spremeni celo igro na igralni avtomati More Fresh Fruits, saj se lahko pojavi kjerkoli in vas lahko nagradi med 20,000 in 2.000,000 kovanci, neverjetno količino kovancev. To je vsekakor razlog, zakaj mnogi igralci obožujejo to igro, saj lahko resnično zmagajo.
Na igralni avtomati More Fresh Fruits boste imeli neverjetno priložnost, da osvojite izjemno nagrado samo s scatter dobitno kombinacijo, ki lahko resnično spremeni vaše življenje. Tudi če stavite nizko, ni pomembno, ker boste osvojili nekaj odličnega. Resnično lahko uživate v nagradnih igrah More Fresh Fruits, ki daje igralcem, še posebej, če želite nekaj pridobiti.
To je režo za nadaljevanje druge reže Fresh Fruits, ki jo lahko igrate tako kot vse druge igralnice in celo brezplačno, tako da jo lahko poskusite.

 

Naključne BREZPLAČNE Casino igre:

 

Več svežega sadja Posodobljeno: Februar 6, 2019 Avtor: Aamir Berrey

vsebina