Sadje n 'sedem


Quasar Gaming je dobil ime v igralniški industriji tako, da je združil nekaj najbolj znanih slotov s sadnimi temami vseh časov in tistega, ki bo resnično v spominu igralcev Fruits n 'Sevens, ki je morda najbolj znan od vseh. igre družbe v seriji. To se je izkazalo za uspešnega med igralci na kopnem in jih še danes navdušuje z vsemi vrstami zmagovalnih kombinacij in vrsto hitrega ukrepa, ki zagotavlja, da nikoli ne bo dolgčas. Igranje igre, za katero imamo podrobnosti o spodaj, ne bi bilo lažje, tako da, če iščete slavno ime z vrsto pogostih zmagovalnih priložnosti, ki jih ne vidite ves čas, potem morate pogledati dlje od tega legendarna reža.
Začetek igre:
Ena stvar, na katero se lahko igralci vedno zanašajo, ko gre za režo za sadje iz Quasar Gaminga, je, da vam ni treba biti genij, da bi dobili kolute, ki se vrtijo, in nagrade, ki prihajajo. Kot mnoge ikonske igre, kot so to, Fruits n 'Sevens uporablja postavitev s petimi koluti in tri vrstice simbolov, tako da je naenkrat vidnih petnajst različnih ikon. Vaša naloga je, da jih ujemate v setih po tri ali več in vsak simbol ostane zvesta imenu igre z izbiro rdečih sedmic, češenj, jabolk in celo kivija, ki vam bodo pomagale na poti. Kakor je vedno tako, bolj ko stavite, večje bodo nagrade, ki jih boste prejeli, ko se prikaže ena izmed zmagovalnih kombinacij. Tabela plačil se samodejno prilagodi glede na vaš vložek in je odvisna od linijske stave in skupnega zneska, odvisno od izbranega števila linij, pri čemer je na voljo do pet. Tudi sedmice so najbolj standardni plačilni simboli med standardno igro, zato jih boste želeli videti čim pogosteje, čeprav je to ena igra, kjer lahko pričakujete veliko odličnih nagrad, saj nobena izmed nagrad ni posebej slaba. Lahko ročno poiščete kombinacije z gumbom za začetek, ali pa se namesto tega odločite za funkcijo samodejnega predvajanja, ki bo ohranila tiste kolute predenje in nagrade.
Dobitki:
Pri bonusnih krogih na igralnih avtomatih Quasar Gaming, kot je Fruits n 'Sevens, lahko vsak igralec dobi oprostitev, ker misli, da so na voljo za niz brezplačnih vrtljajev ali krog za zmago. Vendar pa ta reža popolnoma razbije plesni, namesto da bi iskala določen krog, pravzaprav ste si prizadevali za znesek progresivnega jackpota, ki je prikazan na dnu zaslona. Majhen delež vsake stave na igro prispeva k bazenu in vidiš skupno povečanje denarja med igranjem. Preprosto poravnajte pet sedmic na kateri koli od vaših aktivnih zmagovalnih linij in ta prikazani znesek jackpota je vaš! Če uživate v brezplačnih vrtljajih, potem vam ni treba zamuditi tukaj, ker so tudi prisotni in pravilni. Poleg denarnih nagrad lahko tudi zajemate točke, ki bodo povečale vaše možnosti v igri na srečo.
Sadje n 'Sevens:
Ko že govorimo o igri z igrami na srečo, je to še en opor za igro Quasar Gaming in v njej lahko tudi uživate. V tej reži je uporabljena različica z utripajočo lučjo, kjer morate pritisniti na tipko, medtem ko je naslednja vrstica na lestvi prižgana. Če boste to naredili pravilno, boste podvojili vašo nagrado in se boste potem lahko odločili za ponovno zbiranje ali igranje, s čimer boste celo skromne sadne nagrade spremenili v impresivne zmage.

 

Naključne BREZPLAČNE Casino igre:

 

Sadje n 'sedem Posodobljeno: Januar 24, 2019 Avtor: Aamir Berrey

vsebina