Brush Up na vaših Jacks ali boljše Video Poker Terminologija

0 Komentarji

Jacks or Better je priljubljena video igra z enim igralcem. To je zabavno igrati in je odličen način, da se naučite igrati poker in na kaj se nanašajo terminologije, ki se uporabljajo v osnovnih igrah pokra.

Najmanjše vrednosti roke

Najnižja roka, ki jo lahko imate, ne da bi morali zavreči vse, je visoka kartica. To se nanaša na ustrezno kartico A, J, K ali Q.

Od tu lahko potencialno dobite par, ki je na vrsti, tam sta nizka in visoka para, in to je najbolj osnovna kombinacija zmagovalnih kart, dve kartici z ustreznimi vrednostmi, tj. Dve 7 ali dve Q's. Tri vrste je še korak dlje, kjer ima roka 3 ujemajoče se karte.

Premik v višje orodje

Ko gre za roke z višjo vrednostjo, to pomeni, da postanejo poker terminologije nekoliko bolj zapletene, da dobite pisala in papir! Straight je roka, sestavljena iz 5 kartic, ki so vse zaporedno oštevilčene.

Neposredna lahko je Inside Straight, če vam na sredini premice manjka kartica, na primer vaše kartice so številka 4,5,7,8 in manjka vam 6. Dobite lahko tudi Outside Straight, kjer imate roko z 5,6,7,8 in vam manjka niti 4 ali 9.

Druga stran Straight handa je Flush. Tukaj imate pet kartic, ki si delijo isti paket, tj. Vsa srca ali vsi klubi.

Ti dve zahtevi sta združeni v Straight Flush, to sta 5 kartice v zaporednem vrstnem redu in vse karte imajo enako obleko.

Vrednosti Jackpot Hand

Najboljša kombinacija pokerjev Jacks or Better je, tako kot v vseh poker igrah, The Royal Flush. Ta roka je sestavljena iz 10, J, Q, K in A iste obleke.

Druga velika vrednost je Full House. Ta roka je sestavljena iz treh in ene vrste.

Naslednji korak

Ta seznam terminologij za Jacks or Better zajema osnove, v drugih variantah pokra pa lahko dobite veliko več terminologij, ki se nanašajo na različne faze stavljanja, število skupnih kartic, ki se obravnavajo na mizi, in še več.

Ta seznam bi vas moral pripeljati na osnove poker terminologije, toda tam je ves svet pokra, ki ga je treba raziskati.

Spin Palace No Deposit Casino Bonusi >>


vir: spinpalace.com
Brush Up na vaših Jacks ali boljše Video Poker Terminologija Posodobljeno: Junij 18, 2019 Avtor: Damon