Šahovski boks in drugi bizarni športi

0 Komentarji

Utrujen od gledanja milijonarjev teči gor in dol na nogomet športno igrišče, ponarejanje poškodb ob vsaki priložnosti, in spravljanje v obraz, ko žogica kaj počne nepričakovano? Morda razmišljate o tem, da se morate podružiti, in vzorec športov, ki so nekoliko manj znani, vendar še vedno ponujajo vse športne navdušenja in zabave? Potem ste prišli na pravo mesto. Čas je, da si ogledate nekaj nejasnih športov, o katerih morda ne veste, da razbijete monotonijo istih starih športov, ki vključujejo iste stare ekipe, z enakimi starimi pravili.

Ne, ko prenehaš razmišljati o tem, se zdi, da je svet res obseden z istimi nekaj športi, ki dominira v središču pozornosti. Manj znani športi so pogosto potisnjeni na stran in pozabljeni. A ne zato, ker ti športi niso dobri, ampak preprosto zato, ker ne morejo zbrati dovolj podpore. Poglejte Chess Boxing. Popolnoma dober šport, ki združuje razjaren obraz boksa s počasnim, premišljenim tempom šaha. Zakaj šahovski boks ne bi bil priljubljen?

Šah Boxing - To je res

Kaj, si mislil, da se šalim o šahovskem boksu? Ne, šahovski boks je resničen poskus športa, ki pa ni bil uspešen, če so ljudje gledali v zmedenem strahu za kratko življenjsko dobo. Zdi se, da je šport v 2015-u skoraj izumrl, kar je malce žalostno in v zvezi s tem nisem smešen. Precej sem upal, da bo vzletel in da ga bodo sprejele olimpijske igre.

Mogoče spet sarkastično snemam, vendar sem popolnoma resna. Rad bi videl, da bo šahovski boks postal bolj priljubljen, in začel bi pritegniti več pozornosti. Preprosta zamisel, da je telesna aktivnost in duševna osupljivost skupaj zmečkana, je zelo zanimiva. Tekmovalec ne sme biti odličen pri boksu, lahko pa ga nadomesti z dobrim šahovskim duhom ali obratno. In kako fascinantno bi bilo gledati velikega, mrzlega človeka, ki ga je padel šah, ko se zdi očitno, da je vrhunski športnik. Ali, še bolje, zamislite si, da bi imeli vsa pričakovanja razbita, da bi videli, kako je človek lahko šahovski genij.

Kakorkoli, nobena resnična stava se še ni začela v zvezi s Chess Boxingom, ampak mislim, da bi bilo nekaj zanimivih stavnih možnosti, ki bi se vrtele okoli dveh vidikov športa. Lahko si samo predstavljam, da je šahovski del postal bolj zmešan, ko so bile glave bolj razbite. Ali lahko boksarji po petih krogih boksa še vedno razumejo šahovnico?

Podvodni hokej

Nad vodnim hokejem je za curke. Pravo akcijo lahko najdete na dnu bazena in pustite vsakomur, ki vam pove, da drugače ugrizne svoj jezik. Da, Hokej pod vodo ali Octopush, in kako je to ime smiselno, nisem prepričan, je še en pravi šport, ki verjetno ne ve, da obstaja. In še en šport, za katerega mislim, da si zasluži več pozornosti, kot ga ima.

Edini problem, ki ga predvidevam, je, da ne more biti veliko gledališkega športa, razen če občinstvo gleda zelo zamegljeno, zmešano sliko zunaj bazena. Ampak, mislim, da bi uvedba plavalnih bazenov, v nasprotju z bazeni, zlahka rešila to malo vprašanje.

Kar zadeva pravila, Octopush deluje enako kot zgoraj vodni hokej, pri čemer si igralci prizadevajo za navigacijo v pak. Igralcem ni dovoljeno dihanje cistern, če je to tisto, kar ste mislili, in se morajo zanašati na dobro staro pljučno silo. Samo to dodaja zelo zanimiv vidik in mislim, da bi lahko stavili na to, kako dolgo bi lahko igralci ostali pod vodo.

Octopush se igra na nekaj področjih po vsem svetu, večinoma v Združeno kraljestvo. In da, stave se lahko uvrstijo na rezultate tekem. Oglejte si svojo najljubšo stavno spletno stran, da se vključite v akcijo Octopush.

Bunny Jumping

In Švedska dobro je znano, da so konji namenjeni za jakne, veliko pa je, kako so v Veliki Britaniji gumijaste race očitna izbira za dirke. Na Švedskem obstaja šport, ki temelji na zajetih zajcih, ki prečkajo tečaje ovir. In če ste mislili, da je ideja, da se zberete in se oblečete v čudovite male puhaste lijake, se motite. Dejansko se jemlje zelo resno in ljudje so očitno dali veliko časa za usposabljanje svojih kuncev, da ne samo skočijo s ovirami, temveč tudi ne odidejo takoj, ko so izpuščeni iz svojih kletk.

Kunce se ocenjujejo na podlagi njihove sposobnosti, da ne prevrnejo ovir, in da sprejmejo smer v predvideni pravilni sekvenci. Ne vem točno, ali so podeljene denarne nagrade ali medalje, toda mislim, da bi bilo dajanje stav na to fascinantno. Še enkrat, ni sarkastičen. Kunci so izjemno nepredvidljivi, zaradi česar je pojem stave na rezultate zelo napet.

Predstavljajte si, da je zajček svetovnega prvaka nenadoma prekinil obliko in tekel za to? Stave lahko položimo, če je pobegnil ali ne. Kovičenje.

Twitter | Facebook | Instagram

Spin Palace No Deposit Casino Bonusi >>


vir: spinpalace.com
Šahovski boks in drugi bizarni športi Posodobljeno: Junij 18, 2019 Avtor: Damon
Širite ljubezen

Sponzorirani oglasi