Medsebojne koristi visokih valjev in spletnih igralnic

0 Komentarji

Ko gre za dobiček spletne igralnice, se običajno ustvarijo prek roba hiše, in logično je, da je ustvarjeni znesek sorazmeren z vložki, ki jih igralci ustvarijo. Ker je za igralnico komaj kaj boljšega, kot za nekaj več high roller igralcev, ki stavijo najbolj, je komajda presenetljivo, da mnogi izmed njih poskušajo dobiti kar največ igralcev na krovu.

Spletne igralnice običajno ne navajajo, da so namenjene strankam z visoko valuto. Vendar pa obstajajo določeni znaki, ki jih lahko izkušeni igralci z visokimi valji opazijo pri igranju v določenem igralnici. Takšni igralci imajo običajno veliko znanja o različnih igrah, ki se igrajo v igralnicah, kot tudi o uporabljeni programski opremi. Zato ni potrebe, da bi igralnice o teh podrobnostih obveščale svoje igralce. Jasen znak za high roller igralec je bonus za nove stranke. Tovrstne igralnice ponujajo višji bonus, ki spodbuja igralce k vračanju večjih zneskov in prejemanju večjih koristi v zameno. Hkrati pa je vredno omeniti, da je najbolj oprijemljiva prednost za igralce z visokimi valji pri spletnih casino programih, ki ponujajo nagrade za zvestobo.

V okviru teh programov nagrajevanja zvestobe so igralci razporejeni na različne nivoje VIP kluba. Tisti, ki so dodeljeni višji stopnji, lahko uživajo več prednosti kot igralci nižje stopnje. Očitno je, da so igralci z visokimi valji deležni večjih ugodnosti, saj so postavljeni na najvišjo raven. Glavni element, povezan s pomembnimi koristmi, je comp točk. Spletne igralnice dajejo igralcem točke za kompetence sorazmerno s stavami, ki so jih opravile. Po tem lahko igralec prejme denar v zameno za te točke. Stranke z visokimi valji so sposobne pridobiti komp točke in umakniti denar veliko hitreje kot drugi igralci. Kar se tiče drugih prednosti, jih vidimo v bančnem oddelku: plačila in vloge visokih valut se obdelujejo hitreje. Pri spletnih igralnicah ni nič nenavadnega, da v primeru igralcev z visokimi kotami odpravijo omejitve za polog in umik. Poleg tega obstajajo različne omejitve za najvišje stave, ki veljajo za to skupino. Nekateri igralnici navadno privabljajo velike igralce tako, da na svoj račun povrnejo določen odstotek njihovih izgub. Odstotek se lahko spreminja, vendar je pogosto določen na 5% izgub.

Visoki valji uživajo tudi posebno obravnavo v igralnici. Na primer, ko se prijavijo v svoj igralni račun, jih bo igralnica pozdravila in določila člana osebja, da ostane v stiku z igralcem med celotno igro. To je storjeno tako, da igralcu daje občutek, da igra podobno kot igralnica brez povezave. In to je samo ena značilnost, ki razlikuje način, kako se obravnavajo igralci, ki pripadajo različnim pnevmatikam. Prav tako lahko uživajo vstop na turnirje z visokimi nagradami, ki jih prejmejo brezplačno. Spletne igralnice bi svojim igralcem v rokah poslale pozdrav na svoj rojstni dan in jim ponudile poseben bonus kot darilo. Tako lahko igralci z visoko valji uživajo skoraj vse prednosti, ki jih igralec dobi v konvencionalnem casinu, ne da bi zapustili hišo.

Medsebojne koristi visokih valjev in spletnih igralnic Posodobljeno: Marec 12, 2019 Avtor: Damon
Širite ljubezen