Zmajev divji ogenj


V kitajski mitologiji so zmaji že dolgo simbol sreče - pri Zmajevem divjem ognju vam bodo podarili to bogastvo! Ta reža vas pripelje do templja na Daljnem vzhodu, opremljenega s 5 koluti, ki bodo poskrbeli, da se vaš račun igralca veseli! Številni srečni zmaji, ognjeni divji simbol in bonusni simbol, ki sproži 7 brezplačnih iger, čakajo na vašo srečo!
Vaš cilj: Land 5 enake simbole vzdolž zmagovalne linije. Vse zmagovalne linije potekajo od leve proti desni v različnih vzorcih na kolutih. Zmagate, če iz prvega koluta na levi ob zmagovalni liniji izkopate vsaj tri iste simbole skupaj;
Brezplačne igre z Stepping Wilds
3 simboli "Bonus" na drugem, tretjem in četrtem kolutu sprožijo 7 brezplačnih iger za vas. 'Stepping Wilds' bo aktiviran v brezplačni igri - Wild simboli, katerih 'pohodni potek' lahko določite pred vsakim vrtljajem! Izberite levo, desno, gor ali dol. Takoj, ko se koluti ustavijo, se vsi Wild simboli premaknejo v izbrano smer in jih zamenjajo z Extra Wild, dokler ne dosežejo roba koluta. Pred vsakim krogom brezplačne igre lahko znova izberete smer gibanja simbolov Wild.
Med brezplačno igro lahko tudi osvojite nadaljnje brezplačne igre ali 'Flaming-Re-Spin-Bonus'!
Flaming-Re-Spin-Bonus
Če je kolut popolnoma napolnjen z zmajevimi simboli, bodo popravljeni vsi simboli Dragon in Wild. Potem se bodo vse pozicije spet vrtele, ne da bi si še več stavil. Če se prikažejo dodatni simboli Dragon in Wild, bodo tudi ti popravljeni in dobite brezplačno Re-Spin. To se bo nadaljevalo, dokler ne bo mogoče doseči več izboljšav. Potem bodo vsi dobitki izplačani.

 

Naključne BREZPLAČNE Casino igre:

 

Zmajev divji ogenj Posodobljeno: Januar 24, 2019 Avtor: Aamir Berrey

vsebina