Hoffmania


Če berete to, bomo domnevali, da ste ljubitelj Davida Hasselhoffa. Če niste, se obrnite in pobegnite zdaj, Hoffmania mobilni slot je vse o človeku, znanem po vožnji govorjenih avtomobilov in počasnem teku po plažah. To je tako slastno kot sam človek.
Glede na to, da gre za Hoff, misliš, da ga boš videl več. Toda razen enega simbola z moškim, ki daje en velik slasten nasmeh, ni veliko tukaj, da bi se prilegalo temi, samo nekaj vročih deklet in nekaj visokih kartičnih simbolov.
Pravzaprav smo bili na začetku malce razočarani, občutek, da tema ni dovolj premišljena. Kakšen je smisel igralnega avtomata Hoffmania, če ne praznuje vse nostalgije, povezane s človekom premium 90-a?
In potem smo dosegli bonus bonus igro
Tabela igre Hoffmania vam pove, da boste, če dobite tri skatere, začeli z brezplačnimi vrtljaji 5. Pravzaprav je to minimum. Večinoma boste dobili 8 do 10, da začnete z množiteljem 2x.
Potem so stvari zanimive. Vsakič, ko se na zaslonu pojavi nova razpršitev, dobite naključno 1 na 2 brezplačne vrtljaje ali povečanje množitelja.
Največ, kar smo jih kdaj imeli, so 36 brezplačne vrtljaje z 4x množiteljem do konca runde. Takrat smo dobili zdravo 145x našo začetno stavo. Dodajte malo melodijo 90-a v ozadje in mi žvižgamo Knight Rider vse do gumba za umik.
Lahko si predstavljate, da je naše razočaranje nad grafikami in zvoki kmalu prevzelo naše veselje ob odlični funkciji brezplačnih iger.

 

Naključne BREZPLAČNE Casino igre:

 

Hoffmania Posodobljeno: Januar 24, 2019 Avtor: Aamir Berrey

vsebina