Brez depozitnih bonusov

0 Komentarji

Zaradi te vrste bonusa ne morete igrati samo v igralnici brezplačno, ampak tudi osvojite pravi denar brez pologa. Samo registrirati se morate na spletnem mestu, da dobite bonuse na vašem igralnem računu. Seveda bonusna vsota ni velika in v večini primerov ne presega 10 Euro, lahko pa najdete tudi donosnejše ponudbe.

Na ta način se igralnica trudi privabiti nove igralce. In to uspe, saj včasih bonusi vlečejo v igro, zaradi česar igralci na srečo odprejo depozit. Bonus brez depozita lahko dobite ne samo po registraciji. Oglejmo si še nekaj primerov, ko igralnica lahko da bonus brez pologa:

  • Ob pomembnem datumu igre na srečo
  • Kot darilo za tvoj rojstni dan
  • Nagrada za vaše aktivnosti skozi vse leto
  • Opravičilo za nevšečnosti

Zahteve za bonus brez depozita

Vsaka igralnica ima svoje bonuse, zato vam priporočamo, da jih pozorno preberete na spletni strani igralnice. V primeru, da imate vprašanja v zvezi s katero koli postavko, zastavite svoje vprašanje službi za stranke. Poglejmo si glavne določbe o uporabi bonusov brez depozita:

  • Morate igrati s skupnim zneskom, ki presega bonusno vsoto X-krat. V primeru. \ T depozit bonusi dobite določen odstotek za vsako igro, da izpolnite ta pogoj.
  • Bonus lahko uporabite samo v določenem časovnem obdobju (večinoma v mesecu 1). V nasprotnem primeru bo bonus preklican.
  • Največji znesek konverzije bonusov v pravi denar je omejen.

Nekatere igralnice ne dajejo bonusov za depozit, če jih ne zahtevate od storitve za stranke.

Čeprav se bonusi za depozite ne uporabljajo za privabljanje igralcev, dajejo idealno sliko o tem, kako deluje igralnica. Kljub temu je pomembno, da vidimo skozi trik. In ne pozabite, da če želite igrati v igralnici s pravim denarjem, vendar vaša politika ni primerna za vas, bi bilo bolje, da poiščete drugo igralniško hišo ob upoštevanju drugih pomembnih indeksov.

Brez depozitnih bonusov Posodobljeno: Januar 14, 2019 Avtor: Damon
Širite ljubezen