Bonusi za najboljše stavnice

Pridobite 1600 € dodatka

Izplačilo 97.89%
Skupni bonus € 1600

100% do 3000 € ali več.

Izplačilo 99.98%
Skupni bonus € 3000

Ogromen 1000 € Bonus za polog! 💣

Izplačilo 98.82%
Skupni bonus € 1000

SVETOVNI Spletni program lojalnosti v casinu!

Izplačilo 98.07%
Skupni bonus € 5000

€ 2400 Dobrodošli Bonus

Izplačilo 97.81%
Skupni bonus € 2400

300 € + 150 brezplačnih vrtljajev

Izplačilo 97.80%
Skupni bonus € 300

77 brezplačnih vrtljajev + 100% do 200 USD

Izplačilo 98.09%
Skupni bonus $ 200

100% do 100 £ Slots

Izplačilo 99.12%
Skupni bonus £ 100

DO 200 € / 220 + XNUMX brezplačnih vrtljajev

Izplačilo 98.24%
Skupni bonus € / $ 200

100% na prvi depozit do 200 €

Izplačilo 98.32%
Skupni bonus € 200

Stave vedno prihajajo z novimi načini, kako pritegniti kupce, samo da ostanejo konkurenčni na trgu. Večina stavnic uporablja sistem bonusov za uporabnike. Naša lestvica predstavlja najboljše najnovejše bonuse brez polog stavnic v Evropi 2021.

Novi bonusi spletnih stavnic

Spodbujevalni program je eno izmed meril za izbiro stavnice. Različni bonusi dobrodošlice so zasnovani tako, da privlačijo ciljno publiko. S takšnimi nagradami lahko igralci stavijo, ne da bi vložili lastna sredstva. Običajno so za bonuse brez vplačil vezani številni pogoji, na primer:

 • Naročanje na strani socialne mreže stavnice. Na ta način stavnice dobijo zvesto občinstvo, ne da bi porabile za oglaševanje.
 • Opravljanje popolnega preverjanja, tj. Postopkov preverjanja identitete.
 • Namestitev mobilne aplikacije itd.

Hkrati so običajno stroge omejitve glede kvot, vrst športov za stave, vrste trgov itd.

Vrste bonusov

Brezplačni bonus za prijavo

Prednost bonusa brez pologa je, da vam za pridobitev računa ni treba financirati. Registracijo in preverjanje identitete morate opraviti le na enega od razpoložljivih načinov, če to zahteva stavnica. Pomanjkljivost je, da je brezplačna stava običajno manjša od 1000 USD. Poleg tega obstaja več omejitev njegove uporabe. Včasih je precej težko izpolniti vse zahteve stavnice za bonus. Ta ponudba je primerna predvsem za začetnike, ki šele vstopajo v stavni posel. Bonus bi jim pomagal oceniti lastne moči, ne da bi zapravili niti en cent. Naš seznam vsebuje najboljše bonuse za dobrodošlico pri stavnicah brez vplačila.

Bonus na prvi depozit

Če ga želite prejeti, se morate registrirati, preveriti in financirati svoj račun. Po tem boste prejeli brezplačno stavo, ki je enaka vašemu prvemu nakazilu, vendar ne presega določenega fiksnega zneska. Evropske stavnice v povprečju dajo med 500 in 1000 USD brezplačnih stav. Če želite dvigniti ta sredstva, morate izpolniti zahteve glede stav. To običajno traja 30 dni. Stavka lahko predstavi tudi številne zahteve glede stav. To so lahko določene vrste stav, minimalne omejitve ponudb itd.

Bonusne kode in promocijske kode

Obstajata dve vrsti: za enkratno uporabo (za določenega igralca) in večnamensko (za številne uporabnike). Promocijske kode imajo običajno rok veljavnosti, zato boste morali promocijsko ponudbo aktivirati pravočasno.

Kode distribuirajo partnerji stavnice, na primer informacijski viri, medijske osebnosti itd. Najbolj priljubljen primer so strežniki iger. Mnogi od njih objavljajo promocijske kode na svojih spletnih straneh in na predvajanih straneh, običajno sestavljene iz njihovih psevdonimov. Po aktiviranju ključa uporabniki prejmejo dodatno spodbudo od stavnice. Ta oblika sodelovanja je koristna za vse strani:

 • Stave plačujejo za vsako uporabo promocijske kode. Na ta način lahko ocenijo stroškovno učinkovitost oglaševanja.
 • Medijske osebnosti imajo svojo zvesto publiko, na katero lahko vplivajo. Občasno organizirajo celo tekmovanja za promocijske kode. Tako jim uspe privabiti veliko število uporabnikov.
 • Igralci prejmejo nove nagrade stavnic. Za njihovo uporabo pa ni nujno, da izpolnjujete pogoje (polog, stava itd.).

Brezplačne stave

Brezplačna stava je preprosto stava za določen znesek denarja, pri kateri stavnica plača vložek. To je priložnost, da stavite stavo brez tveganja in dobite neto dobiček, če stava zmaga. Na primer, igralec ima 1000 $ brezplačne stave. Stavi na kvoto 1.57. Če stava zmaga, igralec dobi 570 $.

Igralci dobijo brezplačne stave za izpolnjevanje določenih pogojev:

 • Ponovno nalaganje računa
 • Preverjanje.
 • Stavite na določen znesek v enem tednu ali mesecu.
 • Kot povračilo denarja za izgubil stave.

Brezplačne stave imajo običajno omejitve kvote, redkeje za vrsto trga. Nekatere stavnice ponujajo samo brezplačne stave na določene turnirje, da bi povečale svojo priljubljenost.

Bonusi za redne igralce

Številne stavnice ponujajo programe zvestobe aktivnim strankam. S takšnimi programi lahko uporabniki neprestano ustvarjajo dodatne dobičke s stavami. Pogoji so odvisni od stavnice. Toda poudarimo splošne točke:

 • Za vsako sklenjeno stavo (ali v primeru izgubljene stave) uporabnik prejme točke. Sistem podeljevanja teh točk je odvisen od dveh dejavnikov: stave in igralčevega statusa v programu zvestobe.
 • Ob koncu poročevalskega obdobja (večinoma mesec dni, redkeje teden), točke lahko uporabite za nakup brezplačnih stav. V nekaterih stavnicah lahko točke takoj dvignete na glavni račun ali jih uporabite za nakup nagrad, na primer za klubsko blago.
 • Ko se točke zbirajo, se status igralca dvigne. Višji kot je status, hitreje se izdajo točke. Velikost prejetih brezplačnih stav je odvisna od ravni igralca v programu zvestobe

Glavna razlika od ostalih bonusov je, da ni omejitev. Uporabniki lahko stavijo na kateri koli šport in dogodek z vsemi kvotami. Programi zvestobe so koristni za samo stavnico, saj so stranke motivirane, da oddajo več stav, da dobijo višji status. Velikost zagotovljenega povračila gotovine se nadomesti z maržo stavnice, ki jo vsaka stavnica določi.

Zgoraj so najbolj priljubljene nagrade. Prav tako številne stavnice občasno prirejajo tekmovanja v športnih napovedih z nagradami, spodbujajo stranke v počitnice, zagotavljajo tedenske bonuse itd.

Dvig dobitkov

Spletne stavnice, ki ne ponujajo bonusov za prijavo na depozit, določajo različna pravila, ki jih je treba upoštevati, da lahko dvignejo dobitke. Pogoji so odvisni od vrste ponudbe:

 • Če želite dvigniti bonus za polog, vložiti morate znesek, ki za X (v povprečju 15–30) krat preseže znesek bonusa. Ta številka se imenuje tudi stava. Napredek stav je prikazan na osebnem področju. V nekaterih stavnicah v obdobju bonusov ne morete financirati svojega računa. V nasprotnem primeru igralec tvega, da ga stavnica kaznuje.
 • Dvig gotovine zahteva stavo na določen znesek v mesecu, tednu ali drugem poročevalskem obdobju. Nekatere stavnice lahko imajo dodatne omejitve glede kvote, športa in vrste trga.
 • Brezplačne stave ne zahtevajo posebnih stav. Denar lahko dobite, ko stava zmaga. Vendar lahko obstajajo omejitve glede vrste stave in velikosti kvote. Pravila so odvisna od stavnice.

Žeja po dodatnem dobičku med stavniki je povzročila tako imenovano »lov na bonuse« ali »lov na bonuse«. Nekateri igralci nenehno menjavajo stavnice v upanju, da bodo dobili bonus dobrodošlice. Dejansko ta taktika ne prinaša želenih rezultatov, ker morajo biti izpolnjeni številni pogoji. Zato izkušeni uporabniki ne priporočajo zatekanja k takšni shemi. Bolje je, da izberete eno ali več stavnic in v njih nenehno igrate.

 

Bonusi za najboljše stavnice Posodobljeno: December 19, 2020 Avtor: Damon

Sorodni bonusi:

promo kode za cleos vip room