Gold


Black Gold je reža za 5, 30-payline, visoko ločljivostna spletna reža BetSoft Igre
V reži so vse odlične animacije, glasba v ozadju in ustvarjalni simboli, ki so zdaj sinonim za vse izdelke BetSoft.
Glavni lik v tem igralnem avtomatu je Ol 'Bill s svojim starim zaupljivim konjem. V ozadju je naftna ploščad, cevi, ki tečejo z oljem, in sodi.
Žalostno je, da ta igra ni na voljo na BetSoftovi mobilni platformi ToGo, ker je ena izmed najbolj donosnih igralnih avtomatov, ki jih ponuja BetSoft. Čeprav je na voljo v operacijskih sistemih Windows, Mac ali Linux, je spletno in ga zato ni treba prenesti.
tema
Črno zlato je postavljeno v naftni ploščadi nekje v puščavi, v ozadju pa so vidne tekoče oljne cevi. Glavni lik je Ol 'Bill, spremlja pa ga njegov stari zaupljiv konj. Odlična melodija države se sliši v ozadju, ko se ukvarjate s poslom v iskanju nafte, vendar lahko zvoke v ozadju in glasbo izklopite, če želite.
Tema je odlična nastavitev za izkušnje z vrtanjem nafte, pri čemer so stavne možnosti postavljene na cev za olje in v škatlo z orodjem, ki izgleda kot nekaj naravnega iz Wild West. Ol 'Bill v kavbojskem klobuku in na vrhu konja dopolnjuje sliko. Drugi simboli, povezani s temo, vključujejo sod za olje, konja in kavbojski klobuk.

Gold Posodobljeno: Februar 4, 2019 Avtor: Aamir Berrey