Bonus sistemi v spletnih igralnicah

0 Komentarji

Predvsem bonusi ustvarjajo spletne igralnice v primerjavi s klasičnimi igralnicami brez povezave. Takšni bonusi se ponujajo, da bi pritegnili novince in imeli dvojno naravo. Prvič, način pridobitve bonusa ni povsem jasen, in drugič, ne smemo pozabiti na zahtevo po stavljanju. Različne igralnice uvajajo različne mehanizme za upravljanje svojih bonitetnih sistemov in, kot je večina nesoglasij, povezanih z bonus pogojiPriporočljivo je, da natančno preučite, kako se bonusni mehanizem izvaja v določenem kazinu, preden začnete postavljati stave.

V zadnjem času je bilo v sistemih bonusov uvedenih veliko sprememb Microgamingin večina spletnih igralnic je igralcem, ki so se prijavili, začela podariti brezplačen bonus brez depozita. Ko se igralec prijavi v igralnici, prejme več brezplačnih vrtljajev, ki jih morajo opraviti v določenem časovnem obdobju. Poleg tega prejmejo kreditno stanje za začetek igranja. Ko je čas iztekel, so dobitki igralca, ki jih je treba obdržati. Poleg tega je Microgaming začel uporabljati zahteve Clearplay za stavljanje. To omogoča razlikovanje med gotovino in bonusi, kar omogoča, da igralnica samodejno prenaša bonuse na račun igralca in ta postopek ohranja pregleden.

Igralnice, ki uporabljajo kriptovaluto, ponujajo začetni depozit igralca bonus za prijavo v določenem odstotku. Prav tako kot vse druge igralnice, kriptološke igralnice postavljajo svoje omejitve za depozit in bonus. Online igralnice dajejo bonus kode, zato je potrebno, da igralec najprej predstavi to kodo in nato naredi depozit. Pogoji za stavljanje so lahko različni v različnih igralnicah. Veljajo samo za znesek bonusa in ne upoštevajo zneska depozita. Pomembno je opozoriti, da lahko igralec umakne dobitke, ustvarjene s pomočjo bonusa, ne pa tudi samega bonusa. Prav tako je običajno, da igralnice izberejo številne igre za izpolnitev zahteve za stavo.

Obstaja več igralnic, ki ponujajo bonus za prijavo, ki je razdeljen na več depozitov. Na ta način je koristen igralec, ki ni pripravljen vložiti velikega zneska depozita naenkrat. Še vedno je potrebno vnesti bonus kodo. Nekatere igralnice s sistemom za igranje v realnem času lahko zahtevajo, da se položi depozit in bonus, vendar zahteve v tem primeru ne bi bile tako visoke. V primerih, ko je treba plačati samo bonus, so zahteve običajno višje.

Spletne igralnice, ki izvajajo tehnologijo Vegas, dajejo tudi bonus za prijavo na več depozitov. Tudi znesek bonusa se razlikuje glede na določeno igralnico. Istočasno so zahteve za stavo enake v vseh igralnicah. Obvezno je treba vložiti depozit in bonus dvakrat, če igrate navedene igre. Bonus se prenese v samostojni račun. Najprej igralec postavi stavo z računa z bonusi, nato pa se v primeru, da pride do dobitkov, prenese na denarni račun. Takšne igralnice igralca ne obvezujejo, da vnesejo bonus kodo, bonusi pa se samodejno prenesejo na igralčev račun. Če igralec ne želi igrati z bonusom, mora o tem posebej obvestiti igralnico, preden se položi depozit.

Bonus sistemi v spletnih igralnicah Posodobljeno: April 8, 2019 Avtor: Damon
Širite ljubezen