Fruitilicious


Naj bo to z leve ali z desne - veliko okusnih sadežev vam bo prineslo okusno nagrado! Pustite sadje, da plešejo Fruitilicious™! Smer ni pomembna, saj tu potekajo dobički z vseh strani. Edina stvar, ki jo potrebujete za srečo, je, da je na zmagovalni liniji vsaj 3 ujemajočih simbolov.
Vaš cilj je, da 5 identične simbole pristanejo na eni od 5 zmagovalnih linij. Vaša zmagovalna kombinacija lahko poteka (od prvega koluta) od leve proti desni ali (od zadnjega koluta) od desne proti levi na zmagovalni liniji. Da bi zmagali, morajo simboli ležati drug poleg drugega brez kakršnih koli drugih simbolov med njimi.
navodila
Takoj po vstopu v Fruitilicious ™ izberite znesek, s katerim bi se radi igrali za celotno igro. Nato morate izbrati stavo na vrstico s simboli '+ / -'. S koluti lahko enkrat zavrtete s klikom na gumb "Start". Kliknite gumb 'Samodejni zagon', da sprožite samodejne vrtljaje, in gumb 'Stop', da ustavite samodejno vrtenje.
Kliknite gumb 'Tabela izplačil', da odprete pregled dobitkov. Tu si lahko ogledate potencialne dobitke za vsako zmagovalno kombinacijo glede na vaš trenutni znesek stave.
Gamble
Dvojno ali nič: Gumb "Igre na srečo" se prikaže takoj, ko imate zmagovalno kombinacijo (glejte Tabela za plačila) Z Gamble-Game lahko dobitke podvojite. Vaše zmagovalne kvote so 50:50. Če bi radi igrali na srečo, preprosto kliknite gumb "Igre na srečo", da začnete "Igro na srečo". Če ne želite igrati, preprosto pritisnite gumb 'Zberi', da zberete svoj dobitek.

 

Naključne BREZPLAČNE Casino igre:

 

Fruitilicious Posodobljeno: Januar 24, 2019 Avtor: Aamir Berrey

vsebina