Lava plen


Parni stebri dima se dvignejo, ko naš očarljivi prazgodovinski par skenira bližnje kolute za Twists Lava Loot™. Toda tudi če se arhaična pokrajina na prvi pogled zdi negostoljubna in oddaljena: takoj, ko je vulkan izbruhnil in žareči Wild simbol teče vzdolž kolutov, bo iz tal izletelo nešteto Twistov!
Vaš cilj s tem 5 reel slot: Land 5 ujemanje simbolov vzdolž zmagovalne linije. Prepričajte se, da simboli potekajo od prvega koluta na levi proti desni brez prekinitve.
Lava-Loot-Bonus
3 ali več bonusnih simbolov (Scatter) osvojijo brezplačne igre 10 in mehurček Lava-Loot-Bonus. Zdaj se ogenj razlega in deluje od zgoraj navzdol kot simbol Wild: Lava simboli (Wild) se lahko pojavijo kjerkoli na kolutih 2, 3 in 4, da se pomaknejo še naprej v vrsti v naslednjem brezplačnem krogu. Lava simboli v zadnji vrsti izginejo z naslednjim vrtenjem. Bonusni simboli so prikazani samo na kolutih 1 in 5 med brezplačno igro. Če se 2 med njimi pojavi v krogu, zmagaš še 10 nadaljnje brezplačne igre.
Big-Wild-Bonus
Naš vulkan pljune še več ognja z Big-Wild-Bonusom: To se bo sprožilo naključno med rednim krogom igre in bo pustilo velikanski simbol lave čez srednji koluti 3 po mega izbruhu. Simbol Lave se plača kot običajna kombinacija simbola in več divjadi po ustavitvi.

 

Naključne BREZPLAČNE Casino igre:

 

Lava plen Posodobljeno: Januar 24, 2019 Avtor: Aamir Berrey

vsebina