Programi nagrad za igralce za lojalne igralce

0 Komentarji

Spletne igralnice imajo več načinov, kako pridobiti nove člane in jih želijo ostati. Bonusi so ena od teh metod. Poleg tega imajo igralnice lahko promocije, ki imajo za posledico veliko nagrado. Vendar pa je z vidika igralcev najugodnejše orodje nagradni program za zveste igralce, ki so pogosti med igralnicami. Način njihovega delovanja je precej pregleden in, kar je še bolj privlačno, se potencialne koristi lahko sprejmejo samodejno in redno. Priporočljivo je, da igralci iščejo takšne programe, saj so prednosti lahko precejšnje. palača odmik

Programi nagrad za igralce za lojalne igralce
Programi nagrad za igralce za lojalne igralce

Preprosto povedano, taki programi delujejo na naslednji način: igralec dobi 1 comp točka za vsak X dolarjev, ki jih stavijo, in ko je znesek, ki se nabere, enak Y comp točkam, se lahko znesek unovči za igranje kredita v višini $. 1. Navedene vrednosti se lahko razlikujejo od ene igralnice do druge. Poleg tega se lahko izrazi, uporabljeni za označevanje „točke“, razlikujejo. Če ga želite dokončati, mora igralec pogledati, koliko igralnih dobropisov prejmejo za plačani znesek. Igralec lahko uporabi kredite, da jih stavi tako kot bonus. Pomembno je vedeti, da igralnice običajno postavljajo zahteve za stavo za kredite, ki jih ponujajo programi nagrajevanja. Programska oprema, ki jo uporabljajo igralnice, je zmožna izračunati količino comp točk, glede na plačani znesek, in sledenje izplačilu točk, kar omogoča takojšnje samodejne transakcije. Na ta način lahko igralec prejme kredite za njihovo stavljanje brez odlašanja, med igranjem na spletnih igralnicah. miami klub

Takšne programe izvaja veliko število igralnic. Pri nekaterih se lahko stopnja zbiranja točk v računu razlikuje glede na igro. Na primer, comp točke lahko lažje nabrali igralnih slotov, ki izravnava učinek te igre, ki ima večji rob doma. Včasih lahko igralnice spodbudijo igralce k večjemu vložku, saj jim ponujajo določene dodatne ugodnosti. Druge igralnice so pripravljene podeliti več kreditov igralcem, ki dosežejo določeno raven zneska. Na ta način lahko vidimo, da so prednosti za igralce z visokimi valji večje.

V mnogih primerih je struktura bonusa lahko odvisna od števila zbranih točk. Če je igralec vložil visoko vsoto in je prejel veliko točk, lahko igralnici ponudijo višji odstotek bonusa ali zvišajo zgornjo mejo. Na kakršen koli način bo tak igralec prejel večji bonus. igralnica divjih vegasov

Da bi omogočili preglednost sistema bonusov, lahko igralnice za svoje stranke uporabljajo različne VIP ravni. Igralnice postavljajo meje za stavljanje, ki jih je treba preseči, da bi igralec lahko vstopil na določeno raven VIP. Za različne ravni so značilni različni bonusi. Razdelitev bonusov se izvaja preko programske opreme. Tako bodo igralci lahko prepričani, da je količina nagrad, ki so jim bile razdeljene, poštena.

Freeroll turnirji so bonusi

Bonusi so eden izmed načinov, s katerimi lahko spletne igralnice privabijo nove člane in jih želijo ostati. Obstaja veliko različnih bonusov, ki prihajajo v obliki brezplačnega igranja in se lahko zaslužijo z vplačilom depozita ali povabilom prijatelja k igranju. Eden od drugih načinov nudenja bonus je, da igralci igrajo v igralnici brezplačno in jim omogočijo, da obdržijo zmagovalni znesek. Drug način je, da povabite igralce k udeležbi na turnirjih; udeležba je lahko tudi brezplačna, dobitke pa lahko zadrži igralec. Ta vrsta turnirjev se imenuje freerolls. Čeprav se običajno ne imenujejo bonuse, so v resnici to, kar so.

Obstajata dve vrsti takšnih turnirjev. Ena vrsta turnirjev ponuja denarne nagrade. Igralec je dobil dobitke na svoj račun in ga lahko uporabi za igranje iger, ki jih ponuja igralnica. V nasprotnem primeru lahko s tem zneskom plačate startnino za turnirje z vstopom. Nekatere igralnice lahko odobrijo vstop na turnir na začetni ravni, da bi pritegnile stranke. Ta ugodnost je na voljo samo tistim, ki so se samo pridružili igralnici: tako se lahko novi igralci naučijo pravil igre brez strahu pred izkušenim igralcem. V primeru, da turnirje ponuja določena igralnica, ponuja tudi brezplačne turnirje (večina jih je na voljo vsak dan). Nagrade, ki jih prejmejo igralci, niso preveč pomembne, kar je razloženo s tem, da je turnir brezplačen. Poleg tega postopek igranja ne zahteva veliko časa. Igralec ima navadno pol ure časa za igro. V primeru zmage igralec dobi bonus. V primeru izgube igralec nabere izkušnje brezplačno in ima priložnost preizkusiti svojo strategijo na turnirju, da lahko naslednjič doseže boljše rezultate. Kar zadeva VIP freeroll turnirje, so tamkajšnje nagrade večje. Tovrstni bonusi se že ponujajo strankam, ki so postale zveste in to pokazale igralnicam s pogostim igranjem in doseganjem VIP ravni. Freeroll turnirji za VIP osebe se ne dogajajo tako pogosto kot običajni. Vendar pa jih VIP stranke pazijo, saj obljubljajo pomembne nagrade. kapital jackpot

Druga vrsta brezplačnih turnirjev privablja stranke z obljubljanjem prostega vstopa na resnejše turnirje z večjimi nagradami. Običajno je potrebno plačati buy-in za udeležbo na takem turnirju, vendar če igralec osvoji kvalifikacijski freeroll, mu ni treba plačati. Zato se znesek za odkup dobi zmagovalcem kot bonus. Če igralec, ki se je kvalificiral na freeroll turnirju, zmaga na turnirju, nagrada ne bo nič manj pomembna od samega bonusa. Turnir je lahko precej visok in traja več mesecev; igralec bi moral v svoji igri igrati v več kvalifikacijah. Obstajajo primeri, ko igralci začnejo s freeroll turnirjem in dobijo do nekaj tisoč dolarjev.

Takšni turnirji omogočajo igralcem, da povečajo znesek dobitkov, tako kot drugi bonusi. Nekaterim igralcem je znano, da gradijo svoje bančne račune samo s sodelovanjem v freerollih.

Bonus je bil prejet za napotitev prijatelja

Splošno znano je, da ima oglaševanje pomemben vpliv na ljudi, zlasti ko gre za besedo ust. Ponavadi menimo, da je bolj verodostojna informacija, ki prihaja od našega prijatelja in ne od neznanca. Spletne igralnice že dolgo uživajo ta učinek in to vrsto oglaševanja izvajajo prek bonusa, odvisno od napotitve prijatelja. Obstaja nekaj igralnic, ki tega bonusa danes ne bi ponudile.

Zelo enostavno je aktivirati bonus za napotitev prijatelja. Igralec mora igralnico obvestiti o dejstvu, da napoti prijatelja z določenim imenom in priimkom. Po tem se mora navedena oseba registrirati v igralnici in navesti ime osebe, ki jih je napotila. Prijatelj mora izpolnjevati tudi nekatere posebne zahteve. Zahteva se, da odpre račun in plača navedeni znesek minimalnega depozita. Ko je to končano, lahko igralec uživa v bonusu, ki ga prejme ob napotitvi prijatelja.

Splošna struktura tega bonusa je enaka za vse igralnice, vendar se lahko spremenijo posebne zahteve. Eden od različnih pogojev je število prijateljev, ki jih lahko igralec napoti. Obstaja veliko igralnic, ki te številke ne omejujejo. Vendar pa se je treba zavedati, da imajo drugi omejitve. Omejitve se lahko razlikujejo: ena omejuje število napotitev na mesec, druga pa skupno mejo, in ko je dosežena, igralec ne more več napotiti prijateljev v igralnico.

Druga razlika je odvisna od višine bonusa. Bonus je lahko pavšalno na prijatelja. V tem primeru je znesek nižji od bonusa za depozit dobrodošlice. Mehanizem deluje tako, da del plačanega depozita prijatelja krije bonus, izplačan igralcu. Igralnice lahko ustvarijo ustvarjalni način izvajanja istega mehanizma bonusa za napotitev. Nekatere igralnice ponujajo samo odstotek zneska, ki ga deponira prijatelj. Tako je igralčev bonus neposredno odvisen od števila prijateljev, ki jih je povabil v igralnico. Lahko se zgodi, da je igralcu plačan tudi majhen znesek za vsako osebo, ki jo v igralnici prinese prijatelj.

Zahteve za stavo veljajo tudi za to vrsto bonusa. Zato jih mora igralec natančno prebrati, preden začne igrati. Umik lahko nastopi šele, ko so izpolnjeni pogoji, zahteve pa se nanašajo na število obrnjenih bonusov in časovno obdobje, v katerem se mora to zgoditi.

Programi nagrad za igralce za lojalne igralce Posodobljeno: November 29, 2019 Avtor: Damon