Vrt bogastva


In Vrt bogastva, naš eleganten par vas odpelje v bleščeč svet bogatega in lepega - s čudovitim cvetočim vrtom zlato vrtnice, bleščeči dragulji in neskončno sonce vas čakajo v tej igralni avtomati z desetimi vrsticami, kjer lahko dobite neverjetne dobitke, če izkupite jackpot!
Vaš cilj je spraviti pet enakih simbolov ob plačilno linijo. V redni igri se simboli v zmagovalni obliki začnejo na levi strani prvega koluta in nadaljujejo desno. Da bi zmagali, morajo biti simboli neposredno drug ob drugem brez drugih simbolov med njimi. Gospa razširi vaše zmagovalne kombinacije kot Scatter, aktivira deset brezplačnih iger iz treh enakih simbolov in vam podeli jackpot z enakimi simboli 15!
igranja
Takoj po vstopu v Garden of Riches, izberite znesek, ki ga želite staviti v igro. Nato se odločite, koliko želite staviti na vsako vrstico, kot tudi količino plačilnih linij, s katerimi želite igrati. Točen znesek lahko nastavite s simboli “+/–.” Gumb “Start” začne posamezne kroge, medtem ko gumb “Autoplay” samodejno zažene kroge. S klikom na gumb »Ustavi« se avtomatska funkcija konča.
Gumb »Tabela« odpira pregled jackpota. Vaši potencialni jackpoti se samodejno izračunajo na podlagi zneska, ki ste ga stavili.
Gamble
Dvakrat ali nič: Gumb »Gamble« se prikaže takoj, ko boste osvojili zmagovalno kombinacijo (glej tabelo plačil). Imeli boste možnost podvojiti svoje dobitke v igri Gamble. Vaše kvote so 50: 50. Če želite igrati, preprosto pritisnite gumb »Gamble« in zaženite igro Gamble. Če ne želite igrati, kliknite »Zbiraj«.
Deset brezplačnih iger
Pridobivanje treh, štirih ali petih Scatter simbolov (Lady) na kateri koli lokaciji sproži deset brezplačnih iger. Vsi Scatter simboli se ohranijo za čas trajanja brezplačne igre in lahko podaljšajo vaše zmagovalne kombinacije. Če vam uspe izslediti simbole 15 Lady, dobite jackpot! V prosti igri ni mogoče pridobiti nobenih dodatnih brezplačnih iger. Po desetih brezplačnih igrah se samodejno vrnete v normalno igro.

Vrt bogastva Posodobljeno: Januar 24, 2019 Avtor: Aamir Berrey