Lost


Lost vsebuje vse elementi povezali se boste z BetSoft naslovov, vključno s podpisanimi animacijami 3D. Ta igra je postavljena v arheološko izkopavanje v viktorijanskem obdobju v Egiptu. V njej so mumije, britanski raziskovalec in številni egiptovski klišeji, kot je Ankh in simbol oči. Kot pri številnih naslovih BetSoft, obstaja veliko ukrepov, ki vas bodo zabavali. To vključuje prepovedi za vsako zmago, divji kolut, mini igro na kolutih, ki vključuje opico in bonus rundo izbire.
Kot bi pričakovali od BetSofta, so vizualni elementi osupljivi - videti bolj kot konzolo ali računalniško igro kot karkoli, kar bi običajno povezali z režo. Okvir je videti kot niz ruševin, z obogatenimi baklami na obeh straneh. Koluti sami imajo nad Tutankamonom jambor in spodnjo skrinjico, ki sproži vrtljaje. Simboli na kolutih vključujejo raziskovalca, debelega Egipčana, a zlato jambora in nihajnega nihala - skupaj z Ankh in simboli oči. Ko dosežete zmagovalno kombinacijo, se pojavi eden izmed simbolov in postane animiran. Glasba v ozadju za to igro je kot filmska glasba in ebbs ter tok z igro. Obstaja tudi veliko tujih in dramatičnih zvokov, ko pridejo zmage.
Vse funkcije so opremljene z lastnimi animacijami. To je tisto, zaradi česar BetSoft sloti resnično izstopajo iz množice. Samo eden od njih (Mumija bonus) vključuje drugi zaslon - drugi vas držijo na kolutih in vam dajejo dodatne načine za zmago.

Lost Posodobljeno: Februar 7, 2019 Avtor: Aamir Berrey