Elven princesa


In Elvenska princesa ne boste samo naleteli na čarobna bitja, kot je samorog, ki vas bo spremljal skozi začaran gozd, pa tudi čudovita elvenska princesa: če pogleda v svojo kristalno kroglo, vam bo lahko povedala, kje najti zaklade, skrite globoko v gozdu. Torej se odpravite na pot in poiščite čarobni jackpot!
Elven Princess vam ponuja čarobne zmage Twist do zmagovalnih linij 40. Preprosto izenačite 5 ujemajoče simbole vzdolž zmagovalne linije brez drugih simbolov. Zmagovalni vzorci se začnejo na kolutu na levi in ​​nadaljujejo po kolutu, nastavljenem na zadnji kolut na desni. Divji simbol je sama Elvenska princesa. Nadomešča vse simbole na kolutih, razen simbola kristalne krogle (scatter simbol). Če se na kolutih pojavijo 3 ali več raztresenih simbolov, se sprožijo 25 Free Games s trikratnimi dobitki.
brezplačne igre
3 ali več kristalnih krogel (raztreseni simboli) v katerem koli položaju na kolutih sprožijo 15 Free Games z enakimi nastavitvami kot običajne igre in množiteljem za trikratno črto. Če dobite 3, 4 ali 5 nadaljnje razpršilne simbole, boste osvojili dodatne brezplačne igre. Elvenska princesa je divji simbol tudi na svobodnih igrah. Če se pojavi 20-krat (v vsakem položaju na kolutih), bo progresivni jackpot vaš.
Progresivni jackpot
Če se Elven Princess pojavi v 20-ih v brezplačnih igrah, boste osvojili progresivni jackpot. Če ste igrali z največjim možnim vložkom, boste dobili 100% jackpota. Če ste igrali z nižjimi vložki, bo vaš delež jackpota ustrezno izračunan.

 

Naključne BREZPLAČNE Casino igre:

 

Elven princesa Posodobljeno: Januar 24, 2019 Avtor: Aamir Berrey

vsebina