Dinastija ra


Starodavni Egipt je morda ena najbolj definiranih časovnih obdobij v zgodovini. Veliko človeške zgodovine je vezano na tiste dni in kot tako se vedno obravnava s spoštovanjem. Ni čudno, da obstaja veliko spletnih igralnih avtomatov, ki časovno obdobje uporabljajo kot temo.
Seveda jim niso uspele vse, ampak Ra-dinastija, ena od najnovejših iger Novomaticvsekakor se zdi, da ima v svojih digitalnih stenah dovolj, da navdušijo občinstvo. Igra daje igralcem intenzivno spletno igro, medtem ko se drži močne starodavne egiptovske teme.
Novomatic je bil usmerjen precej visoko z dinastijo Ra, saj je jasno, da so k temu naslovu usmerjene velike naložbe. S tem v mislih, so udarili v zvezde, ali igra ne uspe? Hranite branje, če želite izvedeti!
Od Ra do Baseta
Dynasty of Ra je novomatski spletni igralni avtomat, ki prihaja z koluti 5 in linijami 10. Kljub imenu igra dejansko temelji na mačji boginji Bastet in ne na bogu sonca Ra. Glavni cilj igre je sprožiti funkcijo brezplačnih vrtljajev. V teh brezplačnih vrtljajih se zmagovalna kombinacija razširi in odklene še več zmag. Če ste dovolj srečni, da naredite zmagovalno kombinacijo z uporabo divjega simbola, potem ste za veliko darilo bogov.
Osnove te igre so samo ogrevanje, saj dinastija Ra resnično prinaša iz tega svetovnega slota izkušnje, pri čemer je v nadaljevanju podrobneje pojasnjeno, zakaj je tako.

 

Naključne BREZPLAČNE Casino igre:

 

Dinastija ra Posodobljeno: Januar 24, 2019 Avtor: Aamir Berrey

vsebina