Indijski duh


Ta pot vas pripelje neposredno do glavne nagrade! Sledite modremu plemenskemu starešini in zaupajte njegovi viziji, potem še neodkrite zlato depoziti sredi velikih ravnic bodo na dosegu roke! Eagle vam lahko pomaga pri iskanju zaklada, tako da vas vodi do bonusa!
5 koluti z 20 zmagovalno linijo bodo postavili vašo pot do sreče Indijski duh™. Vaš cilj je postaviti 5 ujemajočih se simbolov vzdolž aktivnih linij za zmago. Zmage v vrsticah vedno potekajo neprekinjeno od leve proti desni nad koluti, vedno se začnejo na prvem kolutu in sledijo toku ene ali več zmagovalnih linij. Zmage v svoji vrstici lahko dopolnite z lovilcem sanj (Joker) - nadomešča vse simbole, razen Scatterja. Razpršene kombinacije (Eagle) se izplačajo kjer koli, ne glede na črte.
proste igre
Začnite z brezplačnimi igrami! Vse kar potrebujete so simboli 3 Eagle v poljubnih položajih! Igrate z nastavitvami zadnjega kroga, ne potrebujete nobene stave za krogih brezplačnih iger in s lovcem na sanje lahko zagotovite dodaten bonus v trenutni funkciji.

 

Naključne BREZPLAČNE Casino igre:

 

Indijski duh Posodobljeno: Januar 24, 2019 Avtor: Aamir Berrey

vsebina