Vroča priložnost


Če ste eden tistih ljubiteljev igralnih avtomatov, ki vedno upajo, da bodo ustvarjalci ustvarili popolno igro slotov v starem slogu -, potem obstaja velika verjetnost, da ste jo pravkar našli z “Vroča priložnost”Resnično izvirna retro igra iz Novomatic. Obstaja možnost, da osvojite nekaj fantastično velikih izplačil za nalaganje nabora sadnih simbolov in klasičnih simbolov igralnih avtomatov, kot so češnje, limone, pomaranče, slive, palice, zvezde in srečne sedmice. Na voljo je tudi izjemno edinstvena bonus funkcija, imenovana Hot Chance Feature, v kateri boste dobili možnost, da trikrat podvojite nekaj resno velikih nagrad - pri čemer dobite nagrado do 7x večjo od tiste, ki ste jo osvojili, in do možnih 3 kovancev.
Ker je to ena od najnovejših in največjih ponudb Novomatic-a, lahko tudi kadar koli in kjerkoli se boste počutili kot Hot Springs na številnih mobilnih telefonih, vključno z najnovejšimi iPhone 6, Android pametnimi telefoni in Blackberryjem. Ali pa ga ne uživajte na najnovejših Android tablicah, Kindle Fires ali iPads.
Možnost reel
To je resna igra igralcev igralnih avtomatov in ta mreža 3 x 3 kolutov ponuja igralcem 5 linij, ki ponujajo vsote denarja, ki spreminjajo življenje. Obstajajo živobarvne grafike, medtem ko simboli dobitkov plamenijo.

 

Naključne BREZPLAČNE Casino igre:

 

Vroča priložnost Posodobljeno: Januar 24, 2019 Avtor: Aamir Berrey

vsebina