Jolly sadje


Z našim igralnim avtomatom Jolly Fruits ™, ne samo Joker ima veliko za smeh: Naj jant vam pomaga pri vrtenju kolutov in se lahko veselite velikih nagrad! Naši Jolly Fruits ™ žonglirajo s pisanimi plodovi, obetavnim BAR simbolom in zlato zvezda, ki deluje kot razpršeni simbol. Joker lahko sproži tudi velik jackpot! V redni igri z Jolly Fruits ™ se zmagovalni vzorec začne z levega koluta in se nadaljuje vzdolž plačilne linije na desni. Za zmago morajo biti simboli sosednji brez drugih simbolov med njimi. Joker (Wild) nadomešča vse simbole razen Star (scatter). Scatter simboli zmagujejo iz vsake pozicije zaslona.
navodila
Takoj po zagonu Jolly Fruits ™ izberite znesek, ki ga želite položiti. Nato izberite stavo na vrstico. Znesek lahko prilagodite s simboli '+ / -'. Posamezne vrtljaje lahko zaženete z gumbom "Start", gumb "Autostart" samodejno zažene vrtljaje, nadaljnji klik gumba "Autostart" pa samodejni postopek konča.
Izplačilna tabela
Z gumbom 'Tabela izplačil' odprete pregled dobitkov. Tu lahko samodejno vidite potencialne nagrade glede na velikost vaše stave.
Gamble
Gumb "Igre na srečo" se prikaže takoj, ko imate zmagovalno kombinacijo (glej tabelo izplačil). Z gumbom "Igre na srečo" lahko podvojite svoj dobitek. Vaše zmagovalne kvote so 50:50. Če bi radi igrali na srečo, preprosto pritisnite gumb "Gamble" in zaženite "Gamble game". Če ne želite igrati, preprosto pritisnite gumb "Banka".
Progresivni Jackpot
Jolly Fruits ™ ima skupni progresivni jackpot za vse stave in valute. 5 Jokerji na plačilni liniji dobijo Jolly Jackpot. Z največjim vložkom bo izplačana osnovna zmaga za 5x Joker in 100 odstotek jackpota (znesek Jolly Jackpot, prikazan v igri). 5 Stars (Scatter) osvojijo jackpot Star. Z največjim vložkom bo izplačana osnovna zmaga za 5x Scatter in 20 odstotek jackpota (znesek Star Jackpot, prikazan v igri). Pri nižjih vložkih se ustrezni delež progresivnega jackpota izplača glede na vloženi vložek.

 

Naključne BREZPLAČNE Casino igre:

 

Jolly sadje Posodobljeno: Januar 24, 2019 Avtor: Aamir Berrey

vsebina