Kralj ponosa


Kralj ponosa se predvaja na kolutih 5 x 4 in zmagovalnih linijah 50. Vaš cilj je, da 5 enake simbole pospravite ob zmagovalni liniji. Zmagovalne kombinacije se začnejo na prvem kolutu na levi in ​​potekajo po aktivni zmagovalni liniji do zadnjega koluta na desni v redni igri. Za zmago morajo simboli ležati drug ob drugem brez kakršnih koli drugih simbolov med njimi. Lionski simbol Wild nadomesti vse druge simbole razen simbola Free Spins.
Funkcije iger
Stacked Wilds;
Brezplačne vrtljaje;
Kolosalni kolut.
Pomembno
Množitelj nagrad se pomnoži z stavo na linijo (tj. Skupna stava / plačilne vrstice);
Na vsaki plačilni liniji se plača samo simbolna kombinacija najvišje vrednosti.
Če želite igrati igro, sledite tem korakom:
"BET": Tu lahko določite stavo na vrstico za naslednji krog.
'PAYTABLE': Tukaj najdete pregled dobitkov, kjer bodo vaše zmagovalne možnosti izračunane samodejno, odvisno od vaših vložkov.
'START': klik 'Start' sproži vrtenje. Potem se začne igra. V redni igri se določena stava odšteje od vašega kredita.
Na igro Gamble lahko ponovno stavite vsako zmago, nato pa jo podvojite, če boste imeli srečo.
'GAMBLE': Če zmagate, se pojavi gumb 'Igra'. S klikom na 'Gamble' se začne igra Gamble. Če boste zmagali v igri Gamble, bo zmaga v krogu podvojena. Če izgubite, boste izgubili tudi vse dobitke. Možnosti za podvojitev vaših dobitkov so 1: 1.
'COLLECT': Če zmagate, se prikaže gumb 'Collect'. S klikom na »Zbiraj« se dodajo okrogli dobitki na vaš kredit. Prosimo, kliknite 'Zberi', če ne želite staviti stavnega dobitka na igro Gamble.
»AUTOPLAY«: s klikom na »Samodejno predvajanje« se zažene določeno število samodejnih vrtljajev. Če je aktivirana možnost »Samodejno predvajanje«, se oznaka gumba spremeni v »Ustavi«.
'STOP': Kliknite 'Stop' za zaustavitev samodejnega vrtenja.
Pravila igre:
Brezplačne runde:
3 Free Spins simboli v pogledu na kolute 2, 3 in 4 podeljuje bonus za brezplačne vrtljaje. Zmagate x1 svoj vložek, plus 7 brezplačnih vrtljajev. Med brezplačnimi vrtljaji bodo koluti 2,3 in 4 vsebovali ogromne simbole. Obstajajo tudi zloženi simboli vseh vrst.

 

Naključne BREZPLAČNE Casino igre:

 

Kralj ponosa Posodobljeno: Januar 24, 2019 Avtor: Aamir Berrey

vsebina