Primerjava depozitnih bonusov z bonusi brez pologa

0 Komentarji

Težko je preceniti, kako pomembni so bonusi, ko gre za spletne igralnice. To je element, ki jih večinoma razlikuje od običajnih igralnic. Ponavadi sta na voljo dve glavni vrsti bonusov, bonusi z ali brez depozita.

Kot je razvidno iz imena, za uporabo depozitnega bonusa, mora igralec najprej zapustiti depozit, potem pa mu bo ponujen bonus, ki je podoben znesku (običajno se določijo nekatere omejitve zneska).

Tako mora igralec najprej prispevati znesek na svoji strani. Bonus za prijavo je najpogostejši. V času prvega pologa lahko igralec uživa v bonusu iz igralnice, še preden igralec pride do stav. Ta vrsta bonus je ena izmed največjih, ki jo lahko ponudi igralnica (v večini primerov lahko doseže več sto dolarjev, vendar je nekaj igralnic, ki jo povečujejo na več tisoč). To omogoča igralcu, da poveča svojo igralno zmogljivost naenkrat. Obstaja tudi več igralnic, ki ponujajo mesečni bonus - ta vrsta bonusa je namenjena igralcem, ki so že igrali z igralnico. Vsak depozit, ki ga naredi igralec, naredi igralnici na voljo mesečni bonus, ki je primerljiv z zneskom.

V drugih primerih spletne igralnice ponujajo dodatne bonuse, če igralec uporablja določene možnosti pologa.

Ko gre za bonuse brez depozita, jasno zahtevajo, da igralec ne predloži začetnega prispevka. Na ta način je igralec povabljen, da preizkusi različne igre, ne da bi za to plačal iz lastnega žepa. Opozoriti je treba, da je znesek bonusa, ki ga prejmete ob prijavi brez depozita, precej manj pomemben od bonusa za depozit (običajno je omejen na več deset dolarjev). To je mogoče pojasniti z dejstvom, da igralec na tej stopnji ni pozvan, da prispeva. Bonus za prijavo brez depozita ni tako pogost med spletnimi igralnicami.

Kar se tiče Microgaming Spletne igralnice nudijo igralcu drugačno vrsto bonusa, ki se imenuje bonus za prosto igranje. Igralci lahko uživajo določeno število stav na določenih igralnih mestih. Stave morajo biti opravljene v omejenem časovnem obdobju, če pa je igralec uspešen, lahko zadrži zmagovalni znesek.

Obstaja tudi vrsta bonusa, ki ne pomeni, da je treba položiti depozit, ki se imenuje Refer A Friend bonus. V tem primeru lahko igralec izkoristi bonus vsakič, ko prinese prijatelja.

Bonusi z vlogami

prednosti

  • Znesek depozitnega bonusa je običajno večji in lahko doseže nekaj sto dolarjev
  • Polog za prijavo bonus lahko uživate takoj, ko se začnejo stave
  • Ta vrsta bonusa je zelo pogosta

Slabosti

  • Bonus lahko uživate šele potem, ko igralec prispe svoj prispevek

Bonusi brez pologa

prednosti

  • Igralec ni dolžan plačati svojega deleža
  • Bonus za prijavo brez pologa omogoča igralcu, da preizkusi različne igre brez plačila

Slabosti

  • Bonusi brez depozitov so običajno omejeni na več deset dolarjev
  • Ta vrsta bonusov je precej redka
Primerjava depozitnih bonusov z bonusi brez pologa Posodobljeno: Marec 7, 2019 Avtor: Damon
Širite ljubezen