Kraljevina legende


Pridružite se nam zdaj, ko se bomo vrnili v nek nedoločen čas v zgodovini na lokacijo, ki verjetno ni obstajala, da bi si ogledali ta spletni stroj od Novomatic; to se imenuje Kraljevina legenda in ponuja obljubo donosnega Bonus Wheel za srečnejše igralce.
Kingdom of Legend je reža s petimi koluti s štirimi vrsticami in štiridesetimi fiksnimi plačilnimi linijami; v igri je mračna srednjeveška aura s sivimi stebri, ki ob boku pod temnim nebom občasno oživijo bliski strele ptice.
Tri znake - ena ženska in dva moška - predstavljata simbole višjih vrednosti, medtem ko 10, J, Q, K in A tvorijo nižje vrednosti.
Divji simboli so s kapuco tipom (morda čarovnikom?) In bo nadomestil vse druge, da oblikujejo zmagovalne kombinacije, razen ikon Bonus Wheel.
Bonus Features
Bonusno kolo

Leva polovica bonusnega kolesa se pojavi na kolutih ena in štiri, desna polovica pa na kolutih dveh in petih; če lahko enega ali oba povežete, da ustvarite celo kolo, se bo ta funkcija sprožila. Ujemanje obeh koles podeli funkcijo dvakrat.
Zdaj boste lahko zavrteli kolo, kar bo povzročilo denarno nagrado do 30x vašega celotnega deleža, deset brezplačnih vrtljajev ali vstop v Super Wheel kjer je najvišja nagrada 1000x vaša stava na voljo. Z udarcem 'Zberi' se bo zaključil krog.
Če lahko sprožite brezplačne vrtljaje, lahko divji simbol spremeni sosednje simbole, da bi pomagal malo.
Orcov bonus
Po vsakem nepobedljivem vrtenju lahko Orc podeli denarno nagrado do 500x vašega celotnega vložka ali vstopa v funkcijo bonusnega kolesa.
Gamble Feature
To je punt 50 / 50, v katerem morate izbrati črno ali rdečo, da bi poskusili in podvojili vašo zmago, vendar je to narobe in boste izgubili veliko.

 

Naključne BREZPLAČNE Casino igre:

 

Kraljevina legende Posodobljeno: Januar 24, 2019 Avtor: Aamir Berrey

vsebina