Vitezi iskanje


Odpravite se na pot v srednji vek! V tej reži s 5 koluti z 20 zmagovalnimi vrsticami vas čaka vznemirljiva pustolovščina. Povečajte svoje Twist številke v nabitih igranih igrah, kjer boste viteze vodili do gradu, norček pa bo vaš dobitek vrtel v vrtoglave višine - ali pa naj vas sreča razvaja v brezplačni igri! Videli boste: vaše drzno dejanje bo nagrajeno!
Vaš cilj je, da 5 enake simbole pospravite po zmagovalni liniji. Vse zmagovalne linije potekajo v različnih vzorcih od leve proti desni preko kolutov. Za zmago morate na zmagovalni liniji izločiti najmanjše število enakih simbolov z leve strani ob strani. Simbol Jester (Joker) lahko uporabite kot nadomestek za vse simbole, razen za Dragons in Scrolls.
Funkcija Knight's Quest ™
3 ali več Scatter simboli (Dragons) v katerem koli položaju zaženejo mini funkcijo. Izberite enega od prikazanih simbolov Dragon, da odkrijete drugačno bonusno zmago!
Land 3 se pomika po kolutih, da bi izbral 1 iger iger 3:
15 Brezplačne runde
Potovanje v grad: Spremljajte viteza v iskanju njegove slave in bogastva na poti do gradu. Zavrtite kolo sreče in pomnožite svoje dobitke z malo sreče v tej funkciji.
Žonglerski norček: Pazi na norca, ko žonglira - bo v rokah obdržal žogo, ki ima največje dobitke?

 

Naključne BREZPLAČNE Casino igre:

 

Vitezi iskanje Posodobljeno: Januar 24, 2019 Avtor: Aamir Berrey

vsebina