Gemstone jackpot


Se vam oči razširijo ob pogledu na peneče se diamante? Potem se prepričajte, da sedite - saj vas bodo ti dragulji oslabeli v kolenih! Odprite našo skrinjo z zakladi in dragulje postavite v pravilnem vrstnem redu vzdolž 10 zmagovalnih linij - ko dobite zmagovalno kombinacijo, se aktivira funkcija 'Lock & Spin', s katero lahko resnično veliko osvojite!
Vaš cilj je spraviti 5 ujemajoče simbole vzdolž aktivne dobitne linije. Vsaka zmagovalna kombinacija se začne na levi strani in poteka po zmagovalni črti na desni. Zmagate, ko ujemate simbole na zmagovalni liniji drug ob drugem, ne da bi vas motili drugi simboli.
Funkcija 'Lock & Spin'
V eno ali več vrstic postavite zmagovalno kombinacijo, da sprožite funkcijo 'Lock & Spin'. Vsi simboli v vaših trenutnih zmagovalnih kombinacijah so blokirani na kolutih, vsi drugi položaji pa se ponovno zavrtijo. Vsi novi simboli, ki dopolnjujejo vaše fiksne zmagovalne simbole, se prav tako fiksirajo in vsi drugi položaji se znova zavrtijo. Še naprej boste prejemali vrtljaje, dokler boste še naprej pristajali s komplimentnimi simboli. Takoj ko se funkcija konča, boste prejeli svoj dobitek in vsi zaklenjeni simboli bodo sproščeni.

Gemstone jackpot Posodobljeno: Januar 24, 2019 Avtor: Aamir Berrey