Firestarter


Pozor, vroče! Diabolični par hudičev v naši reži Firestarter™ vam prinaša dobitke za ponos! Ne bojte se ognjenih sadežev, vročih sedmih ali vžigalic, ki bi lahko prižgale iskro, zaradi katere bi lahko vse eksplodiralo. Vse vroče v tej reži deluje v vašo korist in vas z našim Firestarter ™ lepo nagradi za vaše vrtljaje!
5 koluti z do 25 zmagovalno linijo na Firestarter ™ bodo sprožili požare. Poskrbite, da boste 5 ujemali simbole ob aktivni zmagovalni liniji. Sledite vzorcem, ki se začnejo na levi strani prvega koluta, in pojdite vzdolž zmagovalnih črt na desni. Pomembno je, da ujemajoči se simboli ležijo drug ob drugem, ne da bi pri tem motili druge simbole.
Reel Refill ™
Firestarter ™ je Reel Refill ™ reža. Simboli padajo z vrha zaslona, ​​dokler se koluti ne napolnijo. Vsi simboli v zmagovalni kombinaciji izginejo in zgornji simboli padejo v proste položaje. Potem igra preveri, ali ste vnesli nove zmagovalne kombinacije. Ti dobitki bodo dodani vašim celotnim dobitkom!
Firestarter ™ -Feature
Če 3 ali več Scatter simbolov pristane v kateremkoli položaju, se sproži 10 hot Free Games. Moški in ženski hudič plačata v prosti igri, ne glede na položaj, na katerem pristaneta, takoj ko je doseženo minimalno število dobitkov. 3 Scatter v trenutni Free Game zmaga 5 več brezplačnih iger, 4 Scatter zmago 10 brezplačne igre in 5 Scatter zmago 15 brezplačne igre.

 

Naključne BREZPLAČNE Casino igre:

 

Firestarter Posodobljeno: Januar 25, 2019 Avtor: Aamir Berrey

vsebina