Moč Aztec


Če imate srečo, ko igrate Aztec Power Sloti in zavrtite kolute, ki bi jih lahko odnesli z neprecenljivimi artefakti azteške civilizacije v obliki velikega jackpota!
To je igra z petimi koluti, petindvajsetimi zmagovalnimi linijami, z desetimi simboli, ki se ujemajo pri iskanju vaših zmag. Poleg običajnih obraznih simbolov na kartah - tukaj je podana ustrezna Azteška preobrazba - iščete tradicionalne ikone, kot so pernato pokrivalo, bodalo, stopničasta piramida zlato obrazna maska. Največji bonus vseh prihaja iz Aztec Warriorja, ki vam lahko podeli do 100-krat skupne stave, če se ujemate s polno linijo teh ponosnih borcev.
Še boljši je simbol Golden Bird - divji simbol za to igro, čeprav sam ne podeli nobene zmage, se lahko ujema s katerim koli drugim simbolom, da poveča vaš jackpot.
Resničen atrakcija igre, razlog za prijavo na Aztec Power Slots prek spleta pa je funkcija brezplačnih vrtljajev. Če lahko simbol razpršitve postavite na kolute dva, tri in štiri, boste odklenili bonus igro. S tem ne samo, da dobite 20 brezplačnih vrtljajev, ampak ima tudi progresivni množitelj: vsakič, ko zavrtite kolute in ničesar ne osvojite, dobite x1 multiplikator za svoj dobitek. Če torej do 20. brezplačnega vrtljaja ne osvojite ničesar, se bodo vaši dobitki pomnožili z enaindvajsetimi!
Aztec Power je vizualno drzna igra z natančno določenimi simboli, močnim občutkom za vzdušje in nekaj zanimivimi spinovi na žanru, ki obdržijo svojo zanimivo igro. Igralnike za moč Aztec lahko igrate na spletu na vseh napravah, tako da boste, ko želite potopiti v veličastnost starih naprav, Azteško cesarstvo, vedno čaka na dlani!

 

Naključne BREZPLAČNE Casino igre:

 

Moč Aztec Posodobljeno: Januar 25, 2019 Avtor: Aamir Berrey

vsebina