Pomarančne pomaranče


Ste na tekočem z velikimi nagradami v najbolj plodni igralni avtomat naokrog.
Zavrtite barvne kolute in poplavite kolute z pomarančami, da se pomaknete v posebno uro za uro, kar vam omogoča, da zaslužite do dvajsetkrat prvotne stave.
Pomarančne pomaranče je igralni avtomat 5, igralni avtomat 20 z divjimi simboli, razpršili, bonusnimi funkcijami in še več.
Oglejte si vse igralne avtomate.
Kako igrati
Vaš cilj je, da 5 enake simbole pospravite po zmagovalni liniji. Zmagovalne kombinacije se začnejo na prvem kolutu na levi in ​​potekajo po aktivni zmagovalni liniji do zadnjega koluta na desni v redni igri.
Da bi zmagali, morajo simboli ležati drug poleg drugega brez kakršnih koli drugih simbolov med njimi.
Simbol 'WILD' nadomešča vse simbole, razen simbola razpršenosti.
3 Scatter simboli (Orange) dobijo uro dobitka.
Feature
Ko je pomaranča pristala na kolutih 1 in 3, bo na kolutu 5th prišlo do dodatnega dolgega vrtenja, da bi iztisnili občutek navdušenja in občutka pričakovanja, da bo funkcija kmalu zmagala.
Sprožilec: razpršeni simboli 3 na kolutih 1, 3 in 5.
Opis: Z odločitveno stopnjo je glavni zaslon funkcije prikazan s prehodnim učinkom, roke, uporabljene v funkciji, bodo ujete na uro s hrupom in funkcija se bo začela.
Zaslon funkcij je sestavljen iz ure z različnimi simboli sadja v vsaki poziciji 12 (to so enake za vsako funkcijo) in nagradna miza na desni strani.
Ročna ura se bo vrtela in se ustavila na sadnih simbolih, ki so dodani v nagradno mizo. Takoj ko se osvetlijo trije isti simboli, se plača ustrezna nagrada.
Simboli sadja za to nagrado bodo zdaj odstranjeni iz mize za nagrade, tako da jih lahko igralec začne znova zbirati za več zmag. To se nadaljuje, dokler ni dosežena ena ali več nagrad.
Nagrade se dodajo igralčevi dobropisu, prikazani v območju gumba.
Na tej točki lahko funkcija ali ne bo nadaljevala v iskanju več zmag.
Funkcija, ki je v teku, se bo nadaljevala, dokler ne bo podeljena naslednja zmaga; ne more se ustaviti na pol poti z dodajanjem simbolov.
Ko se funkcija konča, se prikaže pasica, ki bo prikazala skupni znesek, ki ste ga dobili s funkcijo.
Pri igranju iger z eno roko je možno izpolniti le eno nagrado naenkrat, vendar pa bo z možnostjo dveh ali treh iger mogoče izpeljati več kot eno zmago.
Nagrade so vedno prikazane kot mnogokratniki celotne stave, saj lahko igralec stavi med linijami 1 in 20 na osnovno igro.

 

Naključne BREZPLAČNE Casino igre:

 

Pomarančne pomaranče Posodobljeno: Januar 25, 2019 Avtor: Aamir Berrey

vsebina