Knjiga ra deluxe 6


O Knjiga Ra Deluxe 6 slota prihaja z egiptovsko temo enako kot njen predhodnik. Tema reže je značilna in edinstvena za ime in blagovno znamko reže. Tema se je nadaljevala iz prve reže Book of Ra, vendar je v tej reži dizajn nekoliko bolj sodoben in igralci se lahko prepustijo klasični zabavi. Ena najboljših stvari Novomatic je, da ta igralec razvijalec gre dodatno miljo, da zagotovi, da tema pronica skozi oblikovanje, zvok in celotno postavitev režo, vključno z bonus funkcije.
Simboli in zvočni posnetek
V ozadju reže 6 knjige Ra Deluxe je videti notranjost starodavnega egipčanskega templja ali piramide. The zlatoPloščati stebri so prekriti z egiptovskim pisanjem in simboli, pregledni koluti pa olajšajo uživanje v lepoti in podrobnostih. Na samih kolutih boste našli simbole, povezane s temo, vključno z arheologom indijanskega Jonesa, arabičarjem Scarab, grobnico, zlato maska ​​sfinge in še več. Simboli nižjih vrednosti so sestavljeni iz vrednosti kartic, ki so bile spremenjene, da ustrezajo temi. Zvočni posnetek in večina simbolov sta enaka iz originalne reže Book of Ra, ki daje igralnemu kotičku precej starinski občutek.
Bonus Features
Simbol knjige Ra je divji kot tudi razpršitev reže in nadomesti vse druge simbole na kolutih. Če ste se spraševali, kako iti iz igranja z 5 koluti v 6, je to precej enostavno, vse kar morate storiti je, da kliknete gumb Extra Bet nad koluti. S tem boste podvojili vaš delež, vendar boste tudi dobili več zmagovalnih priložnosti. Vedno ga lahko izključite, če se vrnete na običajno igranje.
Če dobite tri ali več simbolov knjige Ra kjerkoli na kolutih, boste prejeli brezplačne vrtljaje 10. Preden se začnejo vrtljaji, se naključno izbere en simbol, ki se razširi, tako da pokrije kolut, na katerega pride. Ta simbol bo služil tudi kot dodatna razpršitev, ki vam bo omogočila več nagrajevanja.
Kot pri večini slotov Novomatic je knjiga Ra del 6 z priročno igro. To funkcijo lahko aktivirate ročno po vsakem zmagovitem vrtenju. Med igro boste morali sodelovati v mini igri, kjer morate ugibati barvo naslednje kartice. Imate možnost, da podvojite svoj denar ali izgubite vse.
Povzetek
Slot za knjigo Ra Deluxe 6 je zabavna in nostalgična spletna reža. To je ljubljeni z veteranov igralcev in novih igralcev zaradi svoje zelo nagrajevanja značilnosti. Simboli z visoko vrednostjo lahko sprožijo nekaj precej velikih nagrad in med igro lahko osvojite kovance 2,000,000.

 

Naključne BREZPLAČNE Casino igre:

 

Knjiga ra deluxe 6 Posodobljeno: Januar 25, 2019 Avtor: Aamir Berrey

vsebina