Hala Hesov


Če ste uživali online igralni avtomat, ki zaposluje dobro besedno igro, saj je naziv, potem poglej ne dlje od tega podzemnih temo izpustih iz Novomatic; to se imenuje Prevozi Had, vključuje dve ločeni funkciji bonusov, v nadaljevanju pa lahko ugotovite, kako vse to deluje.
Haul of Hades je reža s petimi koluti s tremi vrsticami in štiridesetimi fiksnimi plačilnimi linijami; ti koluti se vrtijo v občutljivem zlato okvir, za katerim je mračen pogled na podzemlje, kjer nenehno gorijo plameni in netopirji letijo čez vidik.
Obstajajo štirje simboli visoke vrednosti, ki so junaki iz te zgodbe, tudi Hades, Zeus, Persefona in Afrodita; poleg tega obstajajo standardni 10, J, Q, K in A.
Logotip igre je divji simbol in bo nadomestil vse druge, da bi pomagal oblikovati zmagovalne kombinacije, razen ikone Free Spins.
Bonus Features
Velikonosni simboli

Pri vsakem vrtenju se naključno izbere eden od štirih glavnih znakovnih simbolov, ki jih je mogoče zložiti; ta znak se lahko prikaže na vseh kolutih in vam lahko pomaga pri večjih zmagah.
Brezplačne runde
Simbol Free Spins je vedno zložen in se pojavlja le na kolutih dva, tri in štiri; za sprožitev te funkcije boste morali izpolniti vse tri kolute s simboli Free Spins, za katere boste prejeli sedem brezplačnih vrtljajev.
Pred začetkom kroga je eden od štirih znakov izbran kot simbol za celoten krog. V tem krogu ni več mogoče sprožiti več vrtljajev.
Gamble Feature
Vsako zmago lahko igrate s klikom na gumb "Gamble" pod koluti in je preprosta rdeča / črna izbira za poskus in podvojitev vaše zmage; čeprav je to narobe, boste izgubili vse.

 

Naključne BREZPLAČNE Casino igre:

 

Hala Hesov Posodobljeno: Januar 24, 2019 Avtor: Aamir Berrey

vsebina