Zmajev biser


Z glavo vodnega bivola, telesom ogromne kače in zobmi leva, je naš kitajski zmaj tako oster, kot je v resnici! Dokaži, da si pogumen bojevnik in se potopiš desno v Dragon's Pearl ™ in ukradi ogromnega biserja pod zmajevim nosom! Vodenje takšnega odličnega dejanja ne bo samo, da boste imeli veliko Twistov, ampak tudi veliko čast!
Če želite ukrasti zmajev zaklad v Dragon's Pearl ™, morate poravnati simbole 5 drug ob drugem vzdolž ene od zmagovalnih linij 25, ki vedno tečejo od leve proti desni.
O Zlata Simbol jajc (Wild) lahko nadomesti vse druge simbole, razen Gong, ki služi kot simbol bonusa reže. Gong se pojavi samo na kolutih 1, 2 in 3 in sproži 10 Free Games takoj, ko se pojavi 3-krat. Dragon's Pearl (Scatter) zmaga ne glede na njegov položaj na kolutih, samo se mora pojaviti vsaj trikrat naenkrat. Vaš Scatter zmago lahko podvoji ali celo podvoji, če Golden Egg nadomesti enega od simbolov na kolutih!
proste igre
Če se na prvem na tretjem kolutu pojavi vsaj en Gong (bonus simbol), boste nagrajeni z 10 Free Games, ki se igrajo na sprožilni stavi in ​​linijah. Med brezplačnimi igrami lahko osvojite še več brezplačnih iger. In tukaj je najboljša stvar: Vsi dobitki v brezplačnih igrah se pomnožijo z 3!

 

Naključne BREZPLAČNE Casino igre:

 

Zmajev biser Posodobljeno: Januar 24, 2019 Avtor: Aamir Berrey

vsebina