Brezplačne spletne igralnice

0 Komentarji

Ponavadi so brezplačni vrtljaji podani skupaj z bonusom za polog ali brez depozita in omogočajo nekaj brezplačnih vrtljajev v tako znanih igralnih avtomatih kot zvezdnimi izbruhi in še mnogi drugi.

Pogoji uporabe brezplačnih vrtljajev (brez pologa)

Bonusa ne boste mogli takoj umakniti. Najprej boste morali izpolniti pogoje za stave, na primer, vložite bonuse 50 ali 100-krat. Upoštevajte odstotek plačila. Če je nizka, lahko vaše možnosti za umik denarja dosežejo nič. Edini zanesljiv način za umik bonusa je, da osvojite veliko denarja v poljubni reži in izpolnite pogoje stave. V primeru neuspeha bo igralnica omejila najvišji znesek dviga. Večinoma je določena omejitev 100 € ali manj. Včasih se brezplačne vrtljaje uporabljajo za tržne namene. Vsako vrtenje lahko vložite z minimalno stavo (npr. €0.10). Seveda, 35 brezplačne vrtljaje zvok boljši od bonusa € 3.50, vendar v resnici oba bonusa imata enako vrednost.

Brezplačne vrtljaje ustvarjajo in upravljajo ponudniki iger, zato jih igralnica nima. Brezplačne vrtljaje lahko dobite šele po tekmi, na primer zvezdnimi izbruhise je začel. Vendar pa obstaja še ena podrobnost. Bonusi se obračunajo na igralnem računu šele po izpolnitvi pogojev za stave.

Prosti vrtljaji so lahko resnično donosni. Ampak ne pozabite, da se nikakor ne morejo obravnavati kot ključno merilo pri izbiri online casino. Obstaja zelo majhna verjetnost, da bodo ustvarili pravi denar na vašem računu tudi potem, ko boste izpolnili vse zahteve.

Brezplačne spletne igralnice Posodobljeno: Januar 14, 2019 Avtor: Damon
Širite ljubezen