4 kraljevi kolutov


Zmagovalne možnosti 4 čakajo na vas Kralji kolutov 4 - ker se tukaj istočasno vrtijo 4 reže! 20 kolutov in 20 zmagovalnih linij bo vaše zmagovalne možnosti potisnilo do konca! Če simboli pristanejo v pravem vrstnem redu, boste domov odnesli kraljevske dobitke, medtem ko vam vreča denarja na vseh položajih koluta zagotavlja glavno nagrado!
Vaš cilj je, da zemljišča 5 ujemajo simboli vzdolž zmagovalne linije. Zmagovalni vzorci v vsaki liniji se začnejo na levi strani in potekajo ob zmagovalni liniji na desni. Za zmago morajo simboli pristati drug ob drugem na aktivni zmagovalni liniji brez drugih simbolov med njimi.
Reel Kings-Feature
In to se ne ustavi le s 4 režami - še 5 dodatnih igralnih mest vam bo prineslo srečo pri Reel Kings-Feature! Reel Kings so mini igralne igre, ki se naključno pojavijo na kolutih po vrtljaju ali takoj, ko zasvetijo vse črke naslova igralnega avtomata. Reel Kings-Feature se predvaja na do 5 Reel Kings s 3 koluti in 4 simboli ('7' v 3 različnih barvah in diamant). 3x '7' zmaga in vam daje različne zneske dobitkov, odvisno od barvne kombinacije. Če pristanete na diamantno kombinacijo, potem to Reel King izgine. Lahko igrate Reel Kings, dokler niso vsi mini-sloti izločeni skozi diamantne simbole. Vsi kralji koles plačajo 5 do 500 krat vaš vložek!

 

Naključne BREZPLAČNE Casino igre:

 

4 kraljevi kolutov Posodobljeno: Januar 25, 2019 Avtor: Aamir Berrey

vsebina